9,3 Akateeminen Kirjakauppa Helsinki Keskusta, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kirjakauppa-kategorian paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Maria K.

Oi, niitä aikoja, kun Akateeminen todella oli Jotakin Ainutlaatuista. Surullista, että se on ainut kirjakauppa Helsingissä - Dillonia tms. kun ei Suomessa ole.
En ollut aikoihin käynyt Akateemisessa, kunnes nyt poikkesin. Ja pettymys oli valtava. Kolmas kerros oli kokonaan tyhjennetty kirjoista - nyt siellä oli Sibelius -näyttely. Kirjat on pääsääntöisesti sijoitettu nyt kahteen kerrokseen, joitakin ale-lavoja oli myös pohjakerroksen paperiosastolla. Etsimisenkään jälkeen en löytänyt mitään muuta ostettavaa kuin yhden Viivin ja Wagnerin. Melko huono saldo näin isossa kaupassa. Pohjakerroksen paperiosasto oli, mikäli mahdollista, vieläkin suurempi pettymys. Siellä oli vain peruspapertavaraa ja sitäkin melko onneton valikoima. Sinne oli myös ahdettu City Outlet, jossa oli Stockan koko valikoimasta jonkinlainen ripellys. En löytänyt sieltäkään mitään.
Edullinen kierros, ei siinä mitään, mutta surullinen mieli jäi...

4
Heidi T.

Monen palvelun kirjakauppa. Löytyy monta kerrosta kirjallisuutta, kaikki koulukirjat, hyvä lehtiosasto suomalaisia ja kansainvälisiä lehtiä sekä alakerrasta tosi iso toimistotarvike- ja askarteluosasto. Palvelu Stockan tapaan erinomaista ja henkilökunta auttaa mielellään.

9
Timo L.

Tämä on mahtavin ja paras kirjakauppa, missä olen käynyt ikinä. Tarjonta on valtaisaa ja kirjakaupan neljä kerrosta takaavat, että hetkessä et ehdi hyllyjä kiertää. Täältä löytyy oikeastaan kaikki kirjallisuuteen liittyvä ja tämä kirjakauppa pystyy täyttämään erikoisemmatkin kirja toiveet. Tarjonta ei rajoitu pelkästään kirjoihin, vaan täältä löytyy myös paperi osasto, oma kahvila, askartelu tarvikkeita ja mieletön valikoima kortteja. Tämän kaupan alennusmyynneissä haluaisin olla mukana ja tämä ei ole pelkästään kirjakauppa, vaan suorastaan nähtävyys. Paha pistää paremmaksi, kun tämä on paras.

10
Leandro M.

Kauppa on hyvässä kunnossa. Kirjat on aseteltu hyvin. Kaupassa on kaksi kerrosta. Kaupassa on suuret valikoimat erilaisia kirjoja. Sisätilät ovat suuret ja siistit. Lisäksi kaupassa todella helppo navigoida. Henkilökunta on ystävällistä.

9
Elias L.

Akateeminen kirjakauppa on mielestäni helsingin paras kirjakauppa. Täältä löytyy kaikki mitä tarvitset. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiina auttamaan. Sisätilat ovat erittäin suuret ja aina siistissä kunnossa. Ostan täältä aina kaikki kirjat mitä tarvitsen. Lisäksi akateemisessa kirjakaupassa on suuret valikoimat koulutarvikkeita.

10
Niina S.

Useampi kerros, TODELLA laajat valikoimat ja sitä mitä ei ole, niin tilataan. Myös lehtiosasto on vertaistaan vailla, siellä tulee tutustuttua ihan itselle tuntemattomiinkin lehtiin. Jokainen aihealue on kirjojen osalta hyvin katettuna ja tarjouksiinkin törmää ajoittain, muuten kuitenkin melko hintava, Stokkan kanssa kun samaa konsernia on. Myyjät auttavat etsimään oikeaa kirjaa ja on tilaa liikkua ja tutkia valikoimaa.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Ylihinnoiteltu
10
Heidi T.

Loistava valikoima kirjoja, lehtiä ja paperitarvikkeita. Akateemisesta löydät etsimäsi kirjat ja jos ei jotain löydy hyllystä se tilataan. Asiansa tunteva henkilökunta. Ainoa miinus hieman normaalia kalliimmat hinnat.

9
Laura N.

Akateemisesta löytää sen mitä tarvitsee. Sijainti aivan Helsingin keskustassa loistava ja henkilökunta asiantuntevaa. Neljässä kerroksessa on ihasteltavaa. Englanninkielisiä kirjoja enemmän kuin Suomalaisessa ja kielten opiskeluun valtava valikoima oppikirjoja eri kielille. Akateeminen on kirjoista pitävän unelma.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
10
Ilona M.

Stockmanniin kuuluva Akateeminen kirjakauppa ydinekskustassa on suurin ja laadukkain kirjakauppa Helsingissä. Hinnat voivat olla hieman korkeampia kuin suomalaisessa kirjakaupassa, mutta valikoima on sitäkin runsaampi, erityisesti erityisalojen kirjallisuuden suhteen. Akateemisen kautta on myös mahdollista tilata jokin tietty kirja jota ei löydy hyllystä. Lehtiosasto on myös laaja.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa
10
Markus K.

Akateeminen kirjakauppa on mielestäni eittämättä Suomen paras alallaan. Liikkeeseen mahtuu paljon tarjolle ja myyjät ovat asiantuntevia, auttavat hakiessa tiettyä teosta mielellään. Olen asioinut kaupassa aina silloin tällöin lukemassa lehtiä ja nuuskimassa uutuuksia!

Hyviä tarjouksia, Kattava valikoima, Laaja valikoima paperitavaroita Hinta kohdallaan
9
Mirva C.

Kirjavalikoima ja tunnelma on Akateemisessa ihan omaa luokkaansa. Tämä on kirjanystävän paratiisi, kirjakauppa joka on sekä viihtyisä että erittäin monipuolinen ja asiantunteva. Monikerroksisessa myymälässä voisi viettää tuntitolkulla aikaa hypistellen kiinnostavia teoksia ja mukaan tarttuu aina paljon enemmän kirjoja kuin mitä alunperin aikoi hankkia. Hintataso on ehkä hivenen kallis ja moni kirja löytyykin verkkokirjakaupoista edullisemmin. Tällaista valikoimaa ei kuitenkaan ole edes monella verkkokaupalla ja myymälässä on aina ilo asioida. Kaupassa on juuri oikeanlainen fiilis ja aivan loistava henkilökunta. Alakerran paperi- ja toimistotarvikepuolen koen jotenkin vähän sekavaksi, mutta valikoima on tälläkin osastolla varsin kattava.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
9
Kimmo H.

Akateeminen kirjakauppa on paras kirjakauppa Suomessa! Jos ei kirjaa akateemisesta löydy, on se joko turha kirja, tai sitten sellaista kirjaa ei vain ole. Palvelu akateemisessa on loistavaa, ja itse olen etenkin tyytyväinen kun siellä saa palvelua myös ruotsiksi. Saatan usein vaellella akateemisessa jopa tunninkin haahuilemassa ilman päämäärää, kirjoja katsellen. Yleensä löydän aivan liikaa mielenkiintoisia kirjoja. Lisäksi akateemisen pohjakerroksessa on kattava valikoima toimistotarvikkeita ym. kirjoihin liittyvää. Suosittelen lämpimästi!

Kattava valikoima, Laaja valikoima paperitavaroita, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
9
Ville L.

Den bästa bokaffären i Helsingfors. Den är inte billigast, men absolut trevligast. En luftig byggnad ritad av Alvar Aalto (vem annars?), med ett brett utbud på både finska, svenska och engelska. Författarbesök och andra tillställningar ger också lite krydda. Det här är också en bokhandel som uppmuntrar att man tar god tid på sig, man kan sätta sig och bläddra lite i böckerna utan att känna sig skyldig. Det finns också gott om personal, även om jag brukar föredra att leta själv. Som ett hett tips har de också gratis toaletter, alltid bra att ha i stan!

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
10
Aija P.

Kävin tänään ensimmäistä kertaa vuosiin Akateemisessa - tavallisesti tilaan kirjat Amazonista - ja olipa todella hieno paikka! Autenttinen kirjakauppa -tunnelma, asiantuntevat ja auttavaiset myyjät, valtavasti valikoimaa. Etsiskelin Janet Evanovitchin teoksia ja niitäpä löytyi melkein hyllymetri. Mukaan lähti myös pokkaripassi! Paljon tarjouksia ja kirjailijavieraatkin näyttivät tavattoman kiinnostavilta! Tulen ehdottomasti uudestaan!

Hyviä tarjouksia, Kattava valikoima, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
10
Tuuli V.

Akateemisessa on oikeasti kirjakaupan tunnelmaa. Verrattuna muihin kirjakauppoihin ja jopa Itiksen Akateemiseen, tietynlainen kliinisyys puuttuu. Täällä voi viettää tunteja tutustuen valikoimaan. Ostan suomenkieliset matkaoppaat aina täältä, sillä valikoima on ällistyttävä. Kirjojen tilaus onnistuu myös helposti Akateemisen nettisivujenkin kautta. Palvelu on hyvää ja aidon oloista, niin kuin Stockmannilla kuuluu ollakin. Myös paperiosaston valikoima on mainitsemisen arvoinen. Alakerrasta on yhteys Stockmannin tavarataloon.

Kattava valikoima, Laaja valikoima paperitavaroita, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
9
Kristiina H.

Akateeminen kirjakauppa on todella laaja ja hyvätasoinen kirjakauppa, josta löytyy kirjoja eri aloilta, lehtiä ja paperitarvikkeita. Keskustan Akateeminen on erittäin keskeisellä paikalla Pohjois-Esplanadilla. Akateemisesta löytyy myös kiitettävästoi ulkomaista kirjallisuutta, muutakin kuin englannin- ja ruotsinkielistä. Alakerran lehtiosasto on kattava ja monipuolinen - osastolta löytyy myös esimerkiksi harvinaisempia taide- ja sisustuslehtiä, sekä laajasti ulkomaisia lehtiä. Yläkerran taidekirjaosasto on suhteellisen kattava, matkakirjaosasto on loistava. Palvelu on ensiluokkaista, kuten Stockmannilla yleensä aina.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
9
Johanna A.

Akateemisesta löytyy kattava kirjavalikoima. Tuotteet ovat hyvin esillä sekä helposti löydettävissä ja palvelu toimii, kuten Stockmannilla aina. Plussa myös Akateemisen nettikaupasta, jossa vielä laajempi valikoima ja josta on mahdollisuus tilata tuotteita ilman postikuluja (valitsemalla noudon jostain Akateemisen toimipisteestä).

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
9
Kalle F.

Todella tyydyttävä valikoima. Kaupan järjestely on selkeä ja täältä löytää hyvällä todennäköisyydellä tasan tarkkaan sen mitä etsiikin. Ja ennen kaikkea tänne kannattaa tulla jos ei oikein tiedä mitä etsii. Valikoimaa on todennäköisesti parhaiten koko suomessa, niin kirjojen ja muiden kirjakaupalta odotettavien tarvikkeiden kohdalta. Sitä paitsi tässä kirjakaupassa on muutenkin jotain hyvin onnistunutta suunnittelua tai tunnelmaa. Se innostaa kuluttamaan hieman enemmän aikaa kuin olisi ollut tarkoitus, etsien ja selaillen. Paras alallaan ehdottomasti.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
9
Mariia K.

Ehdottamasti Suomen paraskirjakauppa. Vielä kun en asunut pääkaupunki seudulla oli Akateeminen yksi niistä asioista, johon oli vain pakko päästä käymään. Mistään muualta Suomesta ei vain löydy yhtä suurta ja kattavaa kirja ja kirjakauppatuote valikoimaa. Akateemisen tunnelmakin on jotain aivan omaa luokkaansa. Sinne mennessään täytyy olla valmis uhraamaan aikaansa kirjoihin tutusstuen ja sitä oikeaa etsien. Eri aiheista löytyy useita teoksia ja tarjoaa Akateeminen myös kirjallisuutta usealla kielellä. Mitä tahansa kirjaa etsitkin Akateemisesta kannattaa tarkistaa ja ainahan sinne voi tilata, jos hyllystä ei haluamaa löytyisikään.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
9
Roope V.

Paras kirjakauppa, jossa olen käynyt. Hyllyistä löytyy suuret valikoimat monen alan kirjoja, joten mitä tahansa etsitkin, joudut tuskin pettymään. Olen ostanut täältä muun muassa lastenkirjoja, koulukirjoja sekä laskimen, ja homma on toiminut joka kerta juuri niin kuin pitääkin. Henkilökunta on ystävällistä, ja kun haluamaani kurssikirjaa ei hyllystä vielä löytynyt, sen tilaaminen onnistui pikaisesti ja tekstiviesti-ilmoituskin saapui parissa päivässä.
Lisäksi olen joskus osunut paikalle, kun alakerrassa on ollut käynnissä kirjailijahaastattelu, jota oli mielenkiintoista kuunnella eikä kaupan toimintakaan siitä heikentynyt. Plussaa tällaisesta toiminnasta.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
10
Suvi A.

Stockmannin vieressä sijaitseva Akateemisen kirjakaupan myymälä on varmasti kaupungin suurin ja kattavin. Liikkeen tilat ovat todella laajat ja jatkuvat pidemmälle kuin silmällä näkee. Tuotteet on myös selkeästi järjestelty ja niiden yläpuolella on suuret ja näkyvät opasteet, jotta etsimäänsä tuotetta ei tarvitse etsiä koko päivää ja käydä koko valikoimaa läpi. Kassoja ja info-pisteitä on monia, joten jos kaipaat apua niin henkilökunnalta kannattaa käydä kysymässä sillä he ovat todella hyvin perillä valikoimasta. Jonoja pääsee syntymään kunnolla lähinnä Hullujen päivien aikaan ja hintatasokin on normaalisti melko perus kirjakaupan tasoa. Joitakin tarjouksia on aina, mutta ahaa-elämyksiä kannattaa käydä etsimässä Hullujen päivien aikaan jos vain mahtuu sekaan.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
10
Sofia J.

Den här bokhandeln är utan tvekan den bästa bokhandeln i hela huvudstadsregionen! Utbudet är stort och man hittar allt från skönlitteratur till faktaböcker och kursböcker. Speciellt utbudet på pocketböcker är stort och även utbudet på svenskspråkiga pocketböcker. Här kan man lätt tillbringa en timme med att ströva runt och leta böcker, tyvärr blir det dock ofta dyrt, eftersom så gott som alltid kommer hem med minst två böcker. Ifall den önskade boken inte finns i bokhandeln kan man beställa den och leveranstiden är ganska kort. Personalen är trevlig och betjäningsvillig, ibland är de dock nästan lite för "på".

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
9
Sini K.

Erittäin laaja ja monipuolinen valikoima kirjoja, paperi- ja taidetarvikkeita. Voisi melkein sanoa, että mitä Akateemisesta ei löydy, sitä et tarvitse. Etenkin alimman kerroksen taiteilijatarvike-puoli on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Sieltä voit ostaa esim yksittäisiä akvarelli- tms. papereita isojen lehtiöiden sijaan, jolloin voit panostaa laatuun, et määrään. Suuren vaikutuksen on myös tehnyt ammatti-/harraste-kirjallisuuden valikoimien laajuus. Oli kyse sitten arkkitehtuurista tai käsitöistä (tai mistä tahansa) löydät varmasti tarvitsemasi opuksen.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Erinomainen
10
Piia N.

Pääkaupunkiseudun ihanin kirjakauppa! Vaikkei olisi mitään ostamassakaan, Akateemisen kirjakaupan tunnelma ja läkähdyttävän kattava kirjavalikoima elähdyttävät lukemisen ystävää. Vaikka olenkin nettikauppojen aktiivikäyttäjä, palaan Akateemiseen aina uudestaan. Monesti päädyn kuitenkin ostamaan jotain jo pelkästään saamani asiantuntevan palvelun vuoksi, tai ihan vain tukeakseni liikkeen toimintaa. Olen harhautunut Akateemisen hyllyjen väliin monena sadepäivänä tutkailemaan mitä mielikuvituksellisimpia teoksia arkkitehtuurin historiasta säieteoriaan – ja harhaudun sinne myös uudestaan.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
10
Juulia S.

Simply the best source of non-Finnish books in Helsinki. Broad selection of fiction and non-fiction alike, in several languages (eg. English, German, and French). The feel of the store is also great with chairs and ottomans tucked in nooks and crannies, perfect for browsing stacks of books that you're bound to find. The customer service is superb and there is even a cafeteria on the second floor. The prices are slightly above average but the selection and customer service more than make up for that.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa
10
Pia J.

Definitely the best book shop in town. They have a very wide variety of books and office supplies. You can find anything that you're looking for here, and since it's such a huge shop, it's great that the staff is very helpful and knowledgeable in where/how to find what you're looking for. The only negative aspect I can think of is that the prices are quite high, especially for the office supplies. Then again, that is compensated by the high quality of everything and by the possibility of choosing from their wide variety of things. Would definitely recommend this shop to anyone!

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
10
Säde H.

Akateeminen Kirjakauppa Helsinki

Akateeminen kirjakauppa on valikoimaltaan ehdottomasti Helsingin paras kirjakauppa. Kaunokirjallisuuden lisäksi sieltä löytää nimensä mukaisesti runsaasti "akateemista" kirjallisuutta ja paljon oheistarvikkeita kalentereista kyniin ja papereihin. Henkilökunta on valikoimiin hyvin perehtynyttä ja kysymyksiin on aina osattu vastata. Palvelu kassalla ei tosin aina ole ollut erityisen ystävällistä tällaiselle pikkuostostelijalle, mutta ihan perusasiallista kuitenkin.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
10
Julia W.

Epäilemättä Suomen paras kirjakauppa valikoimien osalta. Akateemisessa on todella laajat valikoimat kirjallisuutta laidasta laitaan aina kaunokirjoista tieto- ja harrastuskirjallisuuteen niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Jos täältä ei löydy etsimääsi, ei sitä todennäköisesti Suomesta saa. Akateemisen palvelu on taattua Stockmann-laatua, ja myyjiltä kannattaa aina kysyä etsimäänsä, sillä usein harvinaisetkin kirjat on tilattavissa myymälään. Akateemisen yhteydessä on myös laaja paperiosasto, josta löytyy kaikkea mahdollista muistikirjoista kalentereihin ja erilaisiin toimistotarvikkeisiin, joten täällä saa yleensä hoidettua kaikki paperi- ja kirjakauppatarpeensa samalla kertaa. :)

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
9
Jenni J.

Helsingin parhaaksi kirjakaupaksi varsin ansiokkaasti tituleerattu Akateeminen kirjakauppa kantaa meriittiään kunnialla. Tämä todellakin on kirjojen ystävien “ainoa oikea kirjakauppa”, josta takuuvarmasti löytää kaiken etsimänsä ja vähän muutakin. Käsittämättömän monipuolinen valikoima kattaa kaiken kaunokirjallisuudesta matkaoppaisiin ja tieteellisiin kirjoihin sekä kaiken muun siltä väliltä. Plussaa myös erittäin kattavasta englanninkielisestä kirjallisuudesta, johon sisältyy myös muutakin kuin kullakin hetkellä pinnalla olevat teokset.

Akateemisen sisustus on miellyttävä ja kirjakauppamainen olematta kuitenkaan kirjastomainen. Henkilökunta on ystävällistä ja he tietävät lähes hyllyn tarkkuudella jokaisen etsimäsi teoksen paikan. Ehdottomasti käymisen arvoinen!

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
9
Sini K.

Akateeminen Kirjakauppa on kirjakauppojen aatelia!! Täältä löytyy todennäköisimmin se, mitä ikinä tulit etsimään kirjoista, kaunokirjallisuudesta, matkaoppaista, taidekirjoista, taidetarvikkeista tai eri erikoisalojen lehdistä. Voit lukea täällä myös ja tutustua teoksiin rauhassa sekä pysähtyä välillä kahvilla Aalto Cafe:ssa. Täällä kahvilassa on muuten hyvä palvelu ja pöytiin tarjoilu, mutta hinnat eivät silti ole päätä huimaavat. Akateeminen on perinteinen ja erittäin laadukas ja hyvämaineinen kirjakauppa, joka viehättää ympäristöllään, kiehtoo valikoimillaan ja täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet. Sopii myös taiteilijoille taidetarvikkeiden ostoon!

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Erinomainen
9
Sonja V.

Akateeminen on ehdottomasti Suomen paras kirjakauppa. Hämmästyttävän laaja kirjavalikoima jaksaa aina häkellyttää kaupassa vieraillessa. Varsinkin englanninkielisten kirjojen ja klassikoiden laaja kirjo miellyttää lukutoukkia. Kirjat on järjestetty loogisesti eri osastoihin, itse tosin vierastan kovakantisten kirjojen sekavaa asettelua laarimaisille pöydille. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja miljöö on ilmava ja viehättävä. Musiikkiosasto saisi tosin olla laajempi, tällä hetkellä kaupan on lähinnä tyypillistä rokkarielämäkertaa sun muuta. Akateeminen on kansainväliselläkin tasolla erinomainen kirjakauppa.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
10
Krista M.

Akateeminen kirjakauppa on kirjojen ystävien paratiisi. Kirjat ovat aseteltu esille houkuttelevasti ja jaettu selkeästi eri kategorioihin. Katutason korkea halli on avara ja juhlava tila, jossa sijaitsevat kaunokirjalliset teokset. Toisessa kerroksessa parvella sijaitsee ylellin Cafe Aalto, ja faktakirjallisuus. Kolmannesta kerroksesta löytyvät mm. taide-, arkkitehtuuri ja harrastekirjallisuus. Kellarikerroksessa sijaitsevat paperi- ja kynäosastot. Täällä on miellyttävää vain harhailla ja selailla kirjoja, joskin halutessaan tänne voi myös tilata valikoiman ulkopuolelta haluamansa teoksen.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
10
Nina F.

Man kan lugnt säga att Akademiska bokhandeln är den bästa bokhandeln i Helsingfors. Urvalet är väldigt brett, och det finns böcker på många språk, inte bara finska. Engelskspråkig litteratur finns det särskilt mycket av. Böckerna finns i tre våningar och är annars också uppdelade så att man ganska lätt hittar det man söker. Man går gärna runt och tittar i den här bokhandeln och det är lätt att spendera ett par timmar här. Om boken man vill ha av någon anledning inte finns går det lätt att beställa den. Stolarna som finns får också ett stort plus.

Kattava valikoima Hinta kohdallaan
10
Ivan T.

Keskuskadun akateeminen kirjakauppa on helsingin paras kirjakauppa, piste. Valikoima on valtava ja kirjoja on kolmessa kerroksessa, neljännen kellarikerroksen sisältäessä paperitarvikkeet, liimat, kynät, tussit, kumit ja muut tarvittavat. Ensimmäisen kerroksen englanninkielinen sektio on loistava. Sinne on valittu aidosti mielenkiintoista luettavaa roppakaupalla ja kohtuuhintaan. Suomenkielisestä vastaavasta en olisi yhtä innoissani. Laaja sarjakuvavalikoima. Toisessa kerroksessa valtavasti spesiifiä tietokirjallisuutta ja kolmannessa taiteeseen ja matkailuun liittyvää asiaa.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita
10
Kati P.

Keskustan Akateemisessa on kattavin valikoima, jonka olen nähnyt. Kaikkea löytyy sarjakuvista venäläisiin klassikoihin. Hinnat ovat yleensä hieman Aleksanterin Suomalaista kirjakauppaa korkeammat, mutta täältä löytyy paljon sellaista, mitä Suomalaisesta ei saa. Erityisesti olen tykästynyt englanninkielisen kirjallisuuden valikoimaan. Pokkareita nimittäin riittää! Akateeminen soveltuu hyvin sekä ”höpöhöpö”-pokkareiden etsintään, että arvokkaiden kovakantisten ostamiseen. Kirjahyllyt on loogisesti järjestetty ja etsimänsä löytää helposti, mikäli yhtään tietää, mihin kirjallisuuden kategoriaan se kuuluu.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa
9
Emmi J.

Keskuskadun Akateemisessa kirjakaupassa on loistava valikoima monenlaista kirjallisuutta. Liikkeestä löytyy esimerkiksi hyvin opiskelukirjoja, joita ei oikein löydy enää pääkaupunkiseudun muista liikkeistä. Myymälä on valtava, mutta osastot ovat loogisia ja liikkestä on yleensä helppo löytää etsimänsä. Henkilökunta on mukavaa ja avuliasta, joten oikean teoksen etsintään saa kyllä apuakin. Jos jotain ei löydy , niin kirjoja voi myös tilata liikkeeseen. Joskus on tosin ollut hassua, että ainakin joitain kirjoja on ollut halvempaa tilata itse nettisivujen kautta kuin pyytää myyjää tilamaan niitä. Ystävällinen myyjä kertoi kyllä tämänkin!

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa
9
Frida V.

Akademiska Bokhandeln i Helsingfors centrum hör till mina favoritbokbutiker. Urvalet är väldigt brett, och man har en väldigt stor chans att hitta boken man söker efter. Om den av någon anledning inte finns tillgänglig, är det lätt att beställa den. Speciellt fantasy-hyllorna är oväntat välförsedda, vilket gläder ett inbitet fantasy-fan. De många våningarna innebär att varje avdelning bättre kan fokusera på just de ämnen den blivit tilldelad, och sittplatserna runtomkring butiken är väldigt välkomna. Man kan lätt spendera flera timmar i butiken med att ströva omkring bland hyllorna, eller sitta i någon av de bekväma fåtöljerna och bläddra igenom en bok.

Kattava valikoima, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
10
Annika A.

Taidetarvike osastolta on aina löytynyt tarvittavat välineet tosin aika kalliiseen hintaan. Valikoimasta löytyy myös laadukkaita ja kestäviä välineitä. Hullujen päivien aikaan täälläkin saattaa olla jotain halpaa.

Kirjoja löytyy monesta kerroksesta ja valikoimat ovat erittäin laajat. Parasta täällä on toisinaan vierailevat kirjailijat ja sohvat. Sohville voi vaikka istua selailemaan kirjoja kun suuresta valikoimasta ei osaa niin helposti päättää, että mitä mukaansa ottaa. Kirjakauppaan jää helposti tutkimaan kirjoja vaikka tunniksi. Sarjakuva osasto on hyvä ja sieltä löytyy harvinaisempiakin teoksia. Lehti-osastolla on laajasti myös ulkomaalaisia aikakausilehtiä.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Ylihinnoiteltu
9
Marika S.

Yksi ehdottomia lempiliikkeitäni Helsingissä, aikaa kuluu yleensä tunti laajaa valikoimaa läpikäydessä. Kirjat sekä lehdet on järjestelty hyvin loogisesti useampaan kerrokseen, olen löytänyt aina etsimäni ja usein kirjoja lähtee mukaan toivottua suurempikin määrä. Henkilökunta on hyvin palvelevaa Stockmannille tyypillisellä tavalla, tosin usein joutuu jonottamaan vapautuvan myyjän luokse mikäli kysyttävää saatavuudesta on. Tämän päivän käyntikerta oli varmaan ainoa laatuaan kun en saanut kirjaa samantien mukaan vaan jouduin sen tilaamaan, mutta lupasivat toimittaa sen minulle sijainnillisesti helpoimpaan myymälään mikä helpottaa hirveästi. Lehtiosasto on todellinen helmi, kannattaa pyörähtää läpi vaikkei mitään hankinta-aikeita olisikaan.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Erinomainen
10
Saila M.

Akateeminen kirjakauppa on kirjafriikin paratiisi! Akateeminen tarjoaa laajan valikoiman kauno- ja tietokirjallisuutta niin koti- kuin ulkomaisiltakin tekijöiltä. Vieraskielisen kirjallisuuden tarjonta ilahduttaa, ja englannin- ja ruotsinkielisten kirjojen lisäksi kaupassa on myynnissä esimerkiksi ranskankielistä kirjallisuutta. Akateemisessa on myös tarjolla paljon aikakausi- ja sanomalehtiä.

Liiketila on avara ja kirjoja löytyy useasta kerroksesta: kaunokirjallisuus on sijoitettu katutasolle, tietokirjat kahteen ylempään kerrokseen. Katutason alapuolella on lisäksi erilaista paperi- ja toimistotavaraa. Akateemisessa kirjakaupassa parasta onkin laaja valikoima, joka ei rajoitu pelkästään pokkareihin ja viihdekirjallisuuteen. Siksi klassikkoteoksia ja arvokasta kirjakauppatunnelmaa kaipailevan kannattaakin suunnata juuri Akateemiseen.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita
9
Andreas C.

Helsingin ja Suomen paras ja kattavin kivijalkakirjakauppa. Akateeminen on säilyttänyt tasonsa emo-Stockmannia paremmin ja on valikoimaltaan edelleen kattava. Erityisesti vieraskielisiä kirjoja, vakavasti otettavaa tietokirjallisuutta ja aikakauslehtiä löytyy edelleen hyllyistä kiitettävästi ja alakerta tarjoaa myös kohtalaisen valikoiman paperi- ja taidetarvikkeita. Myös miljöönä Akateeminen on erittäin miellyttävä - Aallon liiketila on sisältä upea, vaikka julkisivu jakaakin mielipiteitä - ja erilaiset kirjailijavierailut ja tilaisuudet kertovat siitä, että se ottaa itsensä edelleen vakavasti.

Kattava valikoima Hinta kohdallaan
9
Matti P.

Suomen kattavin valikoima ja asiansa osaava henkilökunta.

Kattava valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Kattava valikoima
2. Tuotteita, joita et muualta saa
3. Uutuustuotteita
4. Laaja valikoima paperitavaroita
5. Hyviä tarjouksia
6. Edulliset hinnat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta