8,4 Pasha's restaurant, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 13. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Henry J.

Myös viikonloppuna tarjottava lounasbuffet on oikein hyvä -- ja 9€ hinta kohdallaan. Falafelit ovat todella jees, kebab ihan ok. Lisukkeissa ei valittamista; riisit, ranskalaiset yms. Hyvä salaattipöytä ja välimerelliset mezemössöt.

Krapularuokaa, Kunnon mättöä Hinta kohdallaan
8
Matias V.

Kebab-buffana oikein mainio. Valinnan varaa riittää, tahnat maukkaita ja periaatteessa voit rakentaa pöydästä melkein minkä vaan perus-kebab-paikan listan annoksista. Mukana tietty myös pakolliset punajuurisalaatti ja kaalisalaatti, joiden etnisyydestä en ole kovin varma.

Ravintola on remontoitu alku vuonna ja atmosfääri oli oikein siisti. Mitään spesiaalitilaisuutta varten ei tätä voi suositella, mutta oikein passeli paikka mahantäyttötarkoituksia varten.

Kunnon mättöä, Nopeaa toimintaa, Palvelu pelaa Hinta kohdallaan
8
Maria K.

Käsittämättömän herkullinen ja edullinen! Annoskoot ovat valtavat, raaka-aineet hyvät ja palvelu on nopeaa ja mutkatonta. Interiööri on vähän kulahtanut, mutta paikka itsessään on siisti. Vaikka joskus vähän jonoakin olisi, se etenee ja ruoan saa nopeasti. Annoksiin on saanut myös muutoksia toiveidensa mukaan!

Krapularuokaa, Kunnon mättöä, Laadukkaat raaka-aineet Erinomainen
9
Laila J.

Tätä suosittelen todella! Hintaan 8,70 syö mahan täyteen konstailettomasta buffet-pöydästä. Ruoka on suurinpiirtein ollut aina samaa, mutta eihän täällä tarvitse joka päivä käydä. Erinomainen hinta-laatusuhde.

Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10
Arto M.

Lounasbuffetista sai koostettua todella maukkaan ja monipuolisen vegaanisen lounaan! Niin hyvää oli, että vähän liikaakin tuli syötyä. Palvelu oikein ystävällistä. Suosittelen.

8

Miksi juuri tänne?

1. Kunnon mättöä
2. Krapularuokaa
3. Laadukkaat raaka-aineet
4. Nopeaa toimintaa
5. Palvelu pelaa
6. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta