8,3 Ravintola Piano 1, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 45. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jari H.

Toiminut eri nimillä ainakin 24 vuotta, minkä ajan olen Tapaninvainion alueella asunut. Omistajat/henkilökunta ystävällistä, käyn yleensä 1 1/2 viikon välein viikolla pelaamassa biljardia (nyk. ilmainen). Hinta/laatu/ruoka/palvelu kohdallaan. Hyvä henki - ei rähisijöille.

9
Annika T.

Vaikka onkin pieni lähiöbaari, paikassa on kiva viettää iltaa. Biljardin pelaaminenkin on halpaa, kun peli maksaa vain n. Euron. Hinnat ovat liian kalliit näin pienessä paikassa, mutta olen silti tyytyväinen baariin. Kiva, kun pihalla on penkit, joissa voi olla.

7
Juha S.

Ihan mukavanoloinen kuppila värillisine valoineen ja biljardipöytineen. Muita asiakkaita ei meidän aikana ollut, meidän mielestä se oli hyvä, jonkun toisen mielestä se on huono merkki. Tuoppi ei maksanut maltaita ja ilta meni hyvin.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
8
Cee S.

sisäpuoli on viihtyisä ja hinnat ovat ok. Ulkopuolelta paikkaa näyttää rupuiselta ja epäkutsuvalta. Itse tehdyt raaka-aineet tuovat ison plussan siitä että joku viitsii ja jaksaa nähdä vaivaa toisten makunautinnon vuoksi.

Intiimisti yhdessä, Isommalla porukalla, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
8
Laura R.

Vaatimaton ulkokuori ja "Olut ja pizza"-kyltti kätkevät todellisen helmen. Pizzat on hyviä, mutta intialaisia annoksia kannattaa ehdottomasti kokeilla. Kaupungin paras pitakebableipä: Leipä paistetaan uunissa itsetehdystä taikinasta, ja kastikkeet on myös tehty itse. Välillä on vähän heikompia päiviä, mutta silti täyden kympin paikka.

10

Miksi juuri tänne?

1. Isommalla porukalla
2. Aitoa kapakkatunnelmaa
3. Intiimisti yhdessä
4. Rentoutumaan töiden jälkeen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta