6,6 DNA Kauppa Helsinki, Hakaniemi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Matkapuhelimet-kategorian 14. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Timo R.

Don t boys shout at the shop -we are not in the army now but be sure I would like to come and buy to my younger EU male friend a suitable mobile trend phone with some bocket money okey? -trend phone to my dear friend.

8

DNA:n myyjiä vaivaa tässä liikkeessä flegmaattisuus. Halusin vaihtaa laajakaistaliittymääni ja tämä asian hoitoon meni yli 10 minuuttia, jonka aikana saatoin seistä myyjän kanssa vastatusten sanomatta sanaakaan jopa 3 minuuttia. Tyyppi ei kai tiennyt mitä pitäisi tehdä, tai sitten yhteydet jumittivat pahemmalla tavalla myös DNA:lla. Sain kuitenkin asiani hoidettua, mutta fiilis liikkeestä poistuessa ei ollut kovin luottavainen.

Ylihinnoiteltu
3

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta