7,9
Ravintola Gandi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 278. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ravintolalla mukava pieni terassi.Menussa paljon hyviä vaihtoehtoja joista vaikea päättää mitä ottaa.Annokset näyttäviä ja makukin oli hyvä.Myyjä oli erittäin pirteä ja mukava,palvelusta jäi muutenkin positiivinen kuva. Ravintolassa oli hieman kuuma joten siitä miinusta. Intialaista ruokaa haluaville kuitenkin suositeltava paikka. Mukava tunnelma ja hyvä jälkiruoka kruunasi kaiken.

Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä, Laadukkaat raaka-aineet
8

Äärimmääsen mukava henkilökunta ja todella hyvää ruokaa. Hyvää vaihtelua äirreen tekemille lihapullille eikä oo kertaakaa tarvinnu mennä grillin kautta kotia.

Eksoottista, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Uskaltaisin väittää Gandin olevan yksi Stadin parhaista intialaisista ravinteleista. Varsinkin Palak Paneer peittoaa kilpailijoiden vastineet. Gandi ei ole kaikista halvin intialainen, mutta ehdottomasti visiitin arvoinen.

Eksoottista, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10

Gandi on sympaattinen hyvän palvelun intialainen ravintola, joka on pitää majaansa mannerheimintien varrella. Kävelymatka korjaamolle tai stadikalle on lyhyt ja ruoka on perusintialaista jonkin verran parempaa, mikä näkyy myös hinnoissa. Mihinkään polkuhintoihin ei päästä, mutta toisaalta eivät hinnat päätäkään huimaa. Pistin merkille palvelun laadun. Kun astuin sisään, tuntui siltä että henkilökunta otti vakavasti asiakkaana ja pyrki kaikin puolin palvelemaan. Pöytä katetaan oikein ja ruoka tulee nopeasti. Suosittelen intialaisen ruoan ystäville.

6

Gandi on ihan hyvä intialainen, josta on mukava kävelymatka vanhalle jäähallille tai Töölön urheiluareenoille. Kokeneelle intialaisten ravintoloiden koluajalle järkytyksen aiheutti se, että totutusta järjestyksestä poiketen ruokalistassa annoksen tulisuusluokitus ”fairly hot” tarkoitti Gandissa miedompaa annosta kuin ”medium hot”. Hyvin ystävällinen tarjoilija otti kuitenkin palautteen nöyrästi vastaan ja seuraavalla kerralla ruokalistan merkinnät annosten tulisuudesta oli kokonaan sotkettu tussilla :).

Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8

Restaurang Gandi var länge den restaurangen jag gick till för att lägga en liten guldkant på vardagen. Maten är kanske inte världsomvälvande, men den är god, restaurangen är mysig och personalen trevlig. Servitören som brukar servera kanske verkar lite sur, men han blir genast gladare om man istället för finska pratar engelska med honom.

Det finns väldigt många rätter, och jag försökte någon gång hålla reda på vilka jag ätit, med syfte att pröva alla. Det är dock svårt att komma ihåg rätternas namn, som är åtminstone hälften på indiska. Gott har det dock alltid varit! Ett speciellt omnämnande behövs för naan-bröden, de är himmelska!

Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8

Ruokalista on monipuolinen mutta sekava. Tarjolla on annoksia moneen makuun, erilaisia valmiita kokonaisuuksia ja mahdollisuus koota juuri haluamansa mallinen ateria. Kuitenkaan suomalaisen keskivertokäyttäjän asiantuntemus ei riitä kasaamaan lähinnä kummallisen kuuloisista nimistä mitenkään järkevää ateriakokonaisuutta.

Ilmapiiri on intialaiselle ravintolalle tyypillinen. Huomionarvoista on lähinnä laadukas naan-leipä. Sitä saa kivan maustettuna. Kannattaa kuitenkin tiltata kiltisti vain jokin valmis kokonaisuus, ettei päädy nauttimaan jotain liian jännää. Paitsi tietty jos on erityisen seikkailunhaluinen!

Mutta aitoa intialaista ruokaa hyvin ystävälliseen hintaan!

Eksoottista Erinomainen
7

Hyviä makuja ja loistava palvelu. Sopivat annoskoot.

Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä, Laadukkaat raaka-aineet
8

Miksi juuri tänne?

1. Eksoottista
2. Makunautintoja ja elämyksiä
3. Laadukkaat raaka-aineet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta