Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,6/10 7 arviota

Ravintola Laguna

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 37. paras yritys Espoossa

Ravintola Laguna on luonnonkauniissa ympäristössä sijaitseva monipuolinen ruokaravintola. Ala carte -ravintolamme ruoka valmistetaan taidokkaasti kauteen sopivista tuoreista raaka-aineista. Lagunassa voit nauttia tasokkaan liikelounaan tai romanttisen illallisen.


Ravintolan lisäksi Lagunassa on yökerho ja baari sekä saunatilat ja katettu kesäterassi. Tämän lisäksi tiloissamme voi päiväsaikaan järjestää kokouksia suuremmallekin osallistujaryhmälle. Myös yksityistilaisuuksien, kuten häiden, järjestäminen Lagunassa onnistuu.


Lue lisää kotisvuiltamme ja tule vierailulle. Lämpimästi tervetuloa!


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Mika L.
6 päivää sitten
6

Ruoka on ihan hyvää mutta ei kuitenkaan sitä tasoa mitä hintataso

antaisi odottaa. Järkevämmin hinnoiteltu lista saisi ainakin meidän perheen käymään useammin, paikka on kuitenkin todella ihanalla paikalla ja muutenkin viihtyisä.
Kirjoitusvirheet ruokalistassa eivät myöskään anna kovin ammattimaista mielikuvaa.

Mari T.
7 kuukautta sitten
6

Sijanti järven rannalla loistava,

pääsee myös järveltä esim. veneellä kuten minä. Kalja oli kylmää ihanalla terassilla.

Ruoka on törkeän kallista, tulisimme perheen ja ystävien kanssa vähintään kerran kuussa syömään jos hinnat olisivat kohdallaan.

Tuija R.
7 kuukautta sitten
10

Meidän häät vietettiin täällä,

aurinkoisella terassilla, järven rannalla, rakkaiden ihmisten kera... Omistajat toteutti kyllä kaikki ja loputkin meidän toiveista. Ei voi moittia mistään, kaikki meni upeesti! Oltiin todella tyytyväisiä ihan kaikkeen. Hinta/laatu suhde oli juuri meille muokattu ja kaikki vieraat kovasti kiitteli, niin että eiköhän se ollut sit kohdillaan ja onnistunut :)

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Pääsee pyörätuolilla

Hinta kohdallaan

Mirva C.
2 vuotta sitten
6

Lagunan ehdottomasti suurin plussa on sen sijainti.

Näkymät järvelle ovat upeat ja rakennuskin on aivan ihastuttava vanha hirvsihuvila. Tällaista ei ole Espoossa toista ja paikka onkin aika täynnä juhlapyhinä. Muulloin tilaa kyllä löytyy, sillä hintataso on todella korkea. Ruoka on kyllä ihan maistuvaa, mutta täytyy kyllä todeta ettei se ihan vastaa niitä odotuksia jotka 30-40 euron hintahaarukassa oleville pääruoka-annoksille asettaisi. Myöskään henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito ei ihan vastaa hintatasoa. Viimeksi käydessämme tarjoilija sekoili laskun kanssa ja kun ei osannut korjata virhettään alkoi kiukuttelemaan. Jäi meillä ainakin vähäksi aikaa vierailut tähän paikkaan, sillä laskun hipoessa reippaasti yli satasen sitä olettaa saavansa jo kunnollista palvelua.

Fiiniä ja tyylikästä

Ylihinnoiteltu

Toni W.
2 vuotta sitten
9

Laadukas ravintola Lippajärven rannassa upealla näkymällä järvelle.

Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka kesällä jo pelkästään terassin näköalojen takia. Paikka avautui joitain vuosia sitten perusteellisen remontin jälkeen ja ravintola onkin tiloiltaan erittäin siisti ja tunnelmallinen.

Palvelu on ensiluokkaista ja ystävällistä. Täällä asiakas tuntee olevansa arvostettu. Ruuhkaa ei juurikaan ole kuin kiireisimpinä päivinä, kuten äitienpäivä, mutta kannattaa soittaa etukäteen ja varata pöytä kaiken varalta.

Ruoka on myös erinomaista ja huolella valmistettua. Kaikki toistaiseksi kokeilemani listan ruoat ovat olleet täydellisyyttä hipovia. Raaka-aineiden laadussa ei säästellä ja se näkyy toisaalta hinnassa, ei ihan Espoon halvimpia ravintoloita. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Outi W.
2 vuotta sitten
9

Ravintola Lagunan ikkunasta aukeavat näkymät ovat varmasti Espoon

kärkipäässä ravintolanäköaloista. Haikaranpesä varmaan vie vielä pitemmän korren, mutta komeat ovat maisemat Lagunan ulkopuolellakin. Ravintola sijaitsee aivan Lippajärven rannassa ja tilat ovat vain muutama vuosi sitten päättyneen peruskorjauksen jäljiltä erittäin hienot ja tyylikkäät.

Ruoka on myös erittäin hyvää ja tarjoilu on ensiluokkaista. Ravintola Laguna ei ole missään nimessä halvimpia ravintoloita Espoossa, päin vastoin, mutta ruoka kyllä vastaa maussa ja laadussa täysin hintaa.

Erityisesti kesäaikaan kannattaa käydä piipahtamassa terassilla Lippajärven rannalla.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Pikaiset kommentit

6
Kaunis näkymä ollakseen Espoossa. Kohtalainen palvelu. Ihan maukas ruoka. Todella kalliit hinnat kuitenkin.
Anna-Mari M.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 4 Bisnestapaaminen Arvioi
 2. 2 3 Fiiniä ja tyylikästä Arvioi
 3. 3 3 Isommalla porukalla Arvioi
 4. 4 1 Pääsee pyörätuolilla Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Katso kuvat ja videot

Espoon TOP 3 (Ravintola)

 1. Gula Villan 1
  10,0
  Iso Vasikkasaari
 2. Sushi Art 2
  9,2
  Mäntyviita 6
 3. Ravintola Peshawar 3
  9,2
  Kutojantie 3
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Laguna