Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
8,2/10 5 arviota

HopLop Espoo

Asiakkaiden mielestä Nähtävyydet-kategorian 2. paras yritys Espoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Mia K.
9 kuukautta sitten
8

Ehdoton suosikkimme espoo/vantaa akselin HopLopeista.

Siistit, isot tilat ja paljon pöytiä. Lapsille isot labyrinttialueet, trampoliinit, sählypelialue, säköautot ja jättilegot. Miinuksena siis toki sähköautojen maksullisuus. Poletteja niihin ja muihin peleihin voi toki ostaa kassalta. Kooltaan sen verran iso, että ruuhkaa ei juurikaan kerkiä muodostumaan. Erittäin mainio paikka viettää esim. Sadepäivää.

Koko perheelle, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Nella K.
10 kuukautta sitten
9

sateisen päivän pelastus vilkkaiden lasten kanssa.

Paljon erilaista aktiviteettia ja labyrintit ja tunnelit on suunniteltu niin että jo 4 vuotiaankin uskaltaa päästää vanhemman sisaruksen seurassa juoksemaan tänne jos vaan lapsi itse uskaltaa mennä. Aikuisille runsaasti istumapaikkoja. Yläkerran hesestä saa helposti ruoan lapsille jos hoplopissa vietetty aika uhkaa venähtää tai jos juoksenteleva jälkikasvu heittäytyy vallan nälkäiseksi. Perus tunneleiden ja labyrinttien lisäksi polkuautoja sekä jättikokoisia legoja ja pehmopalikoita rakentelemaan innostuneille muksuille tai jos ei enään juoksminen riitä. Myös pomppulinna ja trampoliinit löytyvät täältä, eli tekemistä lapsile riittää.

Matias V.
1 vuosi sitten
8

Lasten peuhuhalli on kieltämättä hieman oudossa ympäristössä

kun yhden pressuseinän takana pelataan sählyä ja aivan vierestä menee juoksurata, mutta sehän ei lapsia haittaa. Energiaa täällä saa kulumaan (siis lapset). Naulakkosysteemi on tosin suunniteltu sen verran epämääräisesti, että isojen lapsilaumojen kanssa kengät vaihtavat helposti omistajaa. Pienen lapsen vanhemmalla on vaara joutua mukaan tunneleihin, jotka on suunniteltu lapsen kokoisille, jolloin selkä kipeytyy helposti.

Koko perheelle, Monipuoliset palvelut

Mirva C.
2 vuotta sitten
8

Sijainti ison urheiluhallin pohjakerroksessa on ehkä vähän outo

ja tänne ei ihan sattumalta eksy. Toisaalta täällä on hyvä viettää pienempien kanssa aikaa jos joutuu vaikkapa isompia lapsia kuljettamaan urheiluharrastuksiin. Aikuisille sisäänpääsy on maksuton ja pienille lapsille riittää kyllä nähtävää ja tehtävää. Paikassa on myös tilaa syödä vaikka eväät ja yläkerrassa on kahvila ja Hesburger mikäli isompi nälkä yllättää. Henkilökunta on ollut todella ystävällistä ja kerran olen saanut luvan piipahtaa Hoplopin lastenhoitohuoneen tiloissa vaikka en ollut edes asiakkaana. Hoplopissa voi järjestää myös vaikkapa lasten synttärit jos haluaa saada metelöivän lapsilauman jonnekin muualle kuin kotiinsa. Ääntähän täällä piisaa, mutta niin kai näissä lasten leikkipaikoissa aina.

Uusia elämyksiä, Koko perheelle, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Tarja M.
2 vuotta sitten
8

Hoplop on parhaillaan keskellä arkipäivää tai helteisenä lomapäivänä,

jolloin lapsimäärä ja melutaso on pienin. Vain lapsista maksetaan sisäänpääsymaksu ja viipyä saa niin pitkää kuin haluaa. Lapsille riittää tekemistä trampoliineissa, pomppulinnaliukumäessä, kerroksissa kiipeilyissä ja polkuautoilla. Harmillista on, että jotkut peleistä vaativat rahaa toimiakseen. Aikuisille on varattu riittävästi istumatilaa ja lehtiä.

HopLop sijaitsee isossa urheiluhallissa, mikä tekee äänimaailmasta oudon: seinän takaa kuuluu sählypelin ääniä ja sisäradalla viuhahtaa ohi lenkkeilijä. Tämä ei kuitenkaan menoa häiritse. Nälän yllättäessa yläkerrasta löytyy Hesburger ja kahvila.

Hyvä paikka viettää aikaa energisten lasten kanssa.

Uusia elämyksiä, Ystävällinen henkilökunta

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Koko perheelle Arvioi
 2. 2 3 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 3. 3 2 Uusia elämyksiä Arvioi
 4. 4 1 Monipuoliset palvelut Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Espoon TOP 3 (Nähtävyydet)

 1. 1
  8,6
  Vanha Saunalahdentie 20
 2. 2
  8,2
  Koivu-Mankkaan tie 5 Esport Ratiopharm Arena
 3. Reippailuhalli Huimala 3
  8,1
  Juvankartanontie 15
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä HopLop Espoo