Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 71 900 rehellistä arviota.
6,4/10 9 arviota

Biltema Espoo

Asiakkaiden mielestä Autotarvikkeet-kategorian 7. paras yritys Espoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Cee S.
2 vuotta sitten
8

Soitin tänne,

ja varasin osan ja lupasivat pitää sen siellä minua varten, lupasin hakea sen saman päivän aikana. Lähdin ajamaan, ja osa olikin myyty varauksesta huolimatta. En palaa tänne kun kerta asiakasta kohdellaan kuis roskaa.

Anna K.
2 vuotta sitten
8

Biltema i Esbo gjorde ett stort lyft i och med flytten till de

nya utrymmena, stor yta, bra urval av varor utan att bli trångt. Det är bra ordning i hyllorna. Allt som finns i katalogen finns också i butiken, så det är lätt att få tag på det man behöver, även om man behöver det snabbt. Parkering finns det gott om ofta nära dörren. Kundservicen är bra men expediterna har sällan koll på vad som finns och var, vilket betyder att de också måste bläddra i katalogerna eller datorerna, vilket drar ut på tiden. Biltemas fördelar är de förmånliga priserna och de långa garantitiderna. I jämförelse med Biltema i Vanda föredrar jag Biltema i Esbo.

Monipuolinen valikoima, Erikoistuotteita, Hinta-laatusuhde kunnossa

Hinta kohdallaan

Juho K.
2 vuotta sitten
5

Tämä Biltema on iso ja valikoima on laaja,

mutta siihen loppuukin hyvät puolet. Biltema on niin iso, että tuttujen tuotteiden etsimiseen menee tovi jos toinenkin, vaikka pienemmistä Biltemoista ne löytyvätkin helpolla.

Lisäksi ongelmana on sijainti - Espoon perukoilla, jonne ei pääse kuin omalla autolla.

Oman ongelmansa tuo myös kassojen vähyys - en ymmärrä miksi Biltemoissa pitää olla aina vain pari kassaa, joista yleensä vain yksi käytössä - nytkin tuhraantui jonottaessa melkoinen tovi.

Autokaupaksi suuntautuneen bilteman tuotteet eivät ole laadukkaimmasta päästä, mutta perustyökalut, joiden kohdalla laadulla ei niin suurtamerkitystä ole saa edullisesti.

Monipuolinen valikoima

Katri K.
2 vuotta sitten
0

Tämä pulju sijaitsee Espoon perukoilla julkisen liikenteen ulottumattomissa.

Paikka saattaa olla ihan ok ihmisille, jotka erityisesti nauttivat kaikenlaisesta luovasta nikkaroinnista ja askartelusta. Itse erehdyin ostamaan Biltemasta edullisen hinnan houkuttelemana lapsille polkupyörät. Pyörät pitää koota itse, ja Biltema näyttää tarjoavan mallista riippumatta kaikkien myymiensä pyörien mukana yhden ja saman, erittäin ylimalkaisen kokoamisohjevihkosen. Tuntien työn jälkeen jouduin palaamaan toisen ostamani pyörän kanssa kauppaan, sillä Bilteman apupyörät (”helppo asentaa kaikkiin 12-24-tuumaisiin polkupyöriin”) eivät lopulta sopineetkaan kyseiseen pyörämalliin. Huoltajamies myönsi, että koko kaupan henkilökunta tietää Bilteman jakelemien käyttö-/kokoamisohjeiden olevan surkeita.

Ylihinnoiteltu

Kristoffer K.
2 vuotta sitten
7

The new Biltema premises in Kivenlahti are huge,

and consequently the range of items sold is huge as well (everything from car parts, tools, garden accessories to kitchen appliances, electronics and sports equipment). Prices are usually cheaper than brand-stuff available in other stores, but the quality of the products are on the other hand usually worse. The store is quite easy to navigate, and the staff is usually helpful if you have trouble finding what you are looking for. The parking lot is huge, so it is easy to find a parking place. I usually go here if I am need of some cheap tool.

Monipuolinen valikoima

Erinomainen

Vesa L.
2 vuotta sitten
8

Uudessa toimipisteessä on todella paljon tilaa ja todella laaja

valikoima. Tänne voi eksyä, eli kannattaa ehkä jättää lapset pois tältä reissulta.

Vaikkapa halpaa akkua etsiessä Biltema on loistopaikka. Mutta koska kyseessä ei ole täysiverinen rautakauppa eikä krääsätavaratalo, vaan jokin autoiluteemainen rautakauppamainen juttu, kannattaa etukäteen tarkistaa netistä onko haluamaasi tavaraa tarjolla.

Hinta-taso ei ole aina todellakaan se halvin, päädyin maksamaan liimapyssystä aika paljon ylihintaa.

Monipuolinen valikoima, Erikoistuotteita

Hinta kohdallaan

Susanna R.
2 vuotta sitten
8

Kattava valikoima venetuotteita on tehnyt minusta vähän aikaa

sitten Bilteman asiakkaan. Valikoima on monipuolinen ja hintataso kohtuullinen. Myös muita kodin nippeleitä on tarttunut mukaan samoilla reissuilla. Lähes kaikkien tarvitsemieni tuotteiden kohdalla olisin mieluusti kysynyt henkilökunnalta apua, mutta sitä on ollut aika heikosti saatavilla. Asiakaspalvelijoiden luokse on jonoa, ja kun viimein on saanut jonkun kiinni, niin hän ei ole tiennyt venetuotteista käytännössä mitään.

Monipuolinen valikoima, Erikoistuotteita, Hinta-laatusuhde kunnossa

Hinta kohdallaan

Iiris A.
2 vuotta sitten
7

ERITTÄIN SUURI myymälä.

Näin yksinasioivana, naispuoleisena asiakkaana tuli ehkä hieman ahdistunut olo tavaravalikoiman ja liikkeen laajuudesta, sillä laajuus = paljon tavaraa = hirveä etsiminen.

Biltemassa onneksi on tavarat lajiteltu eri osastoihin, jotka on merkattu hyvin. Löysinkin toisen tarvitsemistani autotarvikkeista helposti, mutta kulutin seuraavat kymmenen minuuttia etsien toista.
Bilteman huonoksi puoleksi totesin sen, ettei myymälän puolella ollut hirveämmin auttajia, joten kassan viereisessä info-pisteessä olleelle herrasmiehelle oli siis jonoa.
Loppujen lopuksi tavaraa ei väärän sesongin takia edes löytynyt, mutta kaiken sen koluamisen jälkeen Biltemasta jäi kuva kattavana autotarvikeliikkeenä.

Itse henkilökunta ei pahemmin jättänyt itsestään minkäänlaista mielikuvaa, joten palvelua ei pahemmin voi kehua eikä haukkua.

Monipuolinen valikoima

Hinta kohdallaan

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 7 Monipuolinen valikoima Arvioi
 2. 2 3 Erikoistuotteita Arvioi
 3. 3 2 Hinta-laatusuhde kunnossa Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Espoon TOP 3 (Autotarvikkeet)

 1. Vianor, Olari 1
  8,6
  Olarinluoma 13
 2. Fikos Oy 2
  8,4
  Leppävaarankatu 3
 3. Vianor, Juvanmalmi rengashotelli 3
  8,4
  Juvan teollisuuskatu 25 Rak. 1 ovi 9
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Biltema Espoo