Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,5/10 13 arviota

Lidl Mankkaa

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 41. paras yritys Espoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Krista M.
2 vuotta sitten
7

LIDL on Espoon autokansalle soveltuva megahalpa saksalainen supermarket.

Kaupan edestä löytyy runsaasti parkkitilaa autoille, ja täältä rahdataankin ruokaa yleensä kukkurallinen ostoskärryllinen per ostoskerta. Kaupasta saa perus ruokatuotteiden lisäksi kausittain vaihdellen erilaista tavaraa aina puutarhanhoitovälineistä ratsastusvarusteisiin ja lamppuihin ym. sisustustavaroihin. Hintataso on muita ruokakauppoja alhaisempi useimmissa tuotteissa ja tuoteryhmissä. LIDL kilpaileekin erityisesti hinnalla eikä laadulla, mutta oikein etsimällä täältäkin voi löytää esim. luomuhedelmiä.

Edulliset hinnat

Erinomainen

Juha T.
2 vuotta sitten
6

Perus valikoima Lidl-tuotteita.

Ainakin jos suuntana on Kauniainen tai Mankkaa, kuljettavat HSL:n bussit lähestulkoon ovelle saakka. Itse olen onnistunut yhdistämään juoksulenkit ja edullisen kauppareissun samaan pakettiin, kun bussit ovat kuljettaneet paluumatkalla suoraan kotiovelle. Tosin jos Mankkaa ei ole yleisimpien kulkureittiesi varrella, kiertäminen ei välttämättä ole vaivan arvoista. Samassa liikekorttelissa toimii myös ainakin kebab-ravintola ja leipomo-kahvila, joten yhdellä pysähdyksellä on helppo hoitaa monta asiaa.

Marika S.
2 vuotta sitten
9

Mahtava ruokakauppa.

Kaikki tarvittava löytyy mukaan aina, äärimmäisen halvalla. Parkkitilaa kaupan edessä on runsaasti, kauppa itsessään tuntuu olevan aina täynnä ihmisiä joten liikkeessä eteneminen ruuhkapiikkeinä on raivostuttavaa mutta täysin tuoreiden, halpojen hedelmien ja vihannesten arvoista. Myyvät myös maailman parasta maitorahkaa ja hiukkasen kehnompaa raejuustoa parempaan hintaan kuin muut ruokakaupat. Palvelu kassoilla on tehokasta, luojan kiitos sillä jonot ovat usein pitkät. Nuorekas ja hauska henkilökunta pitää liikkeen siistinä, järjestyksessä ja hyllyt täynnä tavaraa, koskaan en ole joustunut poistumaan siihen vedoten, että hakemani tuote olisi ollut liikkeestä loppu.

Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Edulliset hinnat

Erinomainen

Juha L.
2 vuotta sitten
3

Mankaan Lidl ei kai poikkea missään kohden Suomen muista Lidl-kaupoista.

Se lienee koko konseptin idea. Mikäli haluaa rauhassa etsiä pääosin saksalaisesta valikoimasta tuotteita, tämä on oikea paikka. Mutta mikäli haluaisi palvelevan liha- tai kalatiskin, tänne on turha tulla. Ainoa poikkeus on jokin aika sitten kauppaan ilmestynyt tuoreen leivän osasto. Tosin pelkäänpä, että leivät on esivalmistettu jossain muualla. Toinen valopilkku on suomalaistuotteiden lisääntyvä valikoima. Itse kuitenkin poikkean hakemassa nimenomaan saksalaista – olutta, en muuta.

Edulliset hinnat

Eetu A.
2 vuotta sitten
8

Lidlissä ei ole yhtä hyvät valikoimat kuin muissa kaupoissa,

kuten S- ja K-ryhmän kaupoissa. Edullisia ne kuitenkin ovat.

Edullisuus onkin Lidlien ainut hyvä puoli. Henkilökunta on parhaimmillaan asiallista, valikoima on suppea ja lähiruuasta ei ole tietoakaan. Myös kaikki tuotteet on valmiiksi pakattuina.

Opiskelijalle Lidl on erinomainen kauppa, koska se on halpa, mutta toisaalta joskus heikko valikoima ei vakuuta.

Lidlit ovat usein vähän syrjässä, niihin pääsee yleensä vain yhdellä onnettomalla bussilinjalla. Poikkeuksena on Leppävaaran Sellon Lidl, johon pääsee kätevästi. Se on tosin normaalia pienempi, ja näin olllen siellä on huonommat valikoimat.

Edulliset hinnat

Erinomainen

Oskari V.
2 vuotta sitten
7

Mankkaan Lidl on keskeisellä paikalla Mankkaanportissa.

Paikoitustila riittää hyvin kiireisemmillekin päiville ja Mankkaanportissa hoituvat muukin asiointi. Tässä Lidlissä tuli käytyä aina Leppävaarasta asti, kunnes Sello sai oman liikkeensä. Lidl-tuotteet ovat hintansa puolesta kohdallaan ja varsinkin elintarvikepuolelta löytyy tuotteita, joita ei ole saatavilla muualla. Lidlistä moni löytääkin suosikkisuklaansa tai jäätelönsä, mutta eksoottisten merkkien lisäksi saatavilla on usein luomua ja lähiruokaa.

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat

Erinomainen

Pikaiset kommentit

8
Tiettyjä ruokia haetaan koska halpoja ja iso perhe. Lemon-olut (pilsneri) oli ihana, mutta loppui??
Kristiina D.
2 vuotta sitten
9
Halpaa ja asiallista palvelua.
Waltteri I.
2 vuotta sitten
9
Suuri valikoima, erittäin hyvä hintasuhde, hyvä sijainti.
Mikko R.
2 vuotta sitten
9
Hyvä sijainti, paljon parkkipaikkoja sekä erittäin halvat hinnat. Suuri tuotevalikoima ja hyvät aukioloajat.
Daniel H.
2 vuotta sitten
7
Hyvä valikoima mutta aukeaa vasta klo 9.
Antti T.
2 vuotta sitten
10
Asiointi nopeaa, laaja ja monipuolinen valikoima. Hinnat edulliset. Kannattaa tutustua tuoreiden leivosten, pullien ja leipien tiskiin !
Sakari K.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 5 Edulliset hinnat Arvioi
 2. 2 1 Kattavat valikoimat Arvioi
 3. 3 1 Tuoreet vihannekset ja hedelmät Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Espoon TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. Alepa Laajalahti 1
  8,9
  Kirvuntie 22
 2. K-market Sorsakivi 2
  8,9
  Toppelundinportti 3
 3. Alepa Mankkaa 3
  8,8
  Mankkaanaukio 2
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Lidl Mankkaa