Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,4/10 16 arviota

Ravintola Base

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 40. paras yritys Espoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Maikku S.
2 kuukautta sitten
8

Base on siisti ja sopivan leppoisa paikka seurueelle,

kuin seurueelle. Business-tapaamiseen Base sopii. Toisaalta, myös kaveriporukan kanssa paikassa viihtyy ja parkkipaikka löytyy Sellon alta, parkkihallista. Maan tasolta parkkipaikkaa ei kannata etsiä. Julkiset tavoittavat paikan joko bussilla tai junalla loistavien Leppävaaran kulkuyhteyksien vuoksi. Basessa voi syödä kevyesti tai todella täyttävästi. Palvelu on asiallista, täsmällistä ja ystävällistä. Suosittelen.
Sovin Baseen kuuluvaan viereiseen baariin treffit, halutessani esim. vaihtaa kuulumisia tuttavieni kanssa. Baarin puolella voi heittää yazzya ja pelata muita pelejä sekä napostella samalla "jotakin pientä" tai vain vaihtaa kuulumiset leppoisassa ympäristössä. Lounas on tarjoiltu seisovasta pöydästä, kun olemme joskus lomilla syöneet lounaan kodin ympäristössä ravintolassa. Terassi avautuu kesäisin Ratsutorille, ns. hotellin puolelle. Palvelu on myös baarin puolella erittäin reipasta ja ystävällistä.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Yasemin C.
8 kuukautta sitten
8

jälleen hyvää ruokaa!

Sellon ravintola Base sijaitsee kauppakeskus Sellon ensimmäisessä kerroksessa, elokuvavuokraamo Makuunin vieressä. Kauppakeskusta lähinnä olevien bussipysäkkien, sekä Leppävaaran juna - aseman luota kävelee perille ravintolaan noin 5 minuutissa. Ravintola Base toimii lähinnä illallisravintolana, mutta ravintolasta saa myös herkullista buffetruokaa. Ravintolan yhteydessä on myös pieni baari. Ravintolan laajoilta A LA CARTE listoilta voi tilata ruoaksi mm. kana - annoksia, simpukoita, ilmakuivattua kinkkua, etanoita, hampurilaisia, karitsaa, juustoja, rapuja, härkää, palmeneita, kalaa, sekä salaatteja. Juomavaihtoehtoina on mm. vettä, sekä talon viinejä. Basessa on Suomen lain mukainen alkoholin myynti - ja anniskeluoikeus. Jälkiruoaksi voi tilata mm. sorbetteja, jäätelöä, sekä leipäjuustoja. Olen ruokaillut muutaman kerran Basessa poikaystäväni kanssa. Ravintolan tilat ovat hyvin tunnelmalliset ja pinta - alaltaan laajat. Henkilökunta on aina ollut kovin ystävällinen meitä kohtaan ja saamamme palvelu on ollut hyvää. Tilasin viimeksi ruoaksi herkullista pastaa, jossa oli runsaasti jättikatkarapuja, kevätsipulia ja kookos - tomaattikastiketta. Annoksen koko oli reilu ja maksoin ruokailustani noin 17 euroa. Juomana joimme vain vettä. Ruoat ovat hienostuneita ja ehdottomasti koko rahan arvoisia. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Muiden ruoka - annosten hinnat vaihtelivat noin 11 - 30 euron välillä. Auton kanssa asioidessa auton voi pysäköidä vierailun ajaksi maksuttomasti kauppakeskuksen suureen parkkihalliin. Syömäni hyvän ruoan ja saamani erinomaisen palvelun ansiosta voin suositella kauppakeskus Sellon ravintola Basessa asiointia jälleen lämpimästi kaikille!

Yasemin C.
11 kuukautta sitten
8

maukasta ruokaa!

Ravintola Base sijaitsee kauppakeskus Sellon katutasossa ensimmäisessä kerroksessa. Leppävaaran juna - asemalta kävelee ravintolalle vain muutamassa minuutissa. Ravintolan vieressä sijaitsee Glo Hotel Sello. Illallis ravintolana toimiva Base tarjoaa myös herkullista kotiruokaa buffetista arkisin asiakkailleen. Ruoka listat ovat laajat ja valikoimiin kuuluu maukkaita viinejä, sekä ruoka - annoksia. Basen yhteydessä toimii myös baari. Kauniina kesäpäivänä ruoka on mahdollista nauttia myös Ratsukadun puolella sijaitsevassa ravintolan ulko terassilla. A LA CARTE ruokalistalta voi tilata herkullisia ruoka - annoksia arkisin klo. 16 - 22.30 ja lauantaisin klo. 12 - 22.30. Listan valikoimiin kuuluu mm. simpukoita, etanoita, graavilohta, palmeneita, ilmakuivattua kinkkua, kalaa, salaatteja, kana - annoksia, juustoja, rapuja, karitsaa, härkää, sekä hampurilaisia. Jälkiruoka vaihtoehtoina on mm. jäätelö annoksia, leipäjuustoja, sekä sorbetteja. Ravintolassa on Suomen lain mukaiset alkoholin myynti - ja anniskelu oikeudet. Vierailin Base ravintolassa poikaystäväni kanssa töiden jälkeen. Kohtelias tarjoilija ohjasi meidät istumaan. Ravintolassa oli hämärä tunnelma ja pöytäämme koristi romanttinen kynttilä. Tilasin Caesar salaatin jättikatkaravuilla. Juomaksi tilasimme vain vettä. Ruoka tuotiin nopeasti pöytäämme. Rapuja oli runsaasti ja salaatti oli tuoretta. Salaattikastike oli maukasta. Salaatti oli niin täyttävää, että emme jaksaneet enää tilata jälkiruokaa. Salaatin hinnaksi tuli 10 euroa. Hinta oli mielestäni edullinen. Muut ravintolan ruoka - annokset olivat tosin melko hintavia. Olimme erittäin tyytyväisiä hyvään ruokaan ja saamaamme hyvään palveluun. Ravintola Base on avoinna maanantaista torstaihin klo. 10:00 - 24:00, perjantaisin klo. 10:00 - 02:00, sekä lauantaisin klo. 12:00 - 02:00. Sunnuntaisin Base on suljettu. Suosittelen ravintola Basea ehdottomasti kaikille!

Elias L.
1 vuosi sitten
8

Hyvä "viiniravintola",

jossa on hyvää ruokaa ja juomaa. Erityisesti paikan viini valikoimat ovat poikkeuksellisen hyvät! Paikassa on myös hyvä lounas buffet. Henkilökunta on mukavaa ja tietävää. Henkilökuntaa on myös riittävästi, joten palvelua ei tarvitse odotella turhan kauaa. Sisätilat ovat siistit ja viihtyisästi sisustettu. Hyvä paikka!

Tarja M.
1 vuosi sitten
6

Pastani näytti tomaatinväriseltä puurolta,

jossa uiskenteli kiinteitä pastanpalasia. Tästä voisi Gordon Ramsaylla oli pari sanaa sanottavanaan. Katselin kaivaten seuralaisteni caesar-salaattia ja kanapasta-annosta. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä, omenapiirakka suussa sulavaa ja ympäristö ruokapuolella viihtyisä. Istuin selkä kauppakeskukseen päin ja melkein unohdin että ravintolasta on näköyhteys BR-lelukauppaan.

Base on hyvä paikka keskustella ja ruokailla ystävien kanssa, mutta tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun petyin ruokaan. Suosittelen kuitenkin rauhallisiin illanviettoihin, sillä vastaavaa a la carte -ravintolaa ei Sellossa ole. Halutessaan iltaa voi jatkaa baarin puolella.

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla

Toni I.
1 vuosi sitten
7

Rento ja mukava tunnelma!

Valitettavasti ruoka ei ole ollut koskaan mitenkään säväyttävää ja hintataso on suht korkea. Tästä syystä onkin tullut käytyä oikeastaan vaan oluella siellä seuralaisten kanssa.

Tilat ovat viihtyisät ja kodikkaat niin ravintolan kuin baarinkin puolella. Aika ajoin baarin puolella on myös esiintyjiä ja live-musiikkia. Jostain syystä henkilökunta ei ole aina ollut kovin ystävällistä ja asiakasta huomioivaa.

Nettisivut ovat ihan ok ja tarvittava tieto kyllä löytyy helposti. Ravintolan sivujen mukaan asiakkaiden käytössä on myös ilmainen wlan, lautapelejä ja päivän lehdet luettavaksi.

Isommalla porukalla

Ylihinnoiteltu

Kaisa R.
2 vuotta sitten
9

Sellon ainoa,

rauhallinen a la carte-ja lounasravintola. Täällä on myös baaripuoli ja kesäterassi. Sopii tunnelmalliseen illanviettoon, palaveripaikaksi, isomman seurueen ruokapaikaksi ja drinkkipaikaksi. Menu on kattava ja viinilista ok. Baarin puolelta saa myös pikkusuolaista ja päiväsaikaan lounastakin. Terassi on iso ja sinne paistaa aurinko klo 13 eteenpäin lämpimästi. Mikäli tulee isommalla porukalla, kannattaa tehdä pöytävaraus etukäteen puhelimitse. Tarjoilijat ovat asiallisia ja mukavia ja täällä on rauhallista vaikka kauppakeskus on muuten meluisa.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Aija P.
2 vuotta sitten
8

Sellon Base on hyvän ruokapaikan maineessa.

Buffet -lounaat mielestäni kuitenkin hieman tylsiä. Vuohenjuustosalaatti listalta sen sijaan aivan kelvollista. Käyn Basessa myös kahvilla, sillä erikoiskahvi on hyvää ja tulee useimmiten jonottamatta. Mukavan rauhallinen tunnelma. Kiva, että ravintolaan on varattu myös lautapelejä. Rauhallinen sisustus. Keskusteleminen onnistuu.

Kevyttä ja terveellistä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Moona K.
2 vuotta sitten
7

Kävimme testaamassa Basen baaripuolen terassin ja kivaltahan

se vaikutti. Baari/ravintola sijaitsee Sellossa, kutakuinkin Leppävaaran sydämessä. Baaripuoli oli tilava, simppelisti sisustettu ja siisti. Terassillakin oli reilusti istumatilaa, sekä suuret aurinkovarjot tuomaan suojaa niin auringolta kuin sateeltakin.
Henkilökunta oli ystävällistä ja suositteli luontevasti viinejä. Vessat täällä olivat aika pienet, ruuhka-aikaan sinne saa varmaan jonotella hyvän tovin. Muuten paikasta jäi hyvä fiilis, voisin piipahtaa uudelleenkin jos Sellon suunnalle tulee asiaa. Ehkä sitten pitäisi testailla, mitä ravintolapuolella on tarjottavaa.

Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Johannes J.
2 vuotta sitten
4

Vähän lattea ravintola.

Sellon hirvittävässä yleisilmeessä Base on aika mukava, rauhallinen, hiljainen ja ensisilmäyksellä ihan tyylikäskin. Ruoan saapuessa pöytään aivot ovat kuitenkin jo ehtineet palautua Sellon downgreidauksesta melkein normaalitilaan ja silmät näkevä aika pitkälti S-ryhmä henkisen ravintolan, joka listan ja palvelun perusteella esiintyy laadukkaana, mutta jonka ruoka ei ole mitenkään erityistä. Pasta ui litrassa bulkkioliiviöljyä ja salaatti oli lattea. Ruoka kuitenkin maksoi ihan kohtuullisesti, joten Sellon paha henki ja ruoan tahmeus jättivät nuivan jälkimaun. Tässä olisi ainesta parempaan, jos keittiön puolella olisi vähän enemmän intohimoa ja vähemmän pakkotyötä.

Ylihinnoiteltu

Helena L.
2 vuotta sitten
8

Hyväksi todettu lounaspaikka!

Ravintola tarjoaa lounasta sekä buffetista että ala carte -listalta. Salaattipöytä on monipuolinen ja tarjonnassa on mukavasti vaihtelua. Buffetissa on tarjolla kolmea lämmintä ruokavaihtoehtoa lisukkeineen. Lämpimien ruokien tarjonta on monipuolista, enkä ainakaan vielä ole kyllästynyt listan tarjontaan. Ruuat ovat maukkaita: esimerkiksi tänään testattu paahtopaisti punaviinikastikkeella oli erittäin mureaa! Base on suosittu lounasaikaan ja ruuat hupenevat tarjoiluastioista nopeasti, mutta henkilökunta tekee parhaansa pitääkseen kaikkia ruokia jatkuvasti tarjolla. Kesäisin pääsee syömään myös aurinkoiselle terassille.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Laura R.
2 vuotta sitten
6

Mukava ja herkullinen ruokapaikka.

Ravintola Basessa oli viihtyisä syödä ja ruokakin oli maukasta. Salaattipöytä oli erinomainen ja pääruokanakin ollut lohi erittäin hyvää. Ainut huono puoli oli se, että lohi loppui aina sitä mukaa kun sitä tuotiin lisää. Hieman hämärä ja tumma tunnelma toi rauhallisuutta ja fiiniä fiilistä. Joskus aikaisemmin olen käynyt Basen terassilla istumassa ja silloinkin koin sen mukavan rauhalliseksi. Terassi on ehkä sopivan välimatkan päässä muusta toiminnasta, rauhallisessa nurkassa.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Aamiaiselle tai brunssille

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

8
Yllättävän rauhallinen ja viehättävä ympäristö, maukasta ruokaa, todella hyvä ja nopea palvelu, pasta täyteläistä mutta raikasta.
Arto M.
2 vuotta sitten
8
Intiimi baari keskuksen nurkassa.
Scoopshot
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 7 Isommalla porukalla Arvioi
 2. 2 5 Bisnestapaaminen Arvioi
 3. 3 4 Fiiniä ja tyylikästä Arvioi
 4. 4 1 Aamiaiselle tai brunssille Arvioi
 5. 5 1 Kevyttä ja terveellistä Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Espoon TOP 3 (Ravintola)

 1. Gula Villan 1
  10,0
  Iso Vasikkasaari
 2. Sushi Art 2
  9,2
  Mäntyviita 6
 3. Ravintola Peshawar 3
  9,2
  Kutojantie 3
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Base