Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
6,2/10 17 arviota

HairStore MegaSalon Sello

Asiakkaiden mielestä Parturi-kampaamo-kategorian 36. paras yritys Espoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Hanna I.
3 viikkoa sitten
1

Valikoimaahan HairStorella on ja edulliset hinnat myös (joskin

niiden taakse piiloutuvista syistä on käyty keskustelua ja käsittääkseni oikeuttakin). Myymälän sekavuus kuitenkin ahdistaa eikä palvelua oikein saa: myyjät keskittyvät enemmän keskustelemaan keskenään kuin auttamaan.

Tänään kysyessäni, mistä löytyvät matkakokoiset hiuslakat, näytettiin vastaukseksi yksi aletuote. Kun kysyin, mahtaako myynnissä olla pikkupurkkeja muilta merkeiltä, sain osakseni tyrmistyneen katseen ja tylyn "Ai, mä en tiennyt et sä et käytä tätä merkkiä" -kommentin.

Tilanteesta haisi kilometrin päähän se, ettei myyjätär halunnut nähdä vaivaa kertoakseen (saati, herra paratkoon, esitelläkseen) mitä muita vaihtoehtoja kaupan olisi ollut. Ostin sen mitä käskettiin jotten olisi enempää vaivaksi.

Tilanne olisi ollut kutakuinkin ymmärrettävä, jos ajankohta olisi ollut kovin kiireinen. Ei ollut, vaan myymälässä oli lisäkseni tuolla hetkellä arviolta kolme muuta asiakasta. Kyllä vaan niin paljon ärsytti.

Viimeisin asiakaspalvelutilanne oli yhtä surkuhupaisa: tiskin takana seisoi neljä neitoa, joita kiinnosti keskinäinen juoruilu huomattavasti enemmän kuin selkeästi jotain ETSIVÄ asiakas. Harmillista.

Hinta kohdallaan

Yasemin C.
11 kuukautta sitten
8

HairStore Megasalon Sello sijaitsee kauppakeskus Sellon pohjakerroksessa

Sellon lavaa vastapäätä Espoon Leppävaarassa. Hairstore tarjoaa monipuolisia hyvinti - sekä kauneudenhoito palveluita asiakkailleen. Palveluihin kuuluu mm. kampaamopalvelut kuten hiusten värjäykset, leikkaukset, permanentit, juhla kampaukset, muodonmuutokset, sekä kampaukset. Samoissa tiloissa toimii myös parturipuoli. Muita palveluita ovat mm. suihkurusketukset, jalka - sekä kasvohoidot, hieronnat, manikyyrit, meikkaukset, rakennekynnet, pedikyyrit, ripsienpidennykset, kulmien muotoilu, sekä kestovärjäykset ja parafiinihoidot. Myymälässä on tarjolla myös edullisia hääpaketteja. Hoitoihin pääsee parhaiten varaamalla ajan joko paikanpäällä liikkeessä, puhelimitse, tai hairstore.fi online varauspalvelusta. Liikkeen ulkopuolella on kyltti, joka kertoo heti vapaana olevista ajoista vihreällä valolla. Hoitoihin on siis mahdollista mennä myös ilman ajan varausta. Hairstore toimii lisäksi kattavana hiustenhoito tuotteiden myyjänä, sekä maahantuojana. Hiustenhoito tuotteiden valikoima on laaja ja hinnat ovat edullisia. Varasin ajan kulmien muotoiluun Hairstoren nettisivuilta. Online varaus hoitui vaivattomasti ja sain itse valita kenelle kosmetologille haluaisin varata ajan. Pääsin kulmien muotoiluun jo seuraavana päivänä haluamaani aikaan. Saavuttuani myymälään ystävällinen kosmetologi ohjasi minut taka huoneeseen istumaan. Kulmani nypittiin tarkasti pinseteillä ja lopputulos oli huolitellun näköinen. Olin erittäin tyytyväinen työn lopputulokseen ja saamaani palveluun. Maksoin kulmieni muotoilusta noin 15 euroa. Hinta - laatusuhde oli kohdillaan. Myymälän tilat olivat pinta - alaltaan laajat ja viihtyisät. Myyjät olivat ystävällisiä ja asiantuntevia. Hairstore Megasalon Sello on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 8 - 21, lauantaisin klo. 8 - 18, sekä sunnuntaisin klo. 12 - 18. Suosittelen Sellon Hairstoressa asioimista lämpimästi kaikille!

Mikko W.
1 vuosi sitten
8

Hairstore on varmasti halvimpia hiustuotteita myyvä liike Sellossa.

Itse käyn ostamassa täältä samppoota ja täältä saa kampaamoissa käytettyjä samppoita hintaan 19,90. Lisäksi Hairstoressa on mahdollisuus päästä ilman ajanvarausta parturiin ja miesten hiustenleikkuu maksaa 25 euroa. Ehkä leikkauksen voisi saada muualta hieman halvemmalla, mutta Hairstorella on hyvä sijainti kauppakeskuksen sisällä.

Tarja M.
1 vuosi sitten
7

Mitä ostaa lahjaksi ihmiselle,

jota ei tunne juuri lainkaan? Hair Storen lahjaksi tarkoitetut shampoo- ja kylpyvaahtopakkaukset ovat hyvä ja kohtuuhintainen vaihtoehto. Ennen joulua myynnissä oli edustava valikoima.

En ole leikkauttanut hiuksiani HairStoressa, mutta muut hyllyt näyttävät olevan täynnä kookkaita hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Valikoimaa riittää. Myyjä tosin ei puhunut suomea, joten kielitaidottomien on vaikea saada palvelua.

Edullinen ja nopea

Sini K.
2 vuotta sitten
8

Hairstore Megasalon Sellossa parasta on mielestäni edulliset

kampaamotuotteet jättikoossa. Täältä löytyy laaja valikoima kampaamotuotteita ja hinnat ovat monia muita kampaamoja alhaisempia. Täällä myöskin hiustenleikkuu on todella huokeaa ja ajan saa yleensä lennosta vaan saapumalla paikalle. Hyvä sijainti keskellä Sellon kauppakeskusta hyvien yhteyksien päässä ja helposti saavutettavissa junalla myös Helsingin keskustasta. Selloon kannattaa muutenkin tulla, loistava kauppakeskus Leppävaaran aseman kupeessa.

Edullinen ja nopea, Pääsee ilman ajanvarausta

Hinta kohdallaan

Kaisa R.
2 vuotta sitten
7

Paljon hyviä tarjouksia kampaamotuotteista ja lisäksi kampaamo-

ja parturipalvelut. Kannattaa kytätä tarjouksia, joita on oikeastaan koko ajan. Monipuoliset valikoimat ja myyjät auttavat mielellään hiustuotteiden valinnassa. Tigiä, Goldwellia, Hairstoren omaa sarjaa yms. Ainoa, jota kaipaan on KMS Californian hiustuotteet, joita oli, mutta joita ei ole enää Hairstoresta saanut, harmi. Hinnat Hairstoressa on usein edullisemmat kuin kampaamoissa tai muissa hiustuotekaupoissa. Hiustenleikkuupalvelusta kannattaa kysyä erikseen.

Hinta kohdallaan

Aleksi I.
2 vuotta sitten
7

Sellon Hairstoresta löyty niin kampaamo-parturin,

kosmetologin kuin SPA-palvelut. Lisäksi kaupasta saa ostettua kaikkea hiustenhoitoon tarvittavia tuotteita. Paikalla on yleensä runsaasti kampaaja-partureita, joten (ainakaan miehille) ajanvaraus ei yleensä ole ongelma, ja usein ajan saakin puolen tunnin tai tunnin päähän jos vain käy kysymässä. Kampaaja-parturit ovat asiantuntevia ja ystävällisiä, ja kunnioittavat asiakkaan toiveita (tosin tämä saattaa vaihdella kampaaja-parturista toiseen). Hintatasokin lienee siellä jossain kampaamo-parturien keskipaikkeilla (30e miesten hiustenleikkuusta).

Pääsee ilman ajanvarausta, Siisti ympäristö

Hinta kohdallaan

Lauri J.
2 vuotta sitten
5

Turhankin tehokasta hiustenleikkuuta.

Useimmiten ajan saa saman tien, poislukien ruuhka-ajat. Palvelu on ihan hyvää, mutta välillä tuntuu että henkilökunnalla on kiire. Leikkuujälki on vain keskivertoa, mutta tuotevalikoima on sen sijaan kattava. Tunnelmasta ei ole tietoakaan, joten suosin ehdottomasti pienempiä liikkeitä, jolloin palvelu ja laatu tuntuu olevan paremmalla tasolla. 30 euroa vartin nopeasta miesten hiustenleikkuusta on turhan paljon, kun jälki ei ole kovinkaan ihailtavaa. Perus leikkauksen saa varmasti ja aineet päälle.

Pääsee ilman ajanvarausta

Ylihinnoiteltu

Iiris A.
2 vuotta sitten
5

Sellon HairStoresta tulee matkan varrella napattua useimmiten

hiustenhoitotuotteita isoissa puteleissa. Hinta on yleensä ihan ok suhteessa muihin samantyyppisiä tuotteita myyviin yrityksiin. Lisäksi pidän HairStoren valikoimista, kun on kyse matkakokoisten tuotteiten hankkimisessa tahi joidenkin Suomessa muuten vain harvemmassa olevien hiustenhoitosarjojen ollessa kyseessä.
Kampaamona HairStore ei vakuuta. Kampaajilla on aina kova kiire saada asiakas valmiiksi, jolloin nämä eivät kuuntele asiakasta ja lopputulos on sen mukainen.

Outi W.
2 vuotta sitten
5

Sellon HairStoressa asioin yleensä silloin,

kun shampoot, hoitoaineet tai muotoilutuotteet ovat perheessämme vähissä. Täältä saan mielestäni hyvät tuotteet ja melko usein nämä käyttämämme tuotteet ovat vielä tarjouksessa. Ostan isoja pulloja shampoota ja hoitoainetta ja näitä isoja kokoja juuri täällä on paljon tarjolla. Palvelualttius kyllä myyjiltä puuttuu. Koskaan ei minulta ole tultu kysymään mitä mahdollisesti etsiskelen, kun olen puoli tuntia hyllyjen välissä kierrellyt ja kaarrellut. Itse saa mennä kysymään kassan takana seisoskelevalta tytsyltä apua. Kysyttäessä kyllä aina olen saanut sitten lopulta apua.

Siisti ympäristö

Hinta kohdallaan

Marika S.
2 vuotta sitten
6

Hiukseni menen takuulla leikkauttamaan jonnekin muualle,

mutta lähes poikkeuksetta käyn hakemassa Hair Storesta muotoilutuotteet ja shampoot sillä myyvät laadukkaita tuotteita hyvään hintaan. Palvelua täältä tuskin kannattaa tulla hakemaan, kovin itsenäisesti saa kierrellä eikä henkilökunta tunnu turhan innostuneelta ottamaan kontaktia asiakkaaseen. Toki neuvovat ja osaavat kertoa eri tuotteiden ominaisuuksista ja täten suositella itselle parhaiten sopivia mutta tuntuu vastausten hakeminen olevan hieman turhan suuren vaivan takana joten mieluummin luen tuoteselosteen purkin kyljestä itse. Tarjouksia on lähes aina.

Pääsee ilman ajanvarausta

Hinta kohdallaan

Tuomo T.
2 vuotta sitten
6

Hairstore sijaitsee Sellon alakerrassa varsin hyvällä paikalla.

Parturointiin pääsee yleensä ilman ajanvarausta tai sitten paikan päältä saa varattua ajan puolen tunnin tai tunnin odotusajalla. Paikka soveltuu hyvin mikäli haluaa käydä esim. ostosten yhteydessä leikkauttamassa hiukset. Hinta on melko korkea, joten käytän kyseistä parturia vain jos satun olemaan Sellossa muista syistä.

Paikka on hyvin siisti ja yleensä hiustenleikkuun yhteydessä pestään hiukset. Tämä onkin melko hyvä kompensaatio muuten melko korkealle hinnalle.

Pääsee ilman ajanvarausta, Siisti ympäristö

Ylihinnoiteltu

Oskari V.
2 vuotta sitten
3

Hiustenleikkuuta nopeasti massatuotantona.

Asiakaspalvelu kehnoa ja jopa piittaamatonta. Odotuttaa asiakkaitaan kohtuuttoman pitkään eivätkä ole ottaneet minua leikattavaksi varatusta ajasta huolimatta. Olen myös joutunut palaamaan liikkeeseen korjauttamaan epäsymmetristä leikkausjälkeä. Mielikuvani HairStoresta on persoonaton ja kylmä toisin kuin monien pienempien parturien, jotka ottavat asiakkaansa huomioon. Myöskään hinnat eivät juuri kestä vertailua. Suosittelen paikkaa vain tilanteessa, jossa aika on saatava nopeasti, kun muualla ei enää ole vapaata.

Ylihinnoiteltu

Pikaiset kommentit

9
Laadukkaan hiustenleikkuupalvelun lisäksi mahdottoman suuri valikoima hiisten hoito- ja muotoilu tuotteita. Hinnat ovat välillä melko korkeita. Esimerkiksi hiusten pidennys 420 e.
Tommi S.
2 vuotta sitten
8
Mukavaa ja osaavaa henkilökuntaa! Ann-Mari on henkilökohtainen suosikkini! :)
Sanna K.
2 vuotta sitten
6
Hinta ja laatusuhde eivät kohtaa, sekä palvelu ei kovinkaan nopeaa!
Mikko E.
2 vuotta sitten
9
ajan saa nopeasti, ammatitaitoinen henkilökunta ja liikkeestä löytyy kaikki tarvittava.
Heidi R.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 6 Pääsee ilman ajanvarausta Arvioi
 2. 2 4 Siisti ympäristö Arvioi
 3. 3 2 Edullinen ja nopea Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Espoon TOP 3 (Parturi-kampaamo)

 1. Parturi Kampaamo Roma 1
  9,7
  Lintuvaarantie 33
 2. Parturi Heinonen Ilkka 2
  9,4
  Pohjantie 3
 3. Hiusfashion Oy 3
  9,3
  Espoonlahdenkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä HairStore MegaSalon Sello