Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 71 900 rehellistä arviota.
7,2/10 7 arviota

Hesburger Espoo Leppävaara Sello Rex

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 33. paras yritys Espoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Yasemin C.
7 kuukautta sitten
8

hyvää ruokaa!

Sello Rexin Hesburger ravintola sijaitsee kauppakeskus Sellon Sello Rexissä ( elokuvateatteri rakennuksessa), ensimmäisessä kerroksessa. Kauppakeskusta lähinnä olevien bussipysäkkien, sekä Leppävaaran juna - aseman luota kävelee perille ravintolaan vain muutamassa minuutissa. Hampurilaisravintolana tunnetun Hesburgerin laajoilta ruokalistoilta voi tilata hampurilaisten lisäksi mm. tuoreita salaatteja, sekä nugetteja. Kana - ja lihapihvien lisäksi saatavilla on myös hampurilaisia kala - , sekä kasvispihvillä. Vaalean hampurilaisleivän voi myös halutessaan vaihtaa ruisleipään. Juomavaihtoehtoina on mm. maitoa, kahvia, tuoremehua, teetä, vettä, sekä virvoitusjuomia. Jälkiruoaksi voi tilata mm. pirtelöä, jäätelöä, sekä leivonnaisia. Hesburger toimii myös kahvilana. Vierailin Sello Rexin Hesburger ravintolassa työkaverini kanssa illallisella. Tiskillä ei ollut ruuhkaa, joten pääsimme tekemään tilauksemme samantien. Ostin kalahampurilaisaterian. Ateriaan kuului hampurilaisen lisäksi myös pieni virvoitusjuoma, sekä ranskanperunat. Ranskanperunat olisi voinut myös korvata terveelliseen porkkana - / omenapussiin. Myyjä oli kovin ystävällinen ja kertoi mielellään tarkemmin eri hampurilaisista. Maksoin ruokailustani hieman vajaat 8 euroa. Hinta oli mielestäni kohtuullinen ja myös muiden aterioiden hinnat olivat suunnilleen samaa tasoa. Maksutapoina kävi käteisen, sekä yleisimpien pankki - , sekä luottokorttien lisäksi myös lounassetelit. Ravintolan tilat olivat pinta - alaltaan erittäin pienet, mutta sisällä oli silti paljon pöytiä asiakkaita varten. Yleistilat olivat siistit ja tunnelma oli rauhallinen. Saamani palvelu oli hyvää ja ravintolan sijainti oli erinomainen. Hampurilainen maistui todella herkulliselta ja ranskanperunat olivat ihanan rapeita. Sello Rexin Hesburger onkin ehdottomasti yksi pitkäaikainen suosikkini. Voin suositella Sello Rexin Hesburger ravintolassa asiointia lämpimästi kaikille!

Yasemin C.
11 kuukautta sitten
8

todella hyvää ruokaa!

Hesburger sijaitsee kauppakeskus Sellon Sello Rexissä, Espoon Leppävaarassa. Leppävaaran juna - asemalta on vajaan 2 minuutin kävelymatka Hesburgerille. Asiakkaat voivat pysäköidä autonsa väliaikaisesti Sello Rexin eteen tai kauppakeskus Sellon pysäköintihalliin. Hesburger sijaitsee tarkemmin ottaen Sello Rexin sisällä. Samassa rakennuksessa on myös elokuvateatteri, sekä kaksi muuta ravintolaa. Hesburger tarjoaa maukasta ruokaa, sekä hyvää palvelua asiakkailleen. Hampurilaisten lisäksi valikoimiin kuuluu myös erilaiset salaatit. Myös kasvisruokailijat on huomioitu kasvishampurilaisille. Listoilta on myös mahdollista tilata herkullisia kala hampurilaisia, sekä kana nugetteja. Kaikki hampurilaiset voi tilata myös ruisleipään tehtynä. Pihvit ovat vähärasvaisia ja ranskanperunat voi korvata esim. porkkana/omena pussiin. Liha on 100% naudan lihaa. Hesburger toimii myös kahvilana. Pistäydyin Sello Rexin Hesburgeriin ennen elokuvan alkua. Tilasin listalta kana - aterian. Ateria sisälsi pienen juoman, kanahampurilaisen, sekä pienet ranskanperunat. Ranskanperunat maistuivat rapeilta ja olivat tarpeeksi suolaiset. Hampurilainen oli tehtynä jo valmiiksi, mutta sen sisällä oleva salaatti oli tuoretta ja rapeaa. Kanapihvi oli paistettu hyvin ja pihvin, sekä leipien välissä oli herkullista suolakurkku majoneesia. Aterian hinta oli noin 7 euroa. Ravintolassa oli runsaasti istumatilaa asiakkaille ja pöydät olivat puhtaat. Myyjät olivat ystävällisiä ja kertoivat mielellään tarkemmin eri hampurilaisten raaka - aineista. Ruoan voi tilata myös suoraan mukaan, jolloinka ruoka pakataan kassalla paperi pussiin. Suosittelen Hesburger Sello Rexissä asioimista lämpimästi kaikille!

Arto M.
1 vuosi sitten
7

Leffateatterin vieressä oleva hese.

Vähän sivussa muusta kauppakeskuksesta mistä johtuu että rauhallisempi ympäristö ainakin päiväsaikaan. Ruoka tuttua ja turvallista mättöä. Penkit voisivat olla mukavammat istua. Hyvä juttu että hampurilaisia ei tehdä valmiiksi joten ne ovat aina tuoreita.

Heikki K.
2 vuotta sitten
7

Ihan jees Hese leffateatterin läheisyydessä.

Hyviä puolia on ainakin rauhallisuus, täällä voi hyvällä tuurilla olla jopa ainut asiakas koko paikassa.

Vaikka täällä on rauhallista, toisinaan tuotteiden tulossa pöytään tuntuu kestävän kauan. Onko syynä harjoittelijat, joita paikassa on lähes aina työskentelemässä? Vai onko jokin työn organisoinnissa mennyt pieleen tässä paikassa? En tiedä. Luulisi kuitenkin tulevan nopeasti, jos asiakkaita ei ole montakaan.

Joka tapauksessa, tämä on huomattavasti rauhallisempi Hesburger kuin vastaava Sellon puolella. Lisäksi tää on edullisempi kuin jotkut hienot ravintolat vieressä. Leffaa ootellessa Hese käy oikein hyvin. :-)

Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Anssi T.
2 vuotta sitten
6

Täällä ei tarvitse jonottaa,

verrattuna Kauppakeskukseen.

Pienempi ja rauhallisempi hese unohtuu monelta sillä se ei sijaitse kauppakeskuksen tiloissa.

Vaikka jonoa ei ole, ei ole tosin henkilökuntaakaan, henkilökunnalla ei tunnu olevan kiire palvella asiakasta tai valmistaa tilausta, joten valmista annosta joutuu odottamaan välillä liiankin pitkään.

Krapularuokaa

Hinta kohdallaan

Tarja M.
2 vuotta sitten
6

Sello Rexin Hesburger on Sellon Heseä parempi vaihtoehto.

Ruoka on molemmissa samanlaista, mutta Rexin puolella jonot ovat yleensä lyhyempiä ja pöydät siistimpiä myös ruuhka-aikoina. Tosin myyjiäkin on vähemmän, joten satunnaisesti saattaa joutua odottelemaan. Ilmapiiri on rauhallisempi, kun ympärillä ei ole kauppoja tai shoppailijoita.

Tämä Hese on keskivertoa pienempi ja ikkunoista näkee kahden rakennuksen väliselle kävelytielle. Korkeita baarijakkaroita en suosittele syömiseen ainakaan lasten kanssa. Niissä on epämukavaa heilutella jalkoja ja vilkkaampi tapaus saattaa sellaiselta jopa tipahtaa.

Suosittelen hampurilaisnälkään. Soveltuu hyvin myös lapsiperheille.

Ystävällinen henkilökunta, Krapularuokaa

Annika A.
2 vuotta sitten
8

Sellossa shoppailessa kannattaa suunnata tänne syömään.

Maisemat eivät ole erikoiset, mutta ravintola on tavallista pikaruokapaikkaa siistimpi ja tyhjiä pöytiä löytyy aina. Pöytiä ja tuoleja lukuun ottamatta sisustus on tavallista Heseä tyylikkäämpi ja seinustan punainen sohva on mukava istua. Hampurilaiset ovat usein tuoreita, koska niitä ei ilmeisesti vähäisen asiakasmäärän takia ole aina hyllyllä valmiina vaan ne tuodaan pöytiin nopeasti.
Tässä Hesessä en ole ikinä joutunut jonottamaan toisin kuin Sellon Hesessä, joka on siinä parin sadan metrin päässä.

Ystävällinen henkilökunta, Krapularuokaa

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Krapularuokaa Arvioi
 2. 2 3 Ystävällinen henkilökunta Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Espoon TOP 3 (Pikaruoka)

 1. Leppävaaran pizzapalvelu 1
  9,4
  Itsehallintotie 6
 2. Grilli Safkis 2
  9,3
  Juvan teollisuuskatu 14
 3. 3
  8,8
  Viherlaakson tori 8
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Hesburger Espoo Leppävaara Sello Rex