Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,3/10 15 arviota

JC Jeans & Clothes, Sello

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 45. paras yritys Espoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Yasemin C.
8 kuukautta sitten
8

hyvä valikoima!

Sellon JC Jeans & Clothes vaateliike sijaitsee kauppakeskus Sellon toisessa kerroksessa, Espoon Leppävaarassa. Kauppakeskusta lähinnä olevien bussipysäkkien, sekä Leppävaaran juna - aseman luota kävelee perille liikkeeseen vajaassa 5 minuutissa. JC on erikoistunut muodikkaiden nuorten vaatteiden myymiseen. Myymälässä onkin laaja valikoima mm. erilaisia farkkuja, alusvaatteita, hameita, puseroita, t - paitoja, takkeja, kauluspaitoja jne. Vaatteiden koot vaihtelevat aina koosta XXS kokoon L asti. Myymälässä asioinnin lisäksi kaikkia vaatteita pystyy myös tilaamaan kätevästi JC:n omilla kotisivuilla olevasta verkkokaupasta osoitteesta jc.se. Vierailin Sellon JC vaateliikkeessä ostaessani itselleni uuden farkkutakin. Myymälän tilat eivät olleet pinta - alaltaan kovinkaan suuret, mutta esilä olevien tuotteiden valikoima oli silti monipuolinen. Hetken kierreltyäni ja katseltuani ympärilleni, päätin mennä sovittamaan löytämääni vaaleansinistä farkkutakkia. Sovituskopit olivat tilavat ja niiden seinillä oli suuret peilit. Takki istui päälleni hyvin, joten päätin ostaa sen samantien. Maksoin Lee merkkisestä farkkutakistani noin 116 euroa. Hinta oli mielestäni melko korkea, mutta ehdottomasti laatua ajatellen kohtuullinen. Myymälässä olleiden merkkivaatteiden lisäksi halvimpia merkittömiä tuotteita myytiin alkaen 7 euroa. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Myyjä oli ystävällinen ja saamani palvelu oli hyvää. Olin erityisen tyytyväinen ostamaani hienoon farkkutakkiin, sekä myymälässä olleiden vaatteiden monipuoliseen valikoimaan. Auton kanssa asioidessa auton voi pysäköidä maksuttomasti vierailun ajaksi kauppakeskuksen suureen parkkihalliin. Sellon JC myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 10.00 - 21.00, lauantaisin klo. 9.00 - 18.00, sekä sunnuntaisin klo. 12.00 - 18.00. Voin suositella kauppakeskus Sellon JC vaateliikkeessä asiointia lämpimästi kaikille!

Kristian B.
1 vuosi sitten
9

Hyvä vaatekauppa.

Täällä tulee aina välillä käytyä. Valikoima on laaja, tila on iso ja siisti, henkilökunta ja palvelu on ystävällistä. Miinusta tulee vähän liian korkeista hinnoista. Farkut ovat täällä laadukkaat, pidän niitä parhaillaankin päällä! Suosittelen muille!

Mirva C.
2 vuotta sitten
5

JC on myymälä,

jossa tulee tasaisesti käytyä, mutta koskaan mikän tuote ei hetkauta niin paljon että olisi tullut ostettua. Ehkä suurin syy on se, että yleensä tämän tyyppisistä kaupoista etsin farkkuja poikani kanssa jonka lahkeen tuumapituus on 36 ja sitä pituuttahan ei tästä myymälästä ainakaan kovin monesta tuotteesta löydy. Yleisilme on harmaa, harmaa ja tylsä. Kovin tylsiä ja "turvallisia" vaatteita on kapea ja pitkänomainen kauppa pullollaan. Farkuistakin puuttuu "se jokin" vaikka kalliita laatumerkkejä valikoimasta löytyykin. Peruspuvuston vaatteita täältä voisi hankkia, mutta ne saa halvemmalla jostain muualta. Lahkeiden lyhennyksen saa ilmeisesti odottaessa jos ompelija on paikalla, hintaa en ole tiedustellut koska ongelma on meillä ollut juuri päinvastainen.

Uusimpien trendien mukaista

Ylihinnoiteltu

Anton H.
2 vuotta sitten
7

Liike tarjoaa laajan valikoiman farkkuja,

sekä jonkin verran paitoja yms. Muihin Sellon vaateliikkeisiin verrattuna JC on aika tylsän näköinen, mutta palvelua ei voi moittia. Myyjä tuli heti minua vastaan, kun astuin sisälle liikkeeseen. Hän tunsi farkkuvalikoiman hyvin ja oikea kokokin löytyi nopeasti. Huomautettuani vaatteessa olevasta pienestä viasta, myyjä tarjosi heti tuotteesta alennusta. Farkkujen lisäksi muita vaatteita on aika vähän, vaikka tilaa riittäisi suuremmallekin valikoimalle. Hintalaatusuhde on kohdallaan, vaikka merkkifarkuista saakin pulittaa aika runsaasti.

Hinta kohdallaan

Oskari V.
2 vuotta sitten
5

Hieman omituinen asettelu ja kehno valikoima varsinkin pitkille

miehille. Täältä olen löytänyt tähän mennessä vain yhdet tarpeeksi pitkät pöksyt lukuisista käyntikerroista huolimatta. Yksi syy siihen voi olla myös se, että liikkeestä on hyvin vaikea löytää mitään. Vaatekkaappimaisen myymälän henkilökunta ei aina jaksa kiinnostua kyllin asiakkaiden tarpeista. Myymälässä en myöskään viihdy tavallisesti kovin pitkään. Uskon kuitenkin, että sopusuhtaiset asiakkaat saattavat tehdä täällä löytöjä, mutta hujoppien kannattaa sunnata Jack&Jonesille.

Edullinen, Merkkivaatteita

Hinta kohdallaan

Marika S.
2 vuotta sitten
3

Ainoa syy minkä takia täällä tulee käytyä,

on farkut ja niiden ilmainen lyhennyspalvelu. Malleja, kokoja ja merkkejä on tarjolla runsaasti tosin Espoon puolella hiukkasen vähemmän kuin Helsingin liikkeissä. Valikoimassa myös Replayn farkkuja, jotka ovat äärettömän hyvin istuvia, hyvälaatuisia ja edullisia laatuunsa nähden. Henkilökunta on kimpussa samantien, usein apua tuleekin hyödynnettyä sillä joudun lyhennyttämään jokaikisen ostamani farkkuparin joten pääsevät mittaamaan siinä samalla että kuinka paljon ottaa pois. Lyhennyspalvelun saa odottaessa ja se kuuluu hintaan.

Edullinen, Monipuolinen kokovalikoima, Asiantunteva palvelu

Antti M.
2 vuotta sitten
7

Sellon JC ei ole se kaikista isoin vaatekauppa,

mutta vaihtuvat valikoimat ja trendikkäät vaatteet tekevät kaupasta ihan mukavan ostospaikan. JC:n omalla Crocker-merkillä on varsinkin tyylikkäitä ja suhteellisen edullisia vaatteita. Muista merkeistä saa yleensä pulittaa enemmän, mutta tällöin saa myös hieman parempaa laatua.

Kauppa sijaitsee hyvällä ja keskeisellä paikalla. Palvelu, mitä sitä nyt esimerkiksi farkkujen ostoon on tarvinnut on ollut ystävällistä. Liikkessä on myös farkkujen lyhennyspalvelu, mikäli sellaista tarvitsee.

Uusimpien trendien mukaista, Merkkivaatteita

Hinta kohdallaan

Joonas K.
2 vuotta sitten
7

JC on valikoiman ja palvelun osalta mainio farkkuliike.

Mutta käydessäni siellä viimeksi oli osastot nimetty "Kundien vaatteet" ja mikä vielä kamalampaa "Kimmojen vaatteet". Tämä sai minussa aikaan hyvin vahvan vastareaktion. Olin monasti aiemmin ostanut farkut täältä mutta sinä päivänä ostaminen jäi sikseen.

JC:stä ostetut farkut tosin tuntuvat tuppaamaan olemaan muita ainakin jonkin verran pitkäikäisempiä, merkki tuntuu ainakin jonkin verran laadussa. JC:n vaatteet puolestaan tuntuvat tekevän personoidusta massatuotettua; luotetaan enemmän valikoiman riittävyyteen kuin aitoon yksilöllisyyteen. Hyvä esimerkki on kerran löytämäni hirvitys: kauluspaita "persoonallisesti" kiinniommellulla ryppyisellä taskuliinalla. Suositelen ostamaan taskuliinan erikseen, näin vältyt noloilta "täsmälleen samat vaatteet"-tilanteilta.

JC:tä voinkin suositella jos ajoittainen hienoinen pinnallisuus ja ainakin minua kammostuttanut nimeämispolitiikka eivät pelota! Farkkuja täältä kannattaa ostaa, panostaa siis siihen Jeans-osaan :)

Merkkivaatteita

Hinta kohdallaan

Hanna I.
2 vuotta sitten
9

Palvelun puolesta paras farkkukauppa,

jossa olen aikoihin asioinut. Farkkujen osto tuntuu aina jotenkin erityisen hankalalta, mutta täällä uskomattoman hyvä myyjä taklasi normaalit koko- ja malliongelmat ammattitaidollaan.

Haettu malli ja merkki (en ollut ostanut farkkuja aikoihin) selvitettiin parilla täsmäkysymyksellä, koosta puhuminen ei tuntunut nololta eikä vaivalloiselta ja sovituskoppiin tuotiin lyhyempää lahjetta kun tarvis oli. Myöskään riekkuva 5-vuotias ostosreissuseuralainen ei häirinnyt myyjää.

Farkkujen ulkopuolinen valikoima on aika perinteistä nuorisotrikoota, mutta farmaria löytyy moneen lähtöön. Hintataso on sitä perinteistä merkkivaatemeininkiä, ketjun omien merkkien tarjonta huokeampaa.

Merkkivaatteita, Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Pikaiset kommentit

10
Todella hyvää ja osavaa palvelua! Voin vain suositella!
Oskar L.
1 kuukausi sitten
9
laatua edullisesti. paljon valikoimaakin näyttää olevan. tilat oikeen vihtyisät ja ajatuksella rakennettu.
Arto M.
2 vuotta sitten
9
laatu ja valikoima todella hyvää ja loistavaa !
Tapani H.
2 vuotta sitten
10
Tosi hyvä valikoima + erinomainen palvelu.
Oskar. K.
2 vuotta sitten
7
JC on remontissa alku vuodesta 2012, minkä jälkeen tiloja pitäisi olla enemmän. Farkkuvalikoima on tyypillisesti hyvä. Tyyli on nuorisolle suunnattua.
Mirka K.
2 vuotta sitten
9
Hieman suppea valikoima tuotteita, mutta erikoisuuksia paljon, joten vaatteita ei ole jokaisella vastaantulijalla. Peukku ylös!
Janne P.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 4 Merkkivaatteita Arvioi
 2. 2 2 Asiantunteva palvelu Arvioi
 3. 3 2 Edullinen Arvioi
 4. 4 2 Uusimpien trendien mukaista Arvioi
 5. 5 1 Ideoi ja ehdottaa Arvioi
 6. 6 1 Monipuolinen kokovalikoima Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Espoon TOP 3 (Vaateliike)

 1. 7 camicie 1
  9,6
  Piispansilta 11
 2. Funky Lady 2
  9,2
  Piispansilta 11
 3. Jack & Jones Sello 3
  8,7
  Leppävaarankatu 3 -9
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä JC Jeans & Clothes, Sello