Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
7,7/10 5 arviota

Lidl Karakallio

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 31. paras yritys Espoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Mika L.
7 kuukautta sitten
9

Karakallion Lidlissä on mukavin henkilökunta kaikista lähialueen

kaupoista. Aina toivotetaan myös "hyvää viikonloppua" tai "hyvää illan jatkoa". Tämä on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Valikoima ok, joskin välillä hankala löytää. Onneksi kauppa ei ole älyttömän pitkä, niin isommilta kävelylenkeiltä vältytään.

Plussaa myös siitä, että jos jonoa on paljon, heti kuulutetaan apuvoimia kassoille ja apu tulee ripeästi.

Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Pieni ja edullinen, Perustuotteet nopeasti

Erinomainen

Jukka P.
10 kuukautta sitten
9

Hyvässä paikassa sijaitseva Lidlin kauppa on suuri ja sen parkkipaikalla

on aina paljon tilaa. Kaupassa on erittäin paljon valinnanvaraa ajatellen tuotteita, eikä kaupassa ole pelkästään saksalaisia tuotteita vaan laaja valikoima kotimaisiakin. Kyseisessä Lidlissä on myös leipomo, josta saa aina tuoreita leivoksia. Asiakaspalvelu on aktiivista ja asiantuntevaa ja kassalla ei tarvitse koskaan jonottaa liian kauan.

Mikko W.
1 vuosi sitten
9

Espoon edullisin ruokakauppa.

Täällä tulee käytyä lähes aina kun kauppaan on asiaa. Paistopisteen parhaimmistoa ovat omenataskut ja croissantit. Kassoilla on hyvin henkilökuntaa ja tämän vuoksi jonot eivät ruuhka-aikoinakaam ole mahdottoman mittaisia Parkkipaikkoja on melko vähän, joten ihan oven eteen ei autoa aina saa. Paikalle pääsee melko hyvin myös julkisilla kulkuvälineillä.

Jack H.
1 vuosi sitten
8

Arvosana: 8/10 koska niin sekava kauppa.

Kaupassa on tosi hyvä valikoima mutta niitä on vaikea löytää sekavista hyllyistä. Ihan puhdasta on kaupassa, mutta hallimaiseen tilaan voisi saada vähän väriä. Kaupassa on joskus pitkäkin jono, mutta kyllä siitä selviää odottamalla. Mielestäni tämä Lidl on suurempi ja sekavampi kuin muut Lidlit. Kaupan tuotevalikoima on todella hyvä. Palvellussa on hiukan moittimista, nimittäin kun etsii työntekijää niin tuntuu kuin he olisivat piiloutuneet, mutta eiväthän he ehdi olla joka paikassa samaan aikaan.

Hanna I.
2 vuotta sitten
4

Oma suurin Lidl-ongelmani on se,

etten nyt puolentoista vuoden suht. aktiivisen käymisen jälkeen edelleenkään löydä sieltä mitään. Lidlin logiikka on S- ja K-ketjukauppoihin tottumattomalle vaan jotenkin kertakaikkisen hankala.

Vaan valikoima kaupassa on aivan OK, kunhan tuotteet vain löytää. Etenkin paikalla paistetut leivät ovat erimomaisia, ruislimppu etunenässä. Toinen suosittelemisen arvoinen setti on smoothie - lisäaineettomat, pelkkää hedelmää sisältävät putelit irtoavat parhaimmillaan vajaalla eurolla.

Hevi-osastolla kannattaa olla tarkkana. Etenkin tomaattien laatu on viime aikoina heitellyt paljon ja pahimmillaan olen huolimattomuuksissani ostanut lajitelman, josta osa oli jopa homeessa. Yök.

Palvelu on aika lailla hymytöntä ja automaattisen tuntuista. Nuori henkilökunta tekee parhaansa, mutta jonot kasvavat välillä aika pitkiksi. Asioinkin täällä lähinnä siksi, että kauppa sattuu olemaan lähikauppamme (eivätkä halvat hinnat tietysti ainakaan karkota asiakkaita).

Edulliset hinnat

Erinomainen

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 1 Edulliset hinnat Arvioi
 2. 2 1 Perustuotteet nopeasti Arvioi
 3. 3 1 Pieni ja edullinen Arvioi
 4. 4 1 Tuoreet vihannekset ja hedelmät Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Espoon TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. Alepa Laajalahti 1
  8,9
  Kirvuntie 22
 2. K-market Sorsakivi 2
  8,9
  Toppelundinportti 3
 3. Alepa Mankkaa 3
  8,8
  Mankkaanaukio 2
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Lidl Karakallio