Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,4/10 8 arviota

K-market Resiina

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 44. paras yritys Espoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Toni I.
11 kuukautta sitten
7

Espoon keskuksen juna-aseman vieressä!

Kätevästi raiteiden vieressä, mutta sisäänkäynti on hieman hämärässä, yleisvaikutelma ulkoa- ja sisältäpäin jotenkin rähjäinen, muttei nyt varsinaisesti mikään epäsiisti. Kaupan edessä notkuu aina myös jotain jengiä. Kooltaan on ihan hyvän kokoinen, joten ei siis mikään aivan pikkukauppa. Itse en pidä paikkaa kovin viihtyisänä, syynä ehkä kaupan hämäryys sekä muutoin ankea tunnelma.

Tavarat löytyvät helposti ja ovat kohtuu hintaisia. Asiakaspalvelu ihan ok. Perus lähikaupaksi kohtalainen, itse en kyllä ottaisi vakiokaupakseni, koska Espoon keskuksesta löytyy muitakin vaihtoehtoja, mutta jotain pientä tuolta voi toki aina ohi mennessä hakea.

Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Mirva C.
2 vuotta sitten
7

Espoon keskustassa,

aseman vieressä sijaitseva pieni K-kauppa jossa tulee käväistyä silloin tällöin kun tarvitsee vain jotain pientä ja kauppa sattuu olemaan matkan varrella. Kaupan edessä hengailee lähes aina sakkia ja koen hieman epämiellyttäväksi siellä asioinnin. Myymälä on melkoisen ahdas ja varsinkin sisääntullessa hieman sekavahko. Valikoima joka osastolla melko suppea, mutta kyllä täältä päivittäiselintarvikkeet löytää mukaansa noepasti, tosin vähän muita Espoon keskustan kauppoja kalliimpaan hintaan. Pienuudestaan huolimatta myymälästä löyty myös pikkuruinen lihatiski. Lastenruoka osastolla tuli viimeksi asioitua ja valikoima kaupan muuhun tarjontaan nähden oli ihan ok. Muksun ruoista on usein tarjouksia. Henkilökunta asiallista, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä palelua ole ainakaan omalle kohdalle sattunut vielä kertaakaan.

Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Annika A.
2 vuotta sitten
7

Pieni k-kauppa,

josta löytyy kaikki tarvittavat ruokatavarat. Kaikkea tarpeellista on yleensä hyllyissä vaikka joissakin tuotemerkeissä on aina puutteita. Hedelmä- ja vihannesosastolla kannattaa aina tarkistaa tuotteiden tuoreus. Esimerkiksi leipä valikoimat eivät ole kovin hyvät, mutta näitäkin löytyy yleensä tarjouslaatikosta.
Aseman lähellä ainut kauppa joka on auki kymmeneen arkisin. Palvelu on aina ollut todella loistavaa. Pitkien aukioloaikojen vuoksi tarpeellinen paikka Espoon keskuksessa.

Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Pia N.
2 vuotta sitten
9

Pieni lähikauppa,

joka sijaitsee Espoon virastotalo 2:n pohjakerroksessa. Sijainti bussipysäkkien ja juna-aseman vieressä on kätevä, sillä sen ansiosta kaupassa on helppo käväistä. Kaupan valikoima on riittävän hyvä eivätkä tuotteet ole ainakaan omilla käyntikerroillani loppuneet kesken. Erityiskiitoksen haluaisin antaa palvelusta - näin ystävällistä ja iloista kassahenkilökuntaa en ole nähnyt muualla.

Ystävällinen henkilökunta

Pikaiset kommentit

7
Hyvällä paikalla sijaitseva pieni lähikauppa. Valikoima on kohtuullinen, mutta hinnat ovat erittäin kovat. Harvoin tulee käytyä, sillä vierestä löytyy kaksi isompaa kauppaa.
Ossi H.
2 vuotta sitten
6
Palvelu hidasta ja ei kovin siisti. Melko kallis.
Toni R.
2 vuotta sitten
8
Hyvä ruokatavara kauppa. Sopivan kokoinen ja hyvä sijainti,keskellä espoonkeskustaa. Monipuolisesti eri tuotemerkkejä esillä. Hyvä hedelmä- ja lihatiski valikoima. Mukava henkilökunta.
Markus B.
2 vuotta sitten
8
Sijainti on todella hyvä bussilla kulkijalle. Valikoima on hyvä eikä tuotteet ole usein päässeet loppumaan. Asiakaspalvelu on hyvää.
Daniel H.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 2 Perustuotteet nopeasti Arvioi
 2. 2 2 Ystävällinen henkilökunta Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Espoon TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. Alepa Laajalahti 1
  8,9
  Kirvuntie 22
 2. K-market Sorsakivi 2
  8,9
  Toppelundinportti 3
 3. Alepa Mankkaa 3
  8,8
  Mankkaanaukio 2
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä K-market Resiina