Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,3/10 8 arviota

Tarjoustalo Espoontori

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 13. paras yritys Espoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Johanna N.
11 kuukautta sitten
9

Espoontorin tarjoustalo on loistava esimerkki hyväst sekatavarakaupast.

Paljo erilist käyttötavaraa saman katon alta ilma turhaa säätöö. Aika isoki liike vielä. Aina soodastreamit on tääl edullisii, mut vaatteisii en kyl välttämättä ostais. Muuten kaikki niinku pitääki.

Toni I.
1 vuosi sitten
7

Hyvällä paikalla junaradan varrella.

Espoonkeskuksen juna-aseman kauppakeskuksessa oleva tarjoustalo on näppärällä paikalla myös julkisella liikkuvia ajatellen. Kauppa ei ole kovin suuri, mutta suhteellisen ahdas se on. Käytävillä on välillä vaikea ohittaa toisia asiakkaita, joten ostokokemus kärsii.

Tavaraa on montaa sorttia ja edullisia tuotteita on tarjolla. Jouluvaloja ei esimerkiksi ole esillä ja myyjä suhtautui aika nuivasti, kun halusin testata led-kynttelikköä. Tämä kuitenkin onnistui ja ostin ko. tuotteen, harmi vain että testauksesta huolimatta yksi lamppu (ja varalamppu) oli viallinen, joten saapa nähdä kuinka hyvin tuotteen palautus onnistuu.

Henkilökuntaa ei ole liikkeessä kovin paljoa, mutta hommat kuitenkin hoituu.

Edullinen, Toimivat kulkuyhteydet

Hinta kohdallaan

Mirva C.
2 vuotta sitten
7

Pienin Espoon Tarjoustaloista,

ehkä siksi niistä selkein ja siistein. Tosin Tarjoustalojen mittakaavassa se ei vielä tarkoita kovin siistiä ja hyvin järjestettyä myymälää, mutta positiivinen yllätys silti. Valikoima suurmyymälöitä suppeampi ja täältä kannattaakin lähteä etsimään lähinnä vaatteita tai kosmetiikkaa. Myös pesunaineissa ja wc-papereissa on usein tarjouksia. Myymälästä löytyy myös pieni valikoima astioita ja kodintekstiilejä. Täältä kannattaa tulla etsimään edullisia lasten vaatteita, viimeksi ostin kaksi Vendin sievää lasten bodya 8 euron yhteishintaan. Hinnat saattavat olla joskus olla hieman epäselvästi merkittyjä, joten kannattaa tarkastaa hinta kassalla. Henkilökunta ei juuri hymyile, mutta ei ole varsinaisesti epäystävällistäkään. Espoontorin parkkihallissa on kahden tunnin ilmainen pysäköinti joten tänne on helppo tulla asioimaan.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Annika A.
2 vuotta sitten
8

Pesuaineet,

shamppoot ja muut siivousvälineet ovat täällä halpoja. Yleensä kaikista pesuaineista löytyy jo muutenkin halpojen merkkien lisäksi hyviä tarjouksia. Meikkituotteissa ja ihonhoitotuotteissa löytyy myös aina jotain todella edullista.

Liike on aika sekava ja näyttää sotkuiselta, mutta ainakin myös tarjous tavaraa on aina ollut hyllyissä. Täällä on myös vaatteita ja kodinelektroniikkaa, mutta valikoimat näillä osastoilla eivät ole kovin hyvät. Täältä kannattaa ehdottomasti hakea kaikki kodinhoitoon tarvittava. Myyjien palvelualttius vaihtelee suuresti.

Edullinen

Erinomainen

Iiris A.
2 vuotta sitten
6

Espoontorin Tarjoustalo on joka kerta yllättänyt positiivisesti.

Uusiin tiloihin muutettuaan oletin kaupan olevan siisti ja järjestyksessä, mutta tämä oli harhaluulo. Edelleenkin Tarjoustalosta saa sen kaivamisen riemun, kun löytää jonkun mukavan tarjouksen tai tavaran, jota ei edes osannut kaivata.

Hinnat ovat Tarjoustalossa useimmiten edullisia. Nykyään käyskentelen liikkeessä enimmäkseen odottaessani junaa, mutta olenpa joskus raahannut neljä purkkia pesuainettakin, kun tarjousta ei viitsinyt ohittaa.

Ja onpahan kassaneiti/-poika ollut joka kerta mukava.

Edullinen

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

8
Hyvällä valikoimalla varustettu kauppa, jonne on helppo löytää. Myyjät ovat auttavaisia, mutta pientä miinusta tulee siitä, että tavaroita on hieman vaikeata löytää.
Ossi H.
2 vuotta sitten
7
Hieman sekava ja palvelua ei ollut tarjolla. Edullinen!
Tommi T.
2 vuotta sitten
7
sopuhintoja. hyvällä paikalla. palvelu kassalla erinomaista.
Arto M.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 5 Edullinen Arvioi
 2. 2 1 Hyviä tarjouksia Arvioi
 3. 3 1 Hyvät parkkitilat Arvioi
 4. 4 1 Toimivat kulkuyhteydet Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Espoon TOP 3 (Tavaratalo)

 1. Hong Kong Espoo Martinsilta 1
  8,7
  Martinsillantie 10
 2. Prisma Sello 2
  8,4
  Leppävaarankatu 5
 3. Prisma Iso Omena 3
  8,4
  Piispansilta 11
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Tarjoustalo Espoontori