7,4
Ravintola Base, Espoo

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 36. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

12 arviota | Kerro kokemuksesi

Menimme tällä kertaa pelkällä pääruoalla. Pihvi oli erittäin maukas ja kooltaankin riittävä. Kerrankin myös paistoaste täydellinen. Ei täältä pahemmin ole huonoja kokemuksia aiemminkaan. Suosittelen businesslounaaseen.

8

Pastani näytti tomaatinväriseltä puurolta, jossa uiskenteli kiinteitä pastanpalasia. Tästä voisi Gordon Ramsaylla oli pari sanaa sanottavanaan. Katselin kaivaten seuralaisteni caesar-salaattia ja kanapasta-annosta. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä, omenapiirakka suussa sulavaa ja ympäristö ruokapuolella viihtyisä. Istuin selkä kauppakeskukseen päin ja melkein unohdin että ravintolasta on näköyhteys BR-lelukauppaan.

Base on hyvä paikka keskustella ja ruokailla ystävien kanssa, mutta tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun petyin ruokaan. Suosittelen kuitenkin rauhallisiin illanviettoihin, sillä vastaavaa a la carte -ravintolaa ei Sellossa ole. Halutessaan iltaa voi jatkaa baarin puolella.

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla
6

Rento ja mukava tunnelma!

Valitettavasti ruoka ei ole ollut koskaan mitenkään säväyttävää ja hintataso on suht korkea. Tästä syystä onkin tullut käytyä oikeastaan vaan oluella siellä seuralaisten kanssa.

Tilat ovat viihtyisät ja kodikkaat niin ravintolan kuin baarinkin puolella. Aika ajoin baarin puolella on myös esiintyjiä ja live-musiikkia. Jostain syystä henkilökunta ei ole aina ollut kovin ystävällistä ja asiakasta huomioivaa.

Nettisivut ovat ihan ok ja tarvittava tieto kyllä löytyy helposti. Ravintolan sivujen mukaan asiakkaiden käytössä on myös ilmainen wlan, lautapelejä ja päivän lehdet luettavaksi.

Isommalla porukalla Ylihinnoiteltu
7

Base on siisti ja sopivan leppoisa paikka seurueelle, kuin seurueelle. Business-tapaamiseen Base sopii. Toisaalta, myös kaveriporukan kanssa paikassa viihtyy ja parkkipaikka löytyy Sellon alta, parkkihallista. Maan tasolta parkkipaikkaa ei kannata etsiä. Julkiset tavoittavat paikan joko bussilla tai junalla loistavien Leppävaaran kulkuyhteyksien vuoksi. Basessa voi syödä kevyesti tai todella täyttävästi. Palvelu on asiallista, täsmällistä ja ystävällistä. Suosittelen.
Sovin Baseen kuuluvaan viereiseen baariin treffit, halutessani esim. vaihtaa kuulumisia tuttavieni kanssa. Baarin puolella voi heittää yazzya ja pelata muita pelejä sekä napostella samalla "jotakin pientä" tai vain vaihtaa kuulumiset leppoisassa ympäristössä. Lounas on tarjoiltu seisovasta pöydästä, kun olemme joskus lomilla syöneet lounaan kodin ympäristössä ravintolassa. Terassi avautuu kesäisin Ratsutorille, ns. hotellin puolelle. Palvelu on myös baarin puolella erittäin reipasta ja ystävällistä. Jälleen kerran nyt toukokuulla 2014 olemme menossa kavereiden kanssa syömään ja vaihtamaan kuulumisia Baseen.

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
8

Sellon ainoa, rauhallinen a la carte-ja lounasravintola. Täällä on myös baaripuoli ja kesäterassi. Sopii tunnelmalliseen illanviettoon, palaveripaikaksi, isomman seurueen ruokapaikaksi ja drinkkipaikaksi. Menu on kattava ja viinilista ok. Baarin puolelta saa myös pikkusuolaista ja päiväsaikaan lounastakin. Terassi on iso ja sinne paistaa aurinko klo 13 eteenpäin lämpimästi. Mikäli tulee isommalla porukalla, kannattaa tehdä pöytävaraus etukäteen puhelimitse. Tarjoilijat ovat asiallisia ja mukavia ja täällä on rauhallista vaikka kauppakeskus on muuten meluisa.

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
9

Sellon Base on hyvän ruokapaikan maineessa. Buffet -lounaat mielestäni kuitenkin hieman tylsiä. Vuohenjuustosalaatti listalta sen sijaan aivan kelvollista. Käyn Basessa myös kahvilla, sillä erikoiskahvi on hyvää ja tulee useimmiten jonottamatta. Mukavan rauhallinen tunnelma. Kiva, että ravintolaan on varattu myös lautapelejä. Rauhallinen sisustus. Keskusteleminen onnistuu.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Kevyttä ja terveellistä Hinta kohdallaan
8

Kävimme testaamassa Basen baaripuolen terassin ja kivaltahan se vaikutti. Baari/ravintola sijaitsee Sellossa, kutakuinkin Leppävaaran sydämessä. Baaripuoli oli tilava, simppelisti sisustettu ja siisti. Terassillakin oli reilusti istumatilaa, sekä suuret aurinkovarjot tuomaan suojaa niin auringolta kuin sateeltakin.
Henkilökunta oli ystävällistä ja suositteli luontevasti viinejä. Vessat täällä olivat aika pienet, ruuhka-aikaan sinne saa varmaan jonotella hyvän tovin. Muuten paikasta jäi hyvä fiilis, voisin piipahtaa uudelleenkin jos Sellon suunnalle tulee asiaa. Ehkä sitten pitäisi testailla, mitä ravintolapuolella on tarjottavaa.

Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
7

Vähän lattea ravintola. Sellon hirvittävässä yleisilmeessä Base on aika mukava, rauhallinen, hiljainen ja ensisilmäyksellä ihan tyylikäskin. Ruoan saapuessa pöytään aivot ovat kuitenkin jo ehtineet palautua Sellon downgreidauksesta melkein normaalitilaan ja silmät näkevä aika pitkälti S-ryhmä henkisen ravintolan, joka listan ja palvelun perusteella esiintyy laadukkaana, mutta jonka ruoka ei ole mitenkään erityistä. Pasta ui litrassa bulkkioliiviöljyä ja salaatti oli lattea. Ruoka kuitenkin maksoi ihan kohtuullisesti, joten Sellon paha henki ja ruoan tahmeus jättivät nuivan jälkimaun. Tässä olisi ainesta parempaan, jos keittiön puolella olisi vähän enemmän intohimoa ja vähemmän pakkotyötä.

Ylihinnoiteltu
4

Hyväksi todettu lounaspaikka! Ravintola tarjoaa lounasta sekä buffetista että ala carte -listalta. Salaattipöytä on monipuolinen ja tarjonnassa on mukavasti vaihtelua. Buffetissa on tarjolla kolmea lämmintä ruokavaihtoehtoa lisukkeineen. Lämpimien ruokien tarjonta on monipuolista, enkä ainakaan vielä ole kyllästynyt listan tarjontaan. Ruuat ovat maukkaita: esimerkiksi tänään testattu paahtopaisti punaviinikastikkeella oli erittäin mureaa! Base on suosittu lounasaikaan ja ruuat hupenevat tarjoiluastioista nopeasti, mutta henkilökunta tekee parhaansa pitääkseen kaikkia ruokia jatkuvasti tarjolla. Kesäisin pääsee syömään myös aurinkoiselle terassille.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla
8

Mukava ja herkullinen ruokapaikka. Ravintola Basessa oli viihtyisä syödä ja ruokakin oli maukasta. Salaattipöytä oli erinomainen ja pääruokanakin ollut lohi erittäin hyvää. Ainut huono puoli oli se, että lohi loppui aina sitä mukaa kun sitä tuotiin lisää. Hieman hämärä ja tumma tunnelma toi rauhallisuutta ja fiiniä fiilistä. Joskus aikaisemmin olen käynyt Basen terassilla istumassa ja silloinkin koin sen mukavan rauhalliseksi. Terassi on ehkä sopivan välimatkan päässä muusta toiminnasta, rauhallisessa nurkassa.

Aamiaiselle tai brunssille, Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä Hinta kohdallaan
6

Miksi juuri tänne?

1. Isommalla porukalla
2. Bisnestapaaminen
3. Fiiniä ja tyylikästä
4. Aamiaiselle tai brunssille
5. Kevyttä ja terveellistä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta