7,5 Ravintola Base, Espoo

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 42. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Menimme tällä kertaa pelkällä pääruoalla. Pihvi oli erittäin maukas ja kooltaankin riittävä. Kerrankin myös paistoaste täydellinen. Ei täältä pahemmin ole huonoja kokemuksia aiemminkaan. Suosittelen businesslounaaseen.

8
Yasemin C.

jälleen hyvää ruokaa! Sellon ravintola Base sijaitsee kauppakeskus Sellon ensimmäisessä kerroksessa, elokuvavuokraamo Makuunin vieressä. Kauppakeskusta lähinnä olevien bussipysäkkien, sekä Leppävaaran juna - aseman luota kävelee perille ravintolaan noin 5 minuutissa. Ravintola Base toimii lähinnä illallisravintolana, mutta ravintolasta saa myös herkullista buffetruokaa. Ravintolan yhteydessä on myös pieni baari. Ravintolan laajoilta A LA CARTE listoilta voi tilata ruoaksi mm. kana - annoksia, simpukoita, ilmakuivattua kinkkua, etanoita, hampurilaisia, karitsaa, juustoja, rapuja, härkää, palmeneita, kalaa, sekä salaatteja. Juomavaihtoehtoina on mm. vettä, sekä talon viinejä. Basessa on Suomen lain mukainen alkoholin myynti - ja anniskeluoikeus. Jälkiruoaksi voi tilata mm. sorbetteja, jäätelöä, sekä leipäjuustoja. Olen ruokaillut muutaman kerran Basessa poikaystäväni kanssa. Ravintolan tilat ovat hyvin tunnelmalliset ja pinta - alaltaan laajat. Henkilökunta on aina ollut kovin ystävällinen meitä kohtaan ja saamamme palvelu on ollut hyvää. Tilasin viimeksi ruoaksi herkullista pastaa, jossa oli runsaasti jättikatkarapuja, kevätsipulia ja kookos - tomaattikastiketta. Annoksen koko oli reilu ja maksoin ruokailustani noin 17 euroa. Juomana joimme vain vettä. Ruoat ovat hienostuneita ja ehdottomasti koko rahan arvoisia. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Muiden ruoka - annosten hinnat vaihtelivat noin 11 - 30 euron välillä. Auton kanssa asioidessa auton voi pysäköidä vierailun ajaksi maksuttomasti kauppakeskuksen suureen parkkihalliin. Syömäni hyvän ruoan ja saamani erinomaisen palvelun ansiosta voin suositella kauppakeskus Sellon ravintola Basessa asiointia jälleen lämpimästi kaikille!

8
Yasemin C.

maukasta ruokaa! Ravintola Base sijaitsee kauppakeskus Sellon katutasossa ensimmäisessä kerroksessa. Leppävaaran juna - asemalta kävelee ravintolalle vain muutamassa minuutissa. Ravintolan vieressä sijaitsee Glo Hotel Sello. Illallis ravintolana toimiva Base tarjoaa myös herkullista kotiruokaa buffetista arkisin asiakkailleen. Ruoka listat ovat laajat ja valikoimiin kuuluu maukkaita viinejä, sekä ruoka - annoksia. Basen yhteydessä toimii myös baari. Kauniina kesäpäivänä ruoka on mahdollista nauttia myös Ratsukadun puolella sijaitsevassa ravintolan ulko terassilla. A LA CARTE ruokalistalta voi tilata herkullisia ruoka - annoksia arkisin klo. 16 - 22.30 ja lauantaisin klo. 12 - 22.30. Listan valikoimiin kuuluu mm. simpukoita, etanoita, graavilohta, palmeneita, ilmakuivattua kinkkua, kalaa, salaatteja, kana - annoksia, juustoja, rapuja, karitsaa, härkää, sekä hampurilaisia. Jälkiruoka vaihtoehtoina on mm. jäätelö annoksia, leipäjuustoja, sekä sorbetteja. Ravintolassa on Suomen lain mukaiset alkoholin myynti - ja anniskelu oikeudet. Vierailin Base ravintolassa poikaystäväni kanssa töiden jälkeen. Kohtelias tarjoilija ohjasi meidät istumaan. Ravintolassa oli hämärä tunnelma ja pöytäämme koristi romanttinen kynttilä. Tilasin Caesar salaatin jättikatkaravuilla. Juomaksi tilasimme vain vettä. Ruoka tuotiin nopeasti pöytäämme. Rapuja oli runsaasti ja salaatti oli tuoretta. Salaattikastike oli maukasta. Salaatti oli niin täyttävää, että emme jaksaneet enää tilata jälkiruokaa. Salaatin hinnaksi tuli 10 euroa. Hinta oli mielestäni edullinen. Muut ravintolan ruoka - annokset olivat tosin melko hintavia. Olimme erittäin tyytyväisiä hyvään ruokaan ja saamaamme hyvään palveluun. Ravintola Base on avoinna maanantaista torstaihin klo. 10:00 - 24:00, perjantaisin klo. 10:00 - 02:00, sekä lauantaisin klo. 12:00 - 02:00. Sunnuntaisin Base on suljettu. Suosittelen ravintola Basea ehdottomasti kaikille!

8
Elias L.

Hyvä "viiniravintola", jossa on hyvää ruokaa ja juomaa. Erityisesti paikan viini valikoimat ovat poikkeuksellisen hyvät! Paikassa on myös hyvä lounas buffet. Henkilökunta on mukavaa ja tietävää. Henkilökuntaa on myös riittävästi, joten palvelua ei tarvitse odotella turhan kauaa. Sisätilat ovat siistit ja viihtyisästi sisustettu. Hyvä paikka!

8
Tarja M.

Pastani näytti tomaatinväriseltä puurolta, jossa uiskenteli kiinteitä pastanpalasia. Tästä voisi Gordon Ramsaylla oli pari sanaa sanottavanaan. Katselin kaivaten seuralaisteni caesar-salaattia ja kanapasta-annosta. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä, omenapiirakka suussa sulavaa ja ympäristö ruokapuolella viihtyisä. Istuin selkä kauppakeskukseen päin ja melkein unohdin että ravintolasta on näköyhteys BR-lelukauppaan.

Base on hyvä paikka keskustella ja ruokailla ystävien kanssa, mutta tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun petyin ruokaan. Suosittelen kuitenkin rauhallisiin illanviettoihin, sillä vastaavaa a la carte -ravintolaa ei Sellossa ole. Halutessaan iltaa voi jatkaa baarin puolella.

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla
6
Toni I.

Rento ja mukava tunnelma!

Valitettavasti ruoka ei ole ollut koskaan mitenkään säväyttävää ja hintataso on suht korkea. Tästä syystä onkin tullut käytyä oikeastaan vaan oluella siellä seuralaisten kanssa.

Tilat ovat viihtyisät ja kodikkaat niin ravintolan kuin baarinkin puolella. Aika ajoin baarin puolella on myös esiintyjiä ja live-musiikkia. Jostain syystä henkilökunta ei ole aina ollut kovin ystävällistä ja asiakasta huomioivaa.

Nettisivut ovat ihan ok ja tarvittava tieto kyllä löytyy helposti. Ravintolan sivujen mukaan asiakkaiden käytössä on myös ilmainen wlan, lautapelejä ja päivän lehdet luettavaksi.

Isommalla porukalla Ylihinnoiteltu
7
Maikku S.

Base on siisti ja sopivan leppoisa paikka seurueelle, kuin seurueelle. Business-tapaamiseen Base sopii. Toisaalta, myös kaveriporukan kanssa paikassa viihtyy ja parkkipaikka löytyy Sellon alta, parkkihallista. Maan tasolta parkkipaikkaa ei kannata etsiä. Julkiset tavoittavat paikan joko bussilla tai junalla loistavien Leppävaaran kulkuyhteyksien vuoksi. Basessa voi syödä kevyesti tai todella täyttävästi. Palvelu on asiallista, täsmällistä ja ystävällistä. Suosittelen.
Sovin Baseen kuuluvaan viereiseen baariin treffit, halutessani esim. vaihtaa kuulumisia tuttavieni kanssa. Baarin puolella voi heittää yazzya ja pelata muita pelejä sekä napostella samalla "jotakin pientä" tai vain vaihtaa kuulumiset leppoisassa ympäristössä. Lounas on tarjoiltu seisovasta pöydästä, kun olemme joskus lomilla syöneet lounaan kodin ympäristössä ravintolassa. Terassi avautuu kesäisin Ratsutorille, ns. hotellin puolelle. Palvelu on myös baarin puolella erittäin reipasta ja ystävällistä. Jälleen kerran nyt toukokuulla 2014 olemme menossa kavereiden kanssa syömään ja vaihtamaan kuulumisia Baseen.

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
8
Kaisa R.

Sellon ainoa, rauhallinen a la carte-ja lounasravintola. Täällä on myös baaripuoli ja kesäterassi. Sopii tunnelmalliseen illanviettoon, palaveripaikaksi, isomman seurueen ruokapaikaksi ja drinkkipaikaksi. Menu on kattava ja viinilista ok. Baarin puolelta saa myös pikkusuolaista ja päiväsaikaan lounastakin. Terassi on iso ja sinne paistaa aurinko klo 13 eteenpäin lämpimästi. Mikäli tulee isommalla porukalla, kannattaa tehdä pöytävaraus etukäteen puhelimitse. Tarjoilijat ovat asiallisia ja mukavia ja täällä on rauhallista vaikka kauppakeskus on muuten meluisa.

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
9
Aija P.

Sellon Base on hyvän ruokapaikan maineessa. Buffet -lounaat mielestäni kuitenkin hieman tylsiä. Vuohenjuustosalaatti listalta sen sijaan aivan kelvollista. Käyn Basessa myös kahvilla, sillä erikoiskahvi on hyvää ja tulee useimmiten jonottamatta. Mukavan rauhallinen tunnelma. Kiva, että ravintolaan on varattu myös lautapelejä. Rauhallinen sisustus. Keskusteleminen onnistuu.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Kevyttä ja terveellistä Hinta kohdallaan
8
Moona K.

Kävimme testaamassa Basen baaripuolen terassin ja kivaltahan se vaikutti. Baari/ravintola sijaitsee Sellossa, kutakuinkin Leppävaaran sydämessä. Baaripuoli oli tilava, simppelisti sisustettu ja siisti. Terassillakin oli reilusti istumatilaa, sekä suuret aurinkovarjot tuomaan suojaa niin auringolta kuin sateeltakin.
Henkilökunta oli ystävällistä ja suositteli luontevasti viinejä. Vessat täällä olivat aika pienet, ruuhka-aikaan sinne saa varmaan jonotella hyvän tovin. Muuten paikasta jäi hyvä fiilis, voisin piipahtaa uudelleenkin jos Sellon suunnalle tulee asiaa. Ehkä sitten pitäisi testailla, mitä ravintolapuolella on tarjottavaa.

Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
7
Johannes J.

Vähän lattea ravintola. Sellon hirvittävässä yleisilmeessä Base on aika mukava, rauhallinen, hiljainen ja ensisilmäyksellä ihan tyylikäskin. Ruoan saapuessa pöytään aivot ovat kuitenkin jo ehtineet palautua Sellon downgreidauksesta melkein normaalitilaan ja silmät näkevä aika pitkälti S-ryhmä henkisen ravintolan, joka listan ja palvelun perusteella esiintyy laadukkaana, mutta jonka ruoka ei ole mitenkään erityistä. Pasta ui litrassa bulkkioliiviöljyä ja salaatti oli lattea. Ruoka kuitenkin maksoi ihan kohtuullisesti, joten Sellon paha henki ja ruoan tahmeus jättivät nuivan jälkimaun. Tässä olisi ainesta parempaan, jos keittiön puolella olisi vähän enemmän intohimoa ja vähemmän pakkotyötä.

Ylihinnoiteltu
4
Laura R.

Mukava ja herkullinen ruokapaikka. Ravintola Basessa oli viihtyisä syödä ja ruokakin oli maukasta. Salaattipöytä oli erinomainen ja pääruokanakin ollut lohi erittäin hyvää. Ainut huono puoli oli se, että lohi loppui aina sitä mukaa kun sitä tuotiin lisää. Hieman hämärä ja tumma tunnelma toi rauhallisuutta ja fiiniä fiilistä. Joskus aikaisemmin olen käynyt Basen terassilla istumassa ja silloinkin koin sen mukavan rauhalliseksi. Terassi on ehkä sopivan välimatkan päässä muusta toiminnasta, rauhallisessa nurkassa.

Aamiaiselle tai brunssille, Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä Hinta kohdallaan
6
Arto M.

Yllättävän rauhallinen ja viehättävä ympäristö, maukasta ruokaa, todella hyvä ja nopea palvelu, pasta täyteläistä mutta raikasta.

8
Scoopshot

Intiimi baari keskuksen nurkassa.

8

Miksi juuri tänne?

1. Isommalla porukalla
2. Bisnestapaaminen
3. Fiiniä ja tyylikästä
4. Aamiaiselle tai brunssille
5. Kevyttä ja terveellistä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta