7,7 Tokmanni Espoontori, Espoo

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 8. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Karl-Erik T.

Entinen Tarjoustalo, jossa todella laaja tuotevalikoima. Hinta-laatusuhde on kohdillaan sekä tarjouksia löytyy. Tokmannista löytyy elintarvikkeita ja muuta kulutustavaraa. Eli kaiken tarvittavan voi saada kyseisestä tavaratalosta. Entisen Tarjoustalon valikoima oli hieman suppea sekä tuotteet oli asetettu hieman vaikeasti löydettäviin paikkoihin. Nyt asia on korjattu ja liikkeen tilat on täten käytetty järkevästi uudelleen eli tuotteet on järjestetty helposti ja selvästi näkyviin paikkoihin. Hyllytilojen paikat on muutettu. Se helpottaa kaupassa liikkumista ja asiointia. Asiakaspalvelu on ihan hyvää.

9
Niina.

Nykyään Tokmannina toimiva tavaratalo. Tykkään nykyään enemmän laajan tuotevaraston ansiosta. Kaupasta löytyy melkeinpä kaikki tarvitsemasi. Siivoustarvikkeita, kuivaruokatuotteita, vaatteita, kosmetiikkaa, keittiövälineitä, astioita ja kattiloita yms. Jos ei kerkeä tai jaksa mennä isompaan tavarataloon hakemaan tarvittavia tuotteita, suosittelen Tokmannia. Hyvä sijainti ja suht koht iso kauppa. K

9
Johanna N.

Espoontorin tarjoustalo on loistava esimerkki hyväst sekatavarakaupast. Paljo erilist käyttötavaraa saman katon alta ilma turhaa säätöö. Aika isoki liike vielä. Aina soodastreamit on tääl edullisii, mut vaatteisii en kyl välttämättä ostais. Muuten kaikki niinku pitääki.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Toimivat kulkuyhteydet
9
Toni I.

Hyvällä paikalla junaradan varrella.

Espoonkeskuksen juna-aseman kauppakeskuksessa oleva tarjoustalo on näppärällä paikalla myös julkisella liikkuvia ajatellen. Kauppa ei ole kovin suuri, mutta suhteellisen ahdas se on. Käytävillä on välillä vaikea ohittaa toisia asiakkaita, joten ostokokemus kärsii.

Tavaraa on montaa sorttia ja edullisia tuotteita on tarjolla. Jouluvaloja ei esimerkiksi ole esillä ja myyjä suhtautui aika nuivasti, kun halusin testata led-kynttelikköä. Tämä kuitenkin onnistui ja ostin ko. tuotteen, harmi vain että testauksesta huolimatta yksi lamppu (ja varalamppu) oli viallinen, joten saapa nähdä kuinka hyvin tuotteen palautus onnistuu.

Henkilökuntaa ei ole liikkeessä kovin paljoa, mutta hommat kuitenkin hoituu.

Edullinen, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
7
Mirva C.

Pienin Espoon Tarjoustaloista, ehkä siksi niistä selkein ja siistein. Tosin Tarjoustalojen mittakaavassa se ei vielä tarkoita kovin siistiä ja hyvin järjestettyä myymälää, mutta positiivinen yllätys silti. Valikoima suurmyymälöitä suppeampi ja täältä kannattaakin lähteä etsimään lähinnä vaatteita tai kosmetiikkaa. Myös pesunaineissa ja wc-papereissa on usein tarjouksia. Myymälästä löytyy myös pieni valikoima astioita ja kodintekstiilejä. Täältä kannattaa tulla etsimään edullisia lasten vaatteita, viimeksi ostin kaksi Vendin sievää lasten bodya 8 euron yhteishintaan. Hinnat saattavat olla joskus olla hieman epäselvästi merkittyjä, joten kannattaa tarkastaa hinta kassalla. Henkilökunta ei juuri hymyile, mutta ei ole varsinaisesti epäystävällistäkään. Espoontorin parkkihallissa on kahden tunnin ilmainen pysäköinti joten tänne on helppo tulla asioimaan.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
7
Annika A.

Pesuaineet, shamppoot ja muut siivousvälineet ovat täällä halpoja. Yleensä kaikista pesuaineista löytyy jo muutenkin halpojen merkkien lisäksi hyviä tarjouksia. Meikkituotteissa ja ihonhoitotuotteissa löytyy myös aina jotain todella edullista.

Liike on aika sekava ja näyttää sotkuiselta, mutta ainakin myös tarjous tavaraa on aina ollut hyllyissä. Täällä on myös vaatteita ja kodinelektroniikkaa, mutta valikoimat näillä osastoilla eivät ole kovin hyvät. Täältä kannattaa ehdottomasti hakea kaikki kodinhoitoon tarvittava. Myyjien palvelualttius vaihtelee suuresti.

Edullinen Erinomainen
8
Iiris A.

Espoontorin Tarjoustalo on joka kerta yllättänyt positiivisesti.
Uusiin tiloihin muutettuaan oletin kaupan olevan siisti ja järjestyksessä, mutta tämä oli harhaluulo. Edelleenkin Tarjoustalosta saa sen kaivamisen riemun, kun löytää jonkun mukavan tarjouksen tai tavaran, jota ei edes osannut kaivata.

Hinnat ovat Tarjoustalossa useimmiten edullisia. Nykyään käyskentelen liikkeessä enimmäkseen odottaessani junaa, mutta olenpa joskus raahannut neljä purkkia pesuainettakin, kun tarjousta ei viitsinyt ohittaa.

Ja onpahan kassaneiti/-poika ollut joka kerta mukava.

Edullinen Hinta kohdallaan
6
Ossi H.

Hyvällä valikoimalla varustettu kauppa, jonne on helppo löytää. Myyjät ovat auttavaisia, mutta pientä miinusta tulee siitä, että tavaroita on hieman vaikeata löytää.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Toimivat kulkuyhteydet
8
Tommi T.

Hieman sekava ja palvelua ei ollut tarjolla. Edullinen!

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Toimivat kulkuyhteydet
7
Arto M.

sopuhintoja. hyvällä paikalla. palvelu kassalla erinomaista.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Toimivat kulkuyhteydet
7

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyviä tarjouksia
3. Hyvät parkkitilat
4. Toimivat kulkuyhteydet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta