7,7
Lidl Karakallio, Espoo

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 31. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Karakallion Lidlissä on mukavin henkilökunta kaikista lähialueen kaupoista. Aina toivotetaan myös "hyvää viikonloppua" tai "hyvää illan jatkoa". Tämä on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Valikoima ok, joskin välillä hankala löytää. Onneksi kauppa ei ole älyttömän pitkä, niin isommilta kävelylenkeiltä vältytään.

Plussaa myös siitä, että jos jonoa on paljon, heti kuulutetaan apuvoimia kassoille ja apu tulee ripeästi.

Perustuotteet nopeasti, Pieni ja edullinen, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
9

Oma suurin Lidl-ongelmani on se, etten nyt puolentoista vuoden suht. aktiivisen käymisen jälkeen edelleenkään löydä sieltä mitään. Lidlin logiikka on S- ja K-ketjukauppoihin tottumattomalle vaan jotenkin kertakaikkisen hankala.

Vaan valikoima kaupassa on aivan OK, kunhan tuotteet vain löytää. Etenkin paikalla paistetut leivät ovat erimomaisia, ruislimppu etunenässä. Toinen suosittelemisen arvoinen setti on smoothie - lisäaineettomat, pelkkää hedelmää sisältävät putelit irtoavat parhaimmillaan vajaalla eurolla.

Hevi-osastolla kannattaa olla tarkkana. Etenkin tomaattien laatu on viime aikoina heitellyt paljon ja pahimmillaan olen huolimattomuuksissani ostanut lajitelman, josta osa oli jopa homeessa. Yök.

Palvelu on aika lailla hymytöntä ja automaattisen tuntuista. Nuori henkilökunta tekee parhaansa, mutta jonot kasvavat välillä aika pitkiksi. Asioinkin täällä lähinnä siksi, että kauppa sattuu olemaan lähikauppamme (eivätkä halvat hinnat tietysti ainakaan karkota asiakkaita).

Edulliset hinnat Erinomainen
4

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Perustuotteet nopeasti
3. Pieni ja edullinen
4. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta