7,8 Lidl Karakallio, Espoo

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 30. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mika L.

Karakallion Lidlissä on mukavin henkilökunta kaikista lähialueen kaupoista. Aina toivotetaan myös "hyvää viikonloppua" tai "hyvää illan jatkoa". Tämä on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Valikoima ok, joskin välillä hankala löytää. Onneksi kauppa ei ole älyttömän pitkä, niin isommilta kävelylenkeiltä vältytään.

Plussaa myös siitä, että jos jonoa on paljon, heti kuulutetaan apuvoimia kassoille ja apu tulee ripeästi.

Perustuotteet nopeasti, Pieni ja edullinen, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
9
Jukka P.

Hyvässä paikassa sijaitseva Lidlin kauppa on suuri ja sen parkkipaikalla on aina paljon tilaa. Kaupassa on erittäin paljon valinnanvaraa ajatellen tuotteita, eikä kaupassa ole pelkästään saksalaisia tuotteita vaan laaja valikoima kotimaisiakin. Kyseisessä Lidlissä on myös leipomo, josta saa aina tuoreita leivoksia. Asiakaspalvelu on aktiivista ja asiantuntevaa ja kassalla ei tarvitse koskaan jonottaa liian kauan.

9
Mikko W.

Espoon edullisin ruokakauppa. Täällä tulee käytyä lähes aina kun kauppaan on asiaa. Paistopisteen parhaimmistoa ovat omenataskut ja croissantit. Kassoilla on hyvin henkilökuntaa ja tämän vuoksi jonot eivät ruuhka-aikoinakaam ole mahdottoman mittaisia Parkkipaikkoja on melko vähän, joten ihan oven eteen ei autoa aina saa. Paikalle pääsee melko hyvin myös julkisilla kulkuvälineillä.

9
Jack H.

Arvosana: 8/10 koska niin sekava kauppa. Kaupassa on tosi hyvä valikoima mutta niitä on vaikea löytää sekavista hyllyistä. Ihan puhdasta on kaupassa, mutta hallimaiseen tilaan voisi saada vähän väriä. Kaupassa on joskus pitkäkin jono, mutta kyllä siitä selviää odottamalla. Mielestäni tämä Lidl on suurempi ja sekavampi kuin muut Lidlit. Kaupan tuotevalikoima on todella hyvä. Palvellussa on hiukan moittimista, nimittäin kun etsii työntekijää niin tuntuu kuin he olisivat piiloutuneet, mutta eiväthän he ehdi olla joka paikassa samaan aikaan.

8
Hanna I.

Oma suurin Lidl-ongelmani on se, etten nyt puolentoista vuoden suht. aktiivisen käymisen jälkeen edelleenkään löydä sieltä mitään. Lidlin logiikka on S- ja K-ketjukauppoihin tottumattomalle vaan jotenkin kertakaikkisen hankala.

Vaan valikoima kaupassa on aivan OK, kunhan tuotteet vain löytää. Etenkin paikalla paistetut leivät ovat erimomaisia, ruislimppu etunenässä. Toinen suosittelemisen arvoinen setti on smoothie - lisäaineettomat, pelkkää hedelmää sisältävät putelit irtoavat parhaimmillaan vajaalla eurolla.

Hevi-osastolla kannattaa olla tarkkana. Etenkin tomaattien laatu on viime aikoina heitellyt paljon ja pahimmillaan olen huolimattomuuksissani ostanut lajitelman, josta osa oli jopa homeessa. Yök.

Palvelu on aika lailla hymytöntä ja automaattisen tuntuista. Nuori henkilökunta tekee parhaansa, mutta jonot kasvavat välillä aika pitkiksi. Asioinkin täällä lähinnä siksi, että kauppa sattuu olemaan lähikauppamme (eivätkä halvat hinnat tietysti ainakaan karkota asiakkaita).

Edulliset hinnat Erinomainen
4

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Perustuotteet nopeasti
3. Pieni ja edullinen
4. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta