7,8 Lidl Mankkaa, Espoo

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 31. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Krista M.

LIDL on Espoon autokansalle soveltuva megahalpa saksalainen supermarket. Kaupan edestä löytyy runsaasti parkkitilaa autoille, ja täältä rahdataankin ruokaa yleensä kukkurallinen ostoskärryllinen per ostoskerta. Kaupasta saa perus ruokatuotteiden lisäksi kausittain vaihdellen erilaista tavaraa aina puutarhanhoitovälineistä ratsastusvarusteisiin ja lamppuihin ym. sisustustavaroihin. Hintataso on muita ruokakauppoja alhaisempi useimmissa tuotteissa ja tuoteryhmissä. LIDL kilpaileekin erityisesti hinnalla eikä laadulla, mutta oikein etsimällä täältäkin voi löytää esim. luomuhedelmiä.

Edulliset hinnat Erinomainen
7
Juha T.

Perus valikoima Lidl-tuotteita. Ainakin jos suuntana on Kauniainen tai Mankkaa, kuljettavat HSL:n bussit lähestulkoon ovelle saakka. Itse olen onnistunut yhdistämään juoksulenkit ja edullisen kauppareissun samaan pakettiin, kun bussit ovat kuljettaneet paluumatkalla suoraan kotiovelle. Tosin jos Mankkaa ei ole yleisimpien kulkureittiesi varrella, kiertäminen ei välttämättä ole vaivan arvoista. Samassa liikekorttelissa toimii myös ainakin kebab-ravintola ja leipomo-kahvila, joten yhdellä pysähdyksellä on helppo hoitaa monta asiaa.

6
Kristiina D.

Tiettyjä ruokia haetaan koska halpoja ja iso perhe. Lemon-olut (pilsneri) oli ihana, mutta loppui??

8
Marika S.

Mahtava ruokakauppa. Kaikki tarvittava löytyy mukaan aina, äärimmäisen halvalla. Parkkitilaa kaupan edessä on runsaasti, kauppa itsessään tuntuu olevan aina täynnä ihmisiä joten liikkeessä eteneminen ruuhkapiikkeinä on raivostuttavaa mutta täysin tuoreiden, halpojen hedelmien ja vihannesten arvoista. Myyvät myös maailman parasta maitorahkaa ja hiukkasen kehnompaa raejuustoa parempaan hintaan kuin muut ruokakaupat. Palvelu kassoilla on tehokasta, luojan kiitos sillä jonot ovat usein pitkät. Nuorekas ja hauska henkilökunta pitää liikkeen siistinä, järjestyksessä ja hyllyt täynnä tavaraa, koskaan en ole joustunut poistumaan siihen vedoten, että hakemani tuote olisi ollut liikkeestä loppu.

Edulliset hinnat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
9
Juha L.

Mankaan Lidl ei kai poikkea missään kohden Suomen muista Lidl-kaupoista. Se lienee koko konseptin idea. Mikäli haluaa rauhassa etsiä pääosin saksalaisesta valikoimasta tuotteita, tämä on oikea paikka. Mutta mikäli haluaisi palvelevan liha- tai kalatiskin, tänne on turha tulla. Ainoa poikkeus on jokin aika sitten kauppaan ilmestynyt tuoreen leivän osasto. Tosin pelkäänpä, että leivät on esivalmistettu jossain muualla. Toinen valopilkku on suomalaistuotteiden lisääntyvä valikoima. Itse kuitenkin poikkean hakemassa nimenomaan saksalaista – olutta, en muuta.

Edulliset hinnat
3
Eetu A.

Lidlissä ei ole yhtä hyvät valikoimat kuin muissa kaupoissa, kuten S- ja K-ryhmän kaupoissa. Edullisia ne kuitenkin ovat.

Edullisuus onkin Lidlien ainut hyvä puoli. Henkilökunta on parhaimmillaan asiallista, valikoima on suppea ja lähiruuasta ei ole tietoakaan. Myös kaikki tuotteet on valmiiksi pakattuina.

Opiskelijalle Lidl on erinomainen kauppa, koska se on halpa, mutta toisaalta joskus heikko valikoima ei vakuuta.

Lidlit ovat usein vähän syrjässä, niihin pääsee yleensä vain yhdellä onnettomalla bussilinjalla. Poikkeuksena on Leppävaaran Sellon Lidl, johon pääsee kätevästi. Se on tosin normaalia pienempi, ja näin olllen siellä on huonommat valikoimat.

Edulliset hinnat Erinomainen
8
Oskari V.

Mankkaan Lidl on keskeisellä paikalla Mankkaanportissa. Paikoitustila riittää hyvin kiireisemmillekin päiville ja Mankkaanportissa hoituvat muukin asiointi. Tässä Lidlissä tuli käytyä aina Leppävaarasta asti, kunnes Sello sai oman liikkeensä. Lidl-tuotteet ovat hintansa puolesta kohdallaan ja varsinkin elintarvikepuolelta löytyy tuotteita, joita ei ole saatavilla muualla. Lidlistä moni löytääkin suosikkisuklaansa tai jäätelönsä, mutta eksoottisten merkkien lisäksi saatavilla on usein luomua ja lähiruokaa.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat Erinomainen
7
Waltteri I.

Halpaa ja asiallista palvelua.

9
Mikko R.

Suuri valikoima, erittäin hyvä hintasuhde, hyvä sijainti.

9
Daniel H.

Hyvä sijainti, paljon parkkipaikkoja sekä erittäin halvat hinnat. Suuri tuotevalikoima ja hyvät aukioloajat.

9
Antti T.

Hyvä valikoima mutta aukeaa vasta klo 9.

7
Sakari K.

Asiointi nopeaa, laaja ja monipuolinen valikoima. Hinnat edulliset. Kannattaa tutustua tuoreiden leivosten, pullien ja leipien tiskiin !

10
Ripe S.

Hieno henkilökunta

9

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Kattavat valikoimat
3. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta