8,4 SOL Pesulapalvelut Iso Omena, Espoo

Asiakkaiden mielestä Siivouspalvelut-kategorian 10. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Karl-Erik T.

Pesula, jonka palveluihin kuuluu kemiallinen- , liinavaatteiden-, mattojen- ja nahka-asujen pesu sekä erilaiset korjaukset. Palvelut ovat laadukkaita sekä yleensä hoituvat nopeasti. Esimerkiksi asiakkaiden tuomia vaatteita käsitellään varovaisesti, mutta tehokkaasti niitä vahingoittamatta. Hinta-laatusuhde on kohdillaan eli jos haluaa maksaa laadusta niin Solin Pesulan tarjoamia palveluita kannattaa harkita.

8
Jonas Ö.

Ison Omenan SOLiin ei ikinä pety. Sinne voi viedä hienotkin vaatteet, sillä tulos on aina yhtä hyvä. Palvelu on todella nopeaa, korkeintaan pari päivää tarvitsee odottaa. Tulokseen ei ikinä pety, puvut ja mekot ja ihan "tavalliset" vaatteet puhdistuvat käden käänteessä. Henkilökunta on osavaa ja mukavaa. Hinnat ovat aika korkeita, esimerkiksi 40 puvun pesusta on melko paljon. Tai melkein 30 frakkipaidasta. Ei niitä kuitenkaan omaan pesukoneeseen uskalla laittaa, joten SOL on paras vaihtoehto.

Ammattitaitoa, Huolellinen työn jälki, Nopea Ylihinnoiteltu
9
Paula T.

Ison Omenan Soliin uskaltaa tuoda hinnommatkin vaatteet pesuun, koska jokaisella kerralla pesutulos on ollut hyvä. Pesulan työntekijöiltä löytyy ammattitaitoa ja heiltä saa apua, vaikka hieman itse epäillyttäisi, onko valittu pesu hyväksi vaatteiden materiaaleille. Solissa on pidetty kiinni päivämääristä eikä koskaan vaatteet ole kadonneet sille tielleen. Pesulahinnat ovat toki korkeat, mutta niin ne ovat muuallakin. Onneksi välillä Solilta löytyy hyviä tarjouksia, esimerkiksi pesettäessä jakun ja housut yhdessä. Aina välillä uhmaan kuitenkin luonnonlakeja ja pesen kuivapesun tarvitsevan vaatteen hienopesussa. Solilla pesettäessä ei tarvitse ristiä sormia ja toivoa parasta.

Ammattitaitoa, Huolellinen työn jälki, Luotettava Hinta kohdallaan
9
Oskar. K.

Tekevät kunolla se mikä on sovittu +Erinomainen palvelu.

Ammattitaitoa, Huolellinen työn jälki, Luotettava, Nopea
8
Jani E.

Pesetin takin täällä kuivapesussa. Siistiä tuli!

Ammattitaitoa, Huolellinen työn jälki, Luotettava, Nopea
9

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoa
2. Huolellinen työn jälki
3. Luotettava
4. Nopea

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta