8 Espoon kaupunki Keski-Espoon uimahalli, Espoo

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian 14. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Karl-Erik T.

Hyvä uimahalli, jossa on uimisen lisäksi mahdollista myös käyttää muita palveluita. Keski-Espoon Uimahallin ja Kuninkaantien lukion rakennus sisältää fysioterapian, Espoon kaupungin ja Fit1 kuntosalit sekä kahvilan. Uimahallin tilat ovat keskikokoisia eli eivät suuria, mutta ei kuitenkaan liian pieniäkään. Hinta-laatusuhde on melko hyvä ja esimerkiksi opiskelijat sekä eläkeläiset saavat kuntosalin ja uimahallin liput puoleen hintaan. Uimahallin tiloihin pääsee näyttämällä lipun lukijaan, joka on mielestäni hyvä ja turvallinen käytäntö. Pukuhuoneet sekä sauna- ja suihkutilat ovat mukavaa käyttää. Itse altaita on kaikille ikäluokille. Esimerkiksi kilpauimareille, lapsille ja eläkeläisille on käytännössä omat altaat. Poikkeuksia kuitenkin on ja työntekijät ovat ystävällisiä sekä joustavia. Turvallisuus on otettu kaikissa tiloissa hyvin huomioon ja uimahallissa onkin esimerkiksi juokseminen kielletty.

8
Niina K.

Todella edullinen ja mukava paikka. Kassalla hyvää asiakaspalvelua sekä hinta oli oikein miellyttävä mutta opiskelija alennuksella entistäkin miellyttävämpi. Siistit ja viihtyisät puku,- suihku -ja saunatilat. Altaita oli noin kolme. Yksi iso allas, vähän pienempi allas ja lasten allas. Porealtaitakin löytyi kaksi. Saunoja oli kaksi, höyry -ja normaalisauna. Aika kului nopeasti uidessa ja rentoutuessa. Uinnin jälkeen oli kätevää päästä kahville rakennuksessa olevaan Robert's coffee kahvilaan.

8
Janne S.

Kelvollinen moderni uimahalli lähellä Espoon keskustaa. Sijainti on hyvä lähellä Turun moottoritien liittymää, parkkipaikat rakennuksen pihalla. Bussit ajavat vierestä ja juna asema 5 minuutin kävelymatkan etäisyydellä. Rakennus on moderni ja tyylikäs, kaikin puolin siisti. Saunat ja pukuhuoneet ajavat asiansa, ruuhka aikoina ne tuntuvat vähän ahtailta. Itse allasosasto on hyvä. Löytyy isompi 25m allas ja lisäksi terapia-, opetus- ja lasten altaat. Ja poreiden ystävälle löytyy poreamme. Hintataso valitettavasti nousee joka vuosi, mutta ihan vielä en ole lopettanut käyntejä. Uinnin jälkeen voi käydä kahviossa jossa tarjolla juomat ja pikkusyötävät. Uimahallin lisäksi rakennuksesta löytyy kaupungin kuntosali. Tämä on ihan kelvollinen kokonaisuus.

8
Petri A.

Uudempi ja siistimpi kuin Leppävaaran uimahalli.

8
Nella K.

Uimahalli mistä löytyy perusaltaiden lisäksi poreallas sekä terapia-allas missä on lämmin vesi. Valitettavasti Terapia-allas on ainakin talviaikaan usein varattu ryhmille. Pesutiloissa aivan liian vähän suihkuja uimahallin kokoon ja pukuhuoneeseen suhteutettuna.

9
Mirva C.

Keski-Espoon uimahalli taitaa olla Espoon uimahalleista uusin, mutta sitä ei kyllä aina uskoisi. Viime kerralla käydessäni kaikista naistenvessoista oli palanut valo ja ihmiset yrittivät pimeässä käydä vessassa. Uimahalli on todella vilkas ja siivouksen taso ei ihan riitä suurille kävijämäärille. Olen myös nähnyt siivoajan letkuttelevan lattiaa puhtaaksi veden roiskuessa juuri suihkusta tulleiden ihmisten säärille. Uimahallissa on monipuolistesti altaita ja aikuisten altaassa on myös pieni "lenkki" jossa on virtaava vesi. Terapia-allas on usein iltaisin varattu ryhmille ja kannattaakin tarkistaa asia intrenetistä jos kaipaa juuri tuohon lämpimään altaaseen jossa on myös vesihierontapisteet. Ihan pienten lasten altaaseen on tehty viime aikoina sellainen naurettava sääntö etetivät vanhemmat saa olla siellä lainkaan. Näinpä allas on täysin tyhjillään suurimman osan ajasta koska sen ikäisiä joille allas on tarkoitettu ei oikein voi päästää konttailemaan ja istuskelemaan veteen ilman että heistä pitää kiinni. Altaan reunalla lukee etteivät vanhemmat saa maata altaassa ja sen kyllä ymmärrän hyvin, mutta ei siellä kyllä saanut lapsi sylissä istuakaan. Kiitos typerän säännön istuimme sitten kylmemmässä lastenaltaassa reunalla ja väistelimme pärskiviä ja peuhaavia isompia lapsia. Henkilökunta voisi ymmärtää olevansa palveluammatissa.

Tule sellaisena kuin olet
7
Toni I.

Monipuolinen ja viihtyisä uimahalli

Täällä tulee käytyä treenaamassa useamman kerran viikossa, sillä uimahallin lisäksi samoista tiloista löytyy kohtuu hyvän kokoinen kuntosali. Uimahalli on yleisilmeeltään moderni ja viihtyisä. Tarpeeksi valoisa ja panoraamanäkymät uimahallista tuovat mukavasti luonnon valon uimareiden iloksi.

Uimahallin puolella on harvemmin ruuhkaa altaissa, mutta varsinkin 17.00 jälkeen on ruuhkaisampaa, kun ihmiset tulevat töiden jälkeen uimaan. 19.00 eteenpäin hallissa voi olla jo melko rauhassa.

Altaita löytyy monipuolisesti: 25 metrin kuntoallas, jossa ainakin neljä rataa ja vesijuoksijoille ja muille räåiköijille hyvin tilaa. Porealtaaseen mahtuu kymmenkunta henkilöä kerralla, mutta silloin se alkaa olla jo ahdas. Lasten altaista ei ole kokemusta ja terapia-altaassakin on tullut vain kerran pyörähdettyä.

Suihkutilat miesten puolella ovat hyvät ja siisti. Saunoja on kaksi tavallista ja yksi höyrysauna, joka on jaettu keskeltä läpinäkymättömällä seinällä, sillä toisen puolen jakavat naiset. Höyrysaunaan mahtuu noin kahdeksan henkilöä kerralla, toki jos seistä haluaa niin sitten tuplaten.

Kuntosalipuolelta löytyy monenlaisia kuntosalilaitteita (taitavat olla David merkkisiä), mutta mitenkään hirveästi niissä ei ole painoja, joten jos olet kunnon kehonrakentaja, niin voi olla ettei sali tyydytä. Peruskuntoilijalle ja hieman edistyneemmälle salin laitteet ovat riittäviä. Siellä on myös levypainoja ja käsipainoja jonkin verran, mutta niihin en ole vielä tarkemmin tutustunut. Myös sali on yleisilmeeltään viihtyisä ja valoisa, käsittääkseni se on myös hyvin ilmastoitu, koska hiki siellä ei kovinkaan ole haissut. Kuntosalilaitteille pitäisi olla vähän paremmat ohjeistukset, sillä kaikki eivät osaa niitä käyttää ja toki ohjeistuksesta olisi hyötyä myös sitä ajatellen, että samalla laitteella voi treenata hyvin eri tavoin eri lihaksia/lihasryhmiä. Salilla näyttää käyvän myös naisia, joten ei ole pelkästään miesten valtakuntaa.

Uimahallin henkilökunta on mukavaa, mutta asiakkaita ja varsinkin ensikertalaisia saisivat opastaa kulkukorttien ja salille mentäessä kaapin lukkoon annettavan lätkän kanssa (ekalla kerralla sitä ei annettu, joten olin vähän ihmeissäni, että kun kulkulätkä on kaapissa, niin mitenkähän täältä pitäisi päästä takaisin kuntosalinpuolelle).

Niin ja löytyyhän uimahallista vielä toki kahviokin, mutta kun luopuivat Slush-koneesta, niin eipä ole sitäkään tullut käytettyä, varmaankin sieltä saa perus kahviotavaroita.

Kaiken kaikkiaan tähän mennessä Espoon paras uimahalli/kuntosali!

Edullinen, Kattava tarjonta, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
9
Tarja M.

Liekö syy aikatauluissani vai uimahallin ruuhkaisuudessa, mutta aina käydessäni Keski-Espoon uimahalli on ollut minun makuuni liian täynnä. Suihkuihin joutuu joskus jonottamaan ja ihmismäärän takia lasten altaassa voi olla vaikea opettaa lasta uimaan. Pukeutumistilojen ruuhkaisuus vaihtelee: ajoittain mahtuu hyvin, mutta joskus on hankala pukeutua, kun kaikki vierekkäiset kaapit ovat varattuja.

Varustetasoltaan halli on hyvä. Terapia-allas, vauvojen allas ja virta näyttävätkin olevan vähemmän kansoitettuja kuin lasten allas. Aikuisille on 25 metrin kuntoallas, jonka ruuhkaisuudesta en osaa sanoa. Lisäksi hallissa on mukava kahvila. Autoilijoiden kannattaa muistaa parkkikiekko, sillä parkkipirkot ovat aktiivisia.

Suosittelen hallia niille, jotka pääsevät vilkkaimpien aikojen ulkopuolella tai joita ruuhkaisuus ei haittaa.

Erinomainen
6
Oskari V.

Espoon ykkösuimahalleja. Modernit, siistit ja viihtyisät tilat sekä kattavat allasvaihtoehdot vievät tämän valoisan uimahallin Espoon kärkeen. On vauvojen allas, lasten allas, 25m pitkä normaali allas, jonka matalassa päässä on erityisesti lasten suosima virta (siis silmukka, jossa vesi virtaa vinhasti vastapäivään). Lisäksi hallin päässä on toisinaan suljettu terapia-allas hierontasuihkuineen. Keski-Espoosta löytyy myös miellyttävä höyrysauna tavallisen lisäksi. Uimahalli sopii myös liikuntarajoitteisille, sillä paikalla on suihkutuoli ja terpia-altaaseen luiska.

Edullinen, Kattava tarjonta, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
9

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Kattava tarjonta
3. Viihtyisä ympäristö
4. Tule sellaisena kuin olet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta