7,9 Espoon kaupunki Espoonlahden jäähalli, Espoo

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian 15. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jani K.

Ihan ok lätkähalli. Pukuhuoneet ihan ok kunnossa, mutta voisi olla hiukan siistimmät. Vahtimestarit auttavat ystävällisesti jos tarvitsee apua. lätkähalli on hyvässä kunnossa ja jää on hyvä. Kaikinpuolin ihan perustason lätkähalli.

7
Topi L.

Ihan hyvässä kunnossa oleva jäähalli, jonka yhteydessä sijaitsee EPS:n kahvio. Hallin katsomo melko viileä. pukukopit tilavua ja niitä on viisi kappaletta pelaajille. Hallissa tilaa hyvin junioriotteluihin katsojille. Katsomossa saatavana myös penkinalusia kylmyyttä estämään. Arvioksi annan 8/10, sillä halli on mielestäni suht hyvässä kunnossa

8
Mikko K.

Mielestäni paras jäähalli Espoossa, kun Barona Areena jätetään laskuista pois. Suurin syy tähän ovat mahtavat pukukoppitilat. Kopit ovat tilavia ja mukavia. Samat sanat koskevat myös peseytymistiloja. Hallissa on myös mukavasti katsomotilaa junioripelejä varten. Joukkueille on tarjolla kuivaushuoneita varusteiden säilyttämistä varten. Hallista löytyy kahvio, jonka tuotot menevät Espoon Palloseura jääkiekko ry:n hyväksi. Espoonlahden urheilupuisto tarjoaa lisäksi mahtavat puitteet oheisharjoittelulle.

Hinta kohdallaan
9

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta