6,6 Biltema Espoo, Espoo

Asiakkaiden mielestä Autotarvikkeet-kategorian 8. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Cee S.

Soitin tänne, ja varasin osan ja lupasivat pitää sen siellä minua varten, lupasin hakea sen saman päivän aikana. Lähdin ajamaan, ja osa olikin myyty varauksesta huolimatta. En palaa tänne kun kerta asiakasta kohdellaan kuis roskaa.

8
Anna K.

Biltema i Esbo gjorde ett stort lyft i och med flytten till de nya utrymmena, stor yta, bra urval av varor utan att bli trångt. Det är bra ordning i hyllorna. Allt som finns i katalogen finns också i butiken, så det är lätt att få tag på det man behöver, även om man behöver det snabbt. Parkering finns det gott om ofta nära dörren. Kundservicen är bra men expediterna har sällan koll på vad som finns och var, vilket betyder att de också måste bläddra i katalogerna eller datorerna, vilket drar ut på tiden. Biltemas fördelar är de förmånliga priserna och de långa garantitiderna. I jämförelse med Biltema i Vanda föredrar jag Biltema i Esbo.

Erikoistuotteita, Hinta-laatusuhde kunnossa, Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
8
Juho K.

Tämä Biltema on iso ja valikoima on laaja, mutta siihen loppuukin hyvät puolet. Biltema on niin iso, että tuttujen tuotteiden etsimiseen menee tovi jos toinenkin, vaikka pienemmistä Biltemoista ne löytyvätkin helpolla.

Lisäksi ongelmana on sijainti - Espoon perukoilla, jonne ei pääse kuin omalla autolla.

Oman ongelmansa tuo myös kassojen vähyys - en ymmärrä miksi Biltemoissa pitää olla aina vain pari kassaa, joista yleensä vain yksi käytössä - nytkin tuhraantui jonottaessa melkoinen tovi.

Autokaupaksi suuntautuneen bilteman tuotteet eivät ole laadukkaimmasta päästä, mutta perustyökalut, joiden kohdalla laadulla ei niin suurtamerkitystä ole saa edullisesti.

Monipuolinen valikoima
5
Katri K.

Tämä pulju sijaitsee Espoon perukoilla julkisen liikenteen ulottumattomissa. Paikka saattaa olla ihan ok ihmisille, jotka erityisesti nauttivat kaikenlaisesta luovasta nikkaroinnista ja askartelusta. Itse erehdyin ostamaan Biltemasta edullisen hinnan houkuttelemana lapsille polkupyörät. Pyörät pitää koota itse, ja Biltema näyttää tarjoavan mallista riippumatta kaikkien myymiensä pyörien mukana yhden ja saman, erittäin ylimalkaisen kokoamisohjevihkosen. Tuntien työn jälkeen jouduin palaamaan toisen ostamani pyörän kanssa kauppaan, sillä Bilteman apupyörät (”helppo asentaa kaikkiin 12-24-tuumaisiin polkupyöriin”) eivät lopulta sopineetkaan kyseiseen pyörämalliin. Huoltajamies myönsi, että koko kaupan henkilökunta tietää Bilteman jakelemien käyttö-/kokoamisohjeiden olevan surkeita.

Ylihinnoiteltu
0
Vesa L.

Uudessa toimipisteessä on todella paljon tilaa ja todella laaja valikoima. Tänne voi eksyä, eli kannattaa ehkä jättää lapset pois tältä reissulta.

Vaikkapa halpaa akkua etsiessä Biltema on loistopaikka. Mutta koska kyseessä ei ole täysiverinen rautakauppa eikä krääsätavaratalo, vaan jokin autoiluteemainen rautakauppamainen juttu, kannattaa etukäteen tarkistaa netistä onko haluamaasi tavaraa tarjolla.

Hinta-taso ei ole aina todellakaan se halvin, päädyin maksamaan liimapyssystä aika paljon ylihintaa.

Erikoistuotteita, Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
8
Susanna R.

Kattava valikoima venetuotteita on tehnyt minusta vähän aikaa sitten Bilteman asiakkaan. Valikoima on monipuolinen ja hintataso kohtuullinen. Myös muita kodin nippeleitä on tarttunut mukaan samoilla reissuilla. Lähes kaikkien tarvitsemieni tuotteiden kohdalla olisin mieluusti kysynyt henkilökunnalta apua, mutta sitä on ollut aika heikosti saatavilla. Asiakaspalvelijoiden luokse on jonoa, ja kun viimein on saanut jonkun kiinni, niin hän ei ole tiennyt venetuotteista käytännössä mitään.

Erikoistuotteita, Hinta-laatusuhde kunnossa, Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
8
Iiris A.

ERITTÄIN SUURI myymälä. Näin yksinasioivana, naispuoleisena asiakkaana tuli ehkä hieman ahdistunut olo tavaravalikoiman ja liikkeen laajuudesta, sillä laajuus = paljon tavaraa = hirveä etsiminen.

Biltemassa onneksi on tavarat lajiteltu eri osastoihin, jotka on merkattu hyvin. Löysinkin toisen tarvitsemistani autotarvikkeista helposti, mutta kulutin seuraavat kymmenen minuuttia etsien toista.
Bilteman huonoksi puoleksi totesin sen, ettei myymälän puolella ollut hirveämmin auttajia, joten kassan viereisessä info-pisteessä olleelle herrasmiehelle oli siis jonoa.
Loppujen lopuksi tavaraa ei väärän sesongin takia edes löytynyt, mutta kaiken sen koluamisen jälkeen Biltemasta jäi kuva kattavana autotarvikeliikkeenä.

Itse henkilökunta ei pahemmin jättänyt itsestään minkäänlaista mielikuvaa, joten palvelua ei pahemmin voi kehua eikä haukkua.

Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
7

Miksi juuri tänne?

1. Monipuolinen valikoima
2. Erikoistuotteita
3. Hinta-laatusuhde kunnossa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta