8,2 Parturi-kampaamo Lepuskin Letti, Espoo

Asiakkaiden mielestä Parturi-kampaamo-kategorian 41. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Yasemin C.

hyvää palvelua jälleen! Parturi - kampaamo Lepuskin Letti sijaitsee Leppävaaran raitin varrella, vain noin 50 m päässä kauppakeskus Galleriasta. Kauppakeskus Sellolta, sekä Leppävaaran juna - asemalta kävelee perille Lepuskin Lettiin noin 5 minuutissa. Lepuskin Letti tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta palvelua asiakkailleen. Palveluina on saatavilla kaikki parturi - , sekä kampaamopuolen palvelut. Palveluihin pääsee parhaiten ajanvarauksella. Ajan voin varata joko puhelimitse tai tulemalla paikanpäälle. Olen jo muutaman kerran leikkauttanut hiuksiani Lepuskin Letissä. Palvelu on ollut aina hyvää ja kovin ystävällistä. Olen aina saanut varattua ajan haluamalleni päivälle haluamaani aikaan. Lepuskin Letin tilat olivat pinta - alaltaan laajat ja suuret. Parturi puoli ei juurikaan häiritse kampaamo puolella olevia asiakkaita. Kampaajat ovat hyvin ystävällisiä ja kuuntelevat mielellään asiakkaiden toivomuksia. Tälläkertaa leikkautin hiuksistani pois vain kaksihaaraiset hiukset, joten työhön ei kulunut paljoa aikaa. Maksoin hiuksieni leikkauksesta noin 40 euroa, mikä oli mielestäni varsin edullinen hinta. Myös muiden palveluiden hinnat olivat edullisia. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Olin jälleen erityisen tyytyväinen työn hyvään lopputulokseen, sekä saamaani erinomaiseen palveluun. Auton kanssa asioidessa auton voi pysäköidä asioinnin ajaksi maksuttomasti noin 50 metrin päässä sijaitseitsevan kauppakeskus Gallerian suureen parkkihalliin. Voin suositella Lepuskin Letissä asiointia ehdottomasti kaikille!

9
Yasemin C.

hyvää jälkeä! Parturi - Kampaamo Lepuskin letti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaranraitilla Espoon Leppävaarassa. Liikkeestä on vain vajaan 4 minuutin kävelymatka kauppakeskus Sellolle, sekä Leppävaaran juna - asemalle. Asiakkaille on tarjolla runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja asioinnin ajaksi 50m päässä olevassa kauppakeskus Gallerian pysäköintihallissa. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat vain 100m päässä liikkeestä. Lepuskin letti tarjoaa monipuolisia parturi - kampaamo palveluita asiakkailleen. Palveluihin pääsee ainoastaan ajanvarauksella. Ajan voi varata joko puhelimitse tai tulemalla paikan päälle liikkeen aukioloaikoina. Varasin ajan hiusten leikkaukseen puhelimitse. Sain ajan jo samalle viikolle haluamanani kellonaikana. Saavuttuani paikanpäälle ystävällinen kampaaja ohjasi minut istumaan kampaamo puolen tuolille ja suojasi vaatteeni essulla. Hiuksiani tasoitettiin latvoista ja niihin leikattiin kerroksia. Lopuksi hiukseni viimeisteltiin vielä laadukkailla Wella sarjan hiustenhoitotuotteilla. Hiuksistani tuli kuohkeammat ja trendikkäämmät. Kaksihaaraiset hiukset saivat kyytiä ja kampaukseni pääsi oikeuksiinsa. Maksoin hiustenleikkuusta noin 40 euroa. Hinta sisälsi keskipitkien hiusten lisän. Olin erittäin tyytyväinen työn loistavaan lopputulokseen ja saamaani hyvään palveluun. Kampaamo oli sisustettu trendikkäästi. Tilat olivat pinta - alaltaan laajat ja avarat. Liike oli jaettu kahteen osaan parturi ja kampamo puolelta. Hinta - laatusuhde oli ehdottomasti kohdillaan. Liikkeessä voi maksaa pankki - , sekä luottokorttien lisäksi myös käteisellä. Lähin otto automaatti sijaitsee Leppävaaranraitin keskellä kauppakeskus Gallerian pihalla. - Lepuskin Letillä ei ole www sivua, joten liikkeen aukioloaikoja ei löydy netistä. Suosittelen Lepuskin Letissä asioimista lämpimästi kaikille!

8

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta