7,8 Musiikkiopisto Juvenalia, Espoo

Asiakkaiden mielestä Harrastuskurssit-kategorian 3. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Yasemin C.

hyvä musiikkiopisto! Musiikkiopisto Juvenalia sijaitsee Leppävaaran ytimessä Sellon kirjaston, sekä Sellosalin vieressä. Leppävaaran juna - asemalta on vain vajaan 3 minuutin kävelymatka musiikki opistolle. Juvenalia on Espoon kaupungin tukema yksityinen Musiikkiopisto, joka tarjoaa monipuolista soiton opetusta oppilailleen. Opistoon valitaan oppilaat pääsykokeiden perusteella. Musiikkiopiston taso on näin ollen yksi Espoon korkeimmista. Soitonopetuksen lisäksi Juvenaliassa järjestetään laulu tunteja, sekä lasten musiikki kerhoja. Juvenalia tarjoaa monipuolisia soittunteja oppilaan tason mukaisesti. Opistolla on mahdollista harjoitella fagotin, harmonikan, harpun, kanteleen, kitaran, klarinetin, kontrabasson, käyrätorven, nokkahuilun, oboen, pasuunan, pianon, poikkihuilun, saksofonin, sellon, trumpetin, viulun, sekä lyömäsoittimien soittoa. Soittotuntien lisäksi opistolla järjestetään myös musiikkiteatteri tunteja. Juvenalia tarjoaa mahdollisuuden oppilailleen osallistua soittotuntien lisäksi myös maksullisiin musiikin teoria - , sekä musiikin teknologia tunneille. Minut valittiin soittotunneille musiikkiopisto Juvenaliaan pääsykokeiden kautta. Soitan pääaineenani pianoa ja käyn pianotuntien lisäksi kerran viikossa mupe tunneilla. Pianotuntini lukukausi maksu on 305 euroa. Musiikin perusteet maksaa noin 60 euroa / lukukausi. Musiikkiopisto järjestää lisäksi maksuttomia oppilas - , sekä tutkinto konsertteja oppilailleen. Opettajat ovat ammattitaitoisia ja panostavat täysillä tehdäkseen oppilaistaan parempia muusikoita. Autolla tultaessa auton voi pysäköidä maksuttomasti kauppakeskus Sellon parkkihalliin vierailun ajaksi. ++ Musiikkiopiston sijainti on oivallinen, sillä opistolta on hyvät kulkuyhteydet Helsinkiin. Opiston tilat ovat viihtyisät ja laajat. Olen tykännyt kovasti musiikkiopisto Juvenalian tunneista, joten voin suositella Juvenaliaa lämpimästi kaikille!

8

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta