6,1 Ravintola Laguna, Espoo

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 60. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Anneli J.

Piti 19.7.-15 (klo n.13)mennä juhlistamaan hääpäivää ja netistä tarkistin, että ravintola on auki ( olisi pitänyt soittaa), mutta ovi oli lukossa eikä missään ollut mitään ilmoitusta, että paikka on kiinni. Edes lappu ovella olisi ollut jonkinlaista asiakaspalvelua. Erittäin huonoa palvelua.

0
Petri B.

Upea paikka upealla järvinäköalalla, mutta kallis.

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Makunautintoja ja elämyksiä Ylihinnoiteltu
8
Artturi S.

Sijaintina loistava ja erittäin kaunis paikka mutta, toivottavasti siellä joku heräisi pikkuhiljaa noiden hintojen kanssa, aivan liian kallis ruokaan nähden! Maksan mielelläni laadusta ja että ruuan eteen tehdään töitä mutta perus safkasta mikä sulatetaan pakkasesta niin ei kiitos. Harmi koska asun vieressä ja kävisin todella usein jos hinta ja laatu kohtaisi, ja luulen että moni muukin..

2
Tarja S.

Kävimme sunnuntaina viiden hengen seurueena syömässä Lagunassa. Palvelu oli todella hidasta emmekä todellakaan tunteneet olevamme tervetulleita kun meillä ei ollut edes pöytävarausta. Ravintolassa oli laskujeni mukaan seitsemän muuta asiakasta eikä yhtään pöytää ollut varattu.
Mutta ruoka oli oikein hyvää ja paikka on aivan ihana. Hinnat ovat kuitenkin laaturavintolan tasoa.
Kesällä terassi on kyllä kutsuva mutta ruokailua mietin seuraavalla kerralla sillä palvelu on niin iso osa ravintola kokemusta.

4
Mika L.

Ruoka on ihan hyvää mutta ei kuitenkaan sitä tasoa mitä hintataso antaisi odottaa. Järkevämmin hinnoiteltu lista saisi ainakin meidän perheen käymään useammin, paikka on kuitenkin todella ihanalla paikalla ja muutenkin viihtyisä.
Kirjoitusvirheet ruokalistassa eivät myöskään anna kovin ammattimaista mielikuvaa.

6
Mari T.

Sijanti järven rannalla loistava, pääsee myös järveltä esim. veneellä kuten minä. Kalja oli kylmää ihanalla terassilla.

Ruoka on törkeän kallista, tulisimme perheen ja ystävien kanssa vähintään kerran kuussa syömään jos hinnat olisivat kohdallaan.

6
Tuija R.

Meidän häät vietettiin täällä, aurinkoisella terassilla, järven rannalla, rakkaiden ihmisten kera... Omistajat toteutti kyllä kaikki ja loputkin meidän toiveista. Ei voi moittia mistään, kaikki meni upeesti! Oltiin todella tyytyväisiä ihan kaikkeen. Hinta/laatu suhde oli juuri meille muokattu ja kaikki vieraat kovasti kiitteli, niin että eiköhän se ollut sit kohdillaan ja onnistunut :)

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Pääsee pyörätuolilla Hinta kohdallaan
10
Mirva C.

Lagunan ehdottomasti suurin plussa on sen sijainti. Näkymät järvelle ovat upeat ja rakennuskin on aivan ihastuttava vanha hirvsihuvila. Tällaista ei ole Espoossa toista ja paikka onkin aika täynnä juhlapyhinä. Muulloin tilaa kyllä löytyy, sillä hintataso on todella korkea. Ruoka on kyllä ihan maistuvaa, mutta täytyy kyllä todeta ettei se ihan vastaa niitä odotuksia jotka 30-40 euron hintahaarukassa oleville pääruoka-annoksille asettaisi. Myöskään henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito ei ihan vastaa hintatasoa. Viimeksi käydessämme tarjoilija sekoili laskun kanssa ja kun ei osannut korjata virhettään alkoi kiukuttelemaan. Jäi meillä ainakin vähäksi aikaa vierailut tähän paikkaan, sillä laskun hipoessa reippaasti yli satasen sitä olettaa saavansa jo kunnollista palvelua.

Fiiniä ja tyylikästä Ylihinnoiteltu
6
Anna-Mari M.

Kaunis näkymä ollakseen Espoossa. Kohtalainen palvelu. Ihan maukas ruoka. Todella kalliit hinnat kuitenkin.

Bisnestapaaminen
6
Outi W.

Ravintola Lagunan ikkunasta aukeavat näkymät ovat varmasti Espoon kärkipäässä ravintolanäköaloista. Haikaranpesä varmaan vie vielä pitemmän korren, mutta komeat ovat maisemat Lagunan ulkopuolellakin. Ravintola sijaitsee aivan Lippajärven rannassa ja tilat ovat vain muutama vuosi sitten päättyneen peruskorjauksen jäljiltä erittäin hienot ja tyylikkäät.

Ruoka on myös erittäin hyvää ja tarjoilu on ensiluokkaista. Ravintola Laguna ei ole missään nimessä halvimpia ravintoloita Espoossa, päin vastoin, mutta ruoka kyllä vastaa maussa ja laadussa täysin hintaa.

Erityisesti kesäaikaan kannattaa käydä piipahtamassa terassilla Lippajärven rannalla.

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla
9
Toni W.

Laadukas ravintola Lippajärven rannassa upealla näkymällä järvelle. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka kesällä jo pelkästään terassin näköalojen takia. Paikka avautui joitain vuosia sitten perusteellisen remontin jälkeen ja ravintola onkin tiloiltaan erittäin siisti ja tunnelmallinen.

Palvelu on ensiluokkaista ja ystävällistä. Täällä asiakas tuntee olevansa arvostettu. Ruuhkaa ei juurikaan ole kuin kiireisimpinä päivinä, kuten äitienpäivä, mutta kannattaa soittaa etukäteen ja varata pöytä kaiken varalta.

Ruoka on myös erinomaista ja huolella valmistettua. Kaikki toistaiseksi kokeilemani listan ruoat ovat olleet täydellisyyttä hipovia. Raaka-aineiden laadussa ei säästellä ja se näkyy toisaalta hinnassa, ei ihan Espoon halvimpia ravintoloita. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Bisnestapaaminen
2. Fiiniä ja tyylikästä
3. Isommalla porukalla
4. Makunautintoja ja elämyksiä
5. Pääsee pyörätuolilla

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta