Espoon Kodinkonehuolto, Espoo

Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ainakin Electroluxin (Siemens, Electrolux, AEG) valtuutettu merkkihuolto ja niissä merkeissä olemme Espoon Kodinkonehuoltoa käyttäneet. Ajan saa varattua joko puhelimitse tai netin yli ja palvelu on joustavaa.

Asentajat mukavia ja avuliaita - nyt pakastinta korjattaessa asentaja antoi suorat yhteystietonsa siltä varalta, että yksi osa EHKÄ joudutaan uusimaan ja jotta se saataisi tilattua ja korjattua mahdollisimman nopeasti. Myös pesukoneen takuukorjaus sujui vaivattaja nopealla aikataululla. Suosittelen.

Ainoana asiakkaan kannalta PIENENÄ miinuksena mainittakoon, että aikaa varatessa tarvitaan kosolti tietoa koneen arvokilvestä, eli näiden tietojen on oltava käden ulottuvilla. Toisaalta näin saadaan varmasti oikeat osat ja välineet paikalle heti eikä niitä tarvitse lähteä hakemaan huoltoajan jo alettua. Eli perusteltua tämäkin.

Asiantunteva palvelu, Joustavat ajat, Laatua Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva palvelu
2. Joustavat ajat
3. Laatua

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta