7,6 K-supermarket Hyvätuuli, Kotka

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 8. paras yritys Kotkassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tuula P.

Plussaa ostoskärryistä, joita käyttääkseen ei tarvita kolikoita tai poletteja. Valoisa, siisti ja avaran tuntuinen liiketila. Tavaroiden hyllytys ja purku kaupan aukioloaikana erittäin häiritsevää ja aiheuttaa käytäville ruuhkia. Käytävillä muuten tarpeeksi tilaa, jos ei ota huomioon satunnaisia "sukukokouksia", joita jotkut tuntuvat harrastavan, mutta sehän taas ei ole kaupan vika. Usein puutteita valikoimissa. Esim. leipien hyllytys vielä tekemättä n. klo 11! Usein olen kaivanut tuotteen purkamista odottavista koreista. Hintataso edullinen ja tuotteet ensiluokkaisia. Henkilöstö pääosin ystävällistä. Samoin kassahenkilöstö, josta tosin saattaa löytyä poikkeuksia.

9
Toni I.

Espoon keskuksen juna-aseman vieressä!

Kätevästi raiteiden vieressä, mutta sisäänkäynti on hieman hämärässä, yleisvaikutelma ulkoa- ja sisältäpäin jotenkin rähjäinen, muttei nyt varsinaisesti mikään epäsiisti. Kaupan edessä notkuu aina myös jotain jengiä. Kooltaan on ihan hyvän kokoinen, joten ei siis mikään aivan pikkukauppa. Itse en pidä paikkaa kovin viihtyisänä, syynä ehkä kaupan hämäryys sekä muutoin ankea tunnelma.

Tavarat löytyvät helposti ja ovat kohtuu hintaisia. Asiakaspalvelu ihan ok. Perus lähikaupaksi kohtalainen, itse en kyllä ottaisi vakiokaupakseni, koska Espoon keskuksesta löytyy muitakin vaihtoehtoja, mutta jotain pientä tuolta voi toki aina ohi mennessä hakea.

Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
7
Mirva C.

Espoon keskustassa, aseman vieressä sijaitseva pieni K-kauppa jossa tulee käväistyä silloin tällöin kun tarvitsee vain jotain pientä ja kauppa sattuu olemaan matkan varrella. Kaupan edessä hengailee lähes aina sakkia ja koen hieman epämiellyttäväksi siellä asioinnin. Myymälä on melkoisen ahdas ja varsinkin sisääntullessa hieman sekavahko. Valikoima joka osastolla melko suppea, mutta kyllä täältä päivittäiselintarvikkeet löytää mukaansa noepasti, tosin vähän muita Espoon keskustan kauppoja kalliimpaan hintaan. Pienuudestaan huolimatta myymälästä löyty myös pikkuruinen lihatiski. Lastenruoka osastolla tuli viimeksi asioitua ja valikoima kaupan muuhun tarjontaan nähden oli ihan ok. Muksun ruoista on usein tarjouksia. Henkilökunta asiallista, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä palelua ole ainakaan omalle kohdalle sattunut vielä kertaakaan.

Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
7
Annika A.

Pieni k-kauppa, josta löytyy kaikki tarvittavat ruokatavarat. Kaikkea tarpeellista on yleensä hyllyissä vaikka joissakin tuotemerkeissä on aina puutteita. Hedelmä- ja vihannesosastolla kannattaa aina tarkistaa tuotteiden tuoreus. Esimerkiksi leipä valikoimat eivät ole kovin hyvät, mutta näitäkin löytyy yleensä tarjouslaatikosta.
Aseman lähellä ainut kauppa joka on auki kymmeneen arkisin. Palvelu on aina ollut todella loistavaa. Pitkien aukioloaikojen vuoksi tarpeellinen paikka Espoon keskuksessa.

Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
7
Pia N.

Pieni lähikauppa, joka sijaitsee Espoon virastotalo 2:n pohjakerroksessa. Sijainti bussipysäkkien ja juna-aseman vieressä on kätevä, sillä sen ansiosta kaupassa on helppo käväistä. Kaupan valikoima on riittävän hyvä eivätkä tuotteet ole ainakaan omilla käyntikerroillani loppuneet kesken. Erityiskiitoksen haluaisin antaa palvelusta - näin ystävällistä ja iloista kassahenkilökuntaa en ole nähnyt muualla.

Ystävällinen henkilökunta
9
Ossi H.

Hyvällä paikalla sijaitseva pieni lähikauppa. Valikoima on kohtuullinen, mutta hinnat ovat erittäin kovat. Harvoin tulee käytyä, sillä vierestä löytyy kaksi isompaa kauppaa.

7
Toni R.

Palvelu hidasta ja ei kovin siisti. Melko kallis.

6
Markus B.

Hyvä ruokatavara kauppa. Sopivan kokoinen ja hyvä sijainti,keskellä espoonkeskustaa. Monipuolisesti eri tuotemerkkejä esillä. Hyvä hedelmä- ja lihatiski valikoima. Mukava henkilökunta.

8
Daniel H.

Sijainti on todella hyvä bussilla kulkijalle. Valikoima on hyvä eikä tuotteet ole usein päässeet loppumaan. Asiakaspalvelu on hyvää.

8

Miksi juuri tänne?

1. Perustuotteet nopeasti
2. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta