7,2
Hesburger Espoo Leppävaara Sello Rex, Espoo

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 27. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ihan jees Hese leffateatterin läheisyydessä. Hyviä puolia on ainakin rauhallisuus, täällä voi hyvällä tuurilla olla jopa ainut asiakas koko paikassa.

Vaikka täällä on rauhallista, toisinaan tuotteiden tulossa pöytään tuntuu kestävän kauan. Onko syynä harjoittelijat, joita paikassa on lähes aina työskentelemässä? Vai onko jokin työn organisoinnissa mennyt pieleen tässä paikassa? En tiedä. Luulisi kuitenkin tulevan nopeasti, jos asiakkaita ei ole montakaan.

Joka tapauksessa, tämä on huomattavasti rauhallisempi Hesburger kuin vastaava Sellon puolella. Lisäksi tää on edullisempi kuin jotkut hienot ravintolat vieressä. Leffaa ootellessa Hese käy oikein hyvin. :-)

Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
7

Täällä ei tarvitse jonottaa, verrattuna Kauppakeskukseen.

Pienempi ja rauhallisempi hese unohtuu monelta sillä se ei sijaitse kauppakeskuksen tiloissa.

Vaikka jonoa ei ole, ei ole tosin henkilökuntaakaan, henkilökunnalla ei tunnu olevan kiire palvella asiakasta tai valmistaa tilausta, joten valmista annosta joutuu odottamaan välillä liiankin pitkään.

Krapularuokaa Hinta kohdallaan
6

Sello Rexin Hesburger on Sellon Heseä parempi vaihtoehto. Ruoka on molemmissa samanlaista, mutta Rexin puolella jonot ovat yleensä lyhyempiä ja pöydät siistimpiä myös ruuhka-aikoina. Tosin myyjiäkin on vähemmän, joten satunnaisesti saattaa joutua odottelemaan. Ilmapiiri on rauhallisempi, kun ympärillä ei ole kauppoja tai shoppailijoita.

Tämä Hese on keskivertoa pienempi ja ikkunoista näkee kahden rakennuksen väliselle kävelytielle. Korkeita baarijakkaroita en suosittele syömiseen ainakaan lasten kanssa. Niissä on epämukavaa heilutella jalkoja ja vilkkaampi tapaus saattaa sellaiselta jopa tipahtaa.

Suosittelen hampurilaisnälkään. Soveltuu hyvin myös lapsiperheille.

Krapularuokaa, Ystävällinen henkilökunta
6

Sellossa shoppailessa kannattaa suunnata tänne syömään.

Maisemat eivät ole erikoiset, mutta ravintola on tavallista pikaruokapaikkaa siistimpi ja tyhjiä pöytiä löytyy aina. Pöytiä ja tuoleja lukuun ottamatta sisustus on tavallista Heseä tyylikkäämpi ja seinustan punainen sohva on mukava istua. Hampurilaiset ovat usein tuoreita, koska niitä ei ilmeisesti vähäisen asiakasmäärän takia ole aina hyllyllä valmiina vaan ne tuodaan pöytiin nopeasti.
Tässä Hesessä en ole ikinä joutunut jonottamaan toisin kuin Sellon Hesessä, joka on siinä parin sadan metrin päässä.

Krapularuokaa, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Krapularuokaa
2. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta