7,2
Phnom Penh, Espoo

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 37. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ravintolan sijainti ja rakennuksen ulkonäkö eivät kutsu syömään, mutta päätimme kokeilla, kun satuimme nurkilla olemaan. Ikävä kyllä ravintola ei ollut sisäpuoleltakaan erityisen siisti tai viihtyisä. Surkeinta paikassa oli aivan järjettomän hidas palvelu kun ottaa huomioon, että ruokailijoita ei ollut kuin muutama. Ensiksi kassalla ei ollut ketään, jonkin ajan haahuilun ja ihmettelyn jälkeen ilmestyi paikalle nainen joka antoi ruokalistat. No, niiden kanssa saikin sitten odottaa melkoisen tovin että sai edes tilauksen annettua, saati sitten ruoan nenän eteen. Nainen oli jotenkin uskomattoman kova säheltämään ja ojenteli esim kuumia ruoka-annoksia suoraan lapsen pään päältä. Periaatteessa palvelu oli ystävällistä, mutta vähän liian yrittämällä yritettyä, teennäistä ja ylinäyteltyä. Ruoka kallis suhteessa annoksen kokoon ja makuun nähden. En usko, että olen toiste niin nälkäinen ettenkö jaksaisi huristella vähän kauemmaksi johonkin toiseen kiinalaiseen.

Ylihinnoiteltu
4

Ravintola Phnom Penh on ehkä Espoon vaikeimmin löydettävä ravintola. Sijainti varsin mitäänsanomattomannäköisen liikerakennuksen takana oli ensi kerralla aika kinkkinen. Lisäksi miljöö ja ympäristö ei välttämättä houkuttelevin ole.

Ruoka kyllä toisaalta on erittäin hyvää ja maukasta. Palvelu on myös erittäin ystävällistä ja erityisesti lapset huomioidaan usein. Lounasaikaan löytyy myös lounasbuffet, josta löytyy muutama itämainen vaihtoehto ja erilaisia salaatteja.

Tilat ehkä kaipaisivat pientä pintaremonttia ja stailausta, mutta ovat viihtyisät. Ja ruoka se on kuitenkin joka ratkaisee ja ruoka on hyvää!

Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8

Ystävällinen palvelu ja erittäin maukkaat ruoat! Paikka hieman hankala löytää ja ehkä pienen remontin tarpeessa, mutta ruoan maku korvaa kyllä kaikki pienet esteettiset asiat. Listalla on monenlaista kiinalaisvaikutteista annosta ja ankkakin on täällä melko hyvää. Oma suosikki on ollut paistetut nuudelit kanan kera. Aivan loistava annos.

Lisäksi täällä on arkisin lounasbuffet, josta saa valita oman maun mukaan useammasta vaihtoehdosta ja salaattipuoltakin löytyy. Ulkonäköään selvästi parempi ravintola ruoan maun puolesta.

Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Eksoottista
2. Makunautintoja ja elämyksiä
3. Edullinen hintataso
4. Suureen nälkään

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta
Y-tunnus
{{company.businessId}}
Virallinen nimi
{{company.officialName}}

Taloustiedot

{{year}}
Liikevaihto ({{scale}} €) {{turnover | number:fractions}}
Liikevaihdon muutos % {{turnoverChange | number}} 
Tilikauden tulos ({{scale}} €) {{operatingProfit | number:fractions}} 
Liikevoitto % {{operatingMargin | number}} 
Henkilökunta {{employeesCount | number}}