7,8 Alepa Matinkylä, Espoo

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 29. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Annie T.

Alepa matinkylä sijaitsee hieman haastaavlla paikalla. Matinkylän ostari ei ole mitenkään hyvällä maineella pilattu, ja monesti kun seillä kävelee kännisten juoppojen ja villinä ja valtoimenaan sylkivien teinien lomassa tuppaa hieman hirvittämään. Alepa kuitenkin tarjoaa lämpöisen ja valoisen turvapaikan kaikelta häslingiltä, ja moneen kertaan sieltä on lötnyt monta kiaa ruoka tuotetta mukaan. Sijnaintiinsa nähden erityisesti ja muutenkin todella siisti kauppa, jossa saa aina ystävälistä palvelua. Suositen lämimästi jos alueella liikkuu.

Edulliset hinnat, Ei jonoja, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Janne H.

Matinkylän Alepa on sopivan kokoinen ja sopivalla paikalla, vaikka Ison Omenan kylejssä onkin. Matinkylän Alepan pitkät aukioloajat ja sijainti keskellä asuintalojen ympäröimää "vanhaa ostaria" ovat selvä etu. Ruokaostoksia saa tehtyä illalla Ison Omenan jo suljettua ovensa. Valikoima on riittävä tavanomaisiin ruokaostoksiin. Palvelu on asiallaista, mutta henkilökuntaa liikkeessä tuntuu aina olevan liian vähän sillä kassa on yhtenään tyhjillään kun ainoa myyjä joutuu kassatyön ohessa hyllyttämään tuotteita. Eduksi laskemani sijainti on toisaalta myös Alepan suurin heikkous. Kaupan vieressä on liuta baareja ja tämä "vanha ostari" on usein täynnä humaltuneita ihmisiä ja usein kaupassa käydessään joutuu todistamaan erilaisia yhteydenottoja.

2
4
Aleksi K.

Matinkylän Alepa on hyvän kokoinen paikalleen. Alepassa on monipuolinen valikoima kaikkea arkipäivän ruoka-ostoksiin.

Edulliset hinnat, Ei jonoja, Ystävällinen henkilökunta
7

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Ei jonoja
3. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta