8,1 HopLop Espoo, Espoo

Asiakkaiden mielestä Nähtävyydet-kategorian 2. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Paivi M.

Lapsille erittain mieluisa paikka. Erilaisia aktiviteetteja riittaa, ja paikat ovat siistissa kunnossa. Vajaa nelivuotiaamme tykkasi poleteilla toimivista sahkoautoista, liukumaista ja tosi reippaan kokoisesta kiipeilylabyrintista. Sahlya ja latkapelia kokeilimme ensi kertaa, mika oli hauskaa. Espoon HopLop on parempi kuin yksikaan vastaava peuhapaikka Houstonissa Texasissa, missa asumme. Huonoin puoli siella oli ilmastointi. Noin 20 asteen kelilla HopLopissa olivat olosuhteet vahan kuin huonossa saunassa. Suosittelen!

8
Nella K.

sateisen päivän pelastus vilkkaiden lasten kanssa. Paljon erilaista aktiviteettia ja labyrintit ja tunnelit on suunniteltu niin että jo 4 vuotiaankin uskaltaa päästää vanhemman sisaruksen seurassa juoksemaan tänne jos vaan lapsi itse uskaltaa mennä. Aikuisille runsaasti istumapaikkoja. Yläkerran hesestä saa helposti ruoan lapsille jos hoplopissa vietetty aika uhkaa venähtää tai jos juoksenteleva jälkikasvu heittäytyy vallan nälkäiseksi. Perus tunneleiden ja labyrinttien lisäksi polkuautoja sekä jättikokoisia legoja ja pehmopalikoita rakentelemaan innostuneille muksuille tai jos ei enään juoksminen riitä. Myös pomppulinna ja trampoliinit löytyvät täältä, eli tekemistä lapsile riittää.

9
Matias V.

Lasten peuhuhalli on kieltämättä hieman oudossa ympäristössä kun yhden pressuseinän takana pelataan sählyä ja aivan vierestä menee juoksurata, mutta sehän ei lapsia haittaa. Energiaa täällä saa kulumaan (siis lapset). Naulakkosysteemi on tosin suunniteltu sen verran epämääräisesti, että isojen lapsilaumojen kanssa kengät vaihtavat helposti omistajaa. Pienen lapsen vanhemmalla on vaara joutua mukaan tunneleihin, jotka on suunniteltu lapsen kokoisille, jolloin selkä kipeytyy helposti.

Koko perheelle, Monipuoliset palvelut
8
Mirva C.

Sijainti ison urheiluhallin pohjakerroksessa on ehkä vähän outo ja tänne ei ihan sattumalta eksy. Toisaalta täällä on hyvä viettää pienempien kanssa aikaa jos joutuu vaikkapa isompia lapsia kuljettamaan urheiluharrastuksiin. Aikuisille sisäänpääsy on maksuton ja pienille lapsille riittää kyllä nähtävää ja tehtävää. Paikassa on myös tilaa syödä vaikka eväät ja yläkerrassa on kahvila ja Hesburger mikäli isompi nälkä yllättää. Henkilökunta on ollut todella ystävällistä ja kerran olen saanut luvan piipahtaa Hoplopin lastenhoitohuoneen tiloissa vaikka en ollut edes asiakkaana. Hoplopissa voi järjestää myös vaikkapa lasten synttärit jos haluaa saada metelöivän lapsilauman jonnekin muualle kuin kotiinsa. Ääntähän täällä piisaa, mutta niin kai näissä lasten leikkipaikoissa aina.

Koko perheelle, Uusia elämyksiä, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Tarja M.

Hoplop on parhaillaan keskellä arkipäivää tai helteisenä lomapäivänä, jolloin lapsimäärä ja melutaso on pienin. Vain lapsista maksetaan sisäänpääsymaksu ja viipyä saa niin pitkää kuin haluaa. Lapsille riittää tekemistä trampoliineissa, pomppulinnaliukumäessä, kerroksissa kiipeilyissä ja polkuautoilla. Harmillista on, että jotkut peleistä vaativat rahaa toimiakseen. Aikuisille on varattu riittävästi istumatilaa ja lehtiä.

HopLop sijaitsee isossa urheiluhallissa, mikä tekee äänimaailmasta oudon: seinän takaa kuuluu sählypelin ääniä ja sisäradalla viuhahtaa ohi lenkkeilijä. Tämä ei kuitenkaan menoa häiritse. Nälän yllättäessa yläkerrasta löytyy Hesburger ja kahvila.

Hyvä paikka viettää aikaa energisten lasten kanssa.

Uusia elämyksiä, Ystävällinen henkilökunta
8

Miksi juuri tänne?

1. Koko perheelle
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Uusia elämyksiä
4. Monipuoliset palvelut

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta