8,1 Bauhaus, Espoo

Asiakkaiden mielestä Rakennustarvikkeet-kategorian 5. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Matias V.

Valikoimaa ja hallitilaa riittää käveltäväksi. Hintataso ja valikoima lienee se, miksi täällä tulee käytyä. Yleensä aina löytää hakemansa, mutta kovin nopeaa reissua ei pidä odottaa, sen verran kävelyyn menee aikaa.

Palvelu on ollut kysyttäessä ystävällistä, mutta kovin oma-aloitteisesti henkilökunta ei tule kyselemään. Rautakauppa-alan Ikea.

Erikoistarjouksia
8
Juha S.

Hyvää palvelua ja asiantuntevat myyjät. Kerran oli tosin tilanne että myyjät eivät osanneet auttaa joten kutsuivat tavaratalon johtajan paikalle. Johtaja tiesi mistä puhuin ja tuotteen mitä hain vaikka se ei heidän valikoimaansa kuulunutkaan. Kertoi kuitenkin kilpailijan sitä myyvän ja neuvoi vielä lähimmän myymälän. Hieno asenne, keskitän jatkossakin ostokset heille jos hinnat pysyvät edelleen edullisina!

8
Mika P.

Laadukasta mutta äärimmäisen edulliset tuotteet. Jos vertaa Prisman hintoihin tai K-Rautaan Bauhausista useimiten edullisemmin. Parhaiten pelaa kun tietää mitä haluaaa & vie tuotteet kassalle & lähtee menemään. Pääsee hyvin busseilla viereen kuten Vantaalakin.

Erikoistuotteita, Kattava valikoima, Palvelu pelaa Erinomainen
8
Marjaana L.

Päätin, etten koskaan enää asioi täällä. Vaikka hintataso houkuttaa, on laatutaso valitettavan usein kehno. Ja huonostahan ei koskaan kannata maksaa edes sitä "edullista" hintaa. Ostin täältä mm. kylpyhuonekalusteet ja hankin tuttavaltani kyydin niille, sillä Bauhausin kautta kuljetus n. 3 km:n päähän olisi maksanut "hunajaa". Varastolla jouduimme odottamaan tosi kauan vuoroamme ja lopulta pakkaukset sullottiin farmarin perään melkoisella runnomisella. Ajo ulos oli sirkus sinänsä, ei siinä näyttänyt olevan minkäänlaista järjestystä ja röyhkeimmät asiakkaat pitivät itsellään jo tavaraa lastatessaan "jonotuspaikkaa" pysäköimällä keskelle kulkureittiä, joten lastauksensa jo suorittaneet joutuivat jonottamaan ulosajoa heidän takanaan. (Tunsivat ilmeisesti systeemin!) Ensimmäinen p-kele pääsikin jo siellä. Paketteja sisälle kantaessamme huomasimme kyllä, että niistä "päivä paistoi läpi", onnettoman ohuet pahvit olivat jo auki viilleltyjä tai hajonneita ja osin paikkausteipattuja. Heti kun tuotteita päästiin kokoamaan, kävi varsin selkeästi ilmi, etteivät kaikki osat istu toisiinsa niinkuin pitää. Oli vääntymää, kolhua ja pintavaurioita eikä jotkut kaapin ovet menneet edes kiinni. Monet soittopyynnöt hävisivät liikkeen avariin uumeniin ja lopulta sain osaston vastaavan langan päähän ainakin kymmenennen puheluni jälkeen. Halusin reklamoinnin kautta palauttaa kaikki sarjan tuotteet, mutta he eivät suostuneet hakemaan viallista tavaraa pois, kun se kuulemma maksaa heille. Niinpä minun piti yrittää koota teipillä lahot pakkauspahvit tavaroiden ympärille, toistamiseen hankkia ja maksaa kyyti mokomalle romuläjälle ja tulla selkävaivaisena heille seisoskelemaan. Rahat sain kyllä pois, vaikka sekin toimenpide kesti luvattoman kauan. Mutta maksoin kahdet kyydit ja monet puhelut omasta pussistani ja onhan aikakin rahaa! Kylpymaailman vanhempi naisihminen vielä heitti nokkavaa kommenttia tapauksesta, jolloin päätin etten koskaan enää asioi täällä. Oli kuulemma vain minun nirsoiluani koko palautusrumba ja sinne ne vialliset tavarat kai sitten menivät takaisin myyntiin jonkun toisen kiusaksi. Viallisen tavaran poishaku olisi tuonut heille tuhansia lisäeuroja kassaan. Askeleeni suuntautuvatkin nykyisin palvelevampaan ja ystävällisempään K-rautaan.

Ylihinnoiteltu
7
Antti P.

Liikkeessä on laajat kodin ja pihan korjauksiin ja kehittämiseen tarvittavat tuotevalikoimat. Henkilökunta on ystävällistä ja valmis neuvomaan kaikissa asioissa. Tavaroiden lastaus omaan autoon käy joustavasti. Liikkeen aukioloajat ovat hyvät työssäkäyville.

Ammattitaitoiset myyjät, Kattava valikoima Hinta kohdallaan
9
Mirva C.

Iso myymälä jossa laaja valikoima rakennustarvikkeita, kalusteita, sisustustavaraa, lamppuja ja puutarhatarvikkeita. Bauhaus tunnetaan edullisena ostospaikkana mutta hintavertailua kannattaa tehdä muuallakin, sillä osa hinnoista jopa kalliimpia kuin muisa liikkeissä. Edullisia tarjouksia toki on, mutta ne voivat olla pettymyksiä laadullisesti. Näin kävi meillä ainakin allaskaapin kanssa jonka laatu oli vähän sitä sun tätä. Myös parvekekalusteen pehmusteissa oli mustat kengänjäljet kun varastomies oli ilmeisesti päättänyt käyttää sohvaa portaana ylähyllyille ulottuakseen, Kannattaa käydä esimerkiksi alennusmyyntien aikaan, mm jouluvalot myytiin viime vuonna pois tosi edullisesti. Myyjistä osa ammattitaitoisa ja asiansa osaavia, toiset taas ovat enemmän tai vähemmän pihalla

Erikoistarjouksia, Kattava valikoima Hinta kohdallaan
7
Jaana H.

Espoon Bauhausissa on laaja valikoima kaikenlaista kodin sisustus- ja rakennustarviketta. Kylpyhuonekalusteita, laattoja, mattoja, kankaita, viherkasveja, valaisimia, kaikkea löytyy. Hinnat ovat kohtuullisia, halpoja löytöjä tekee usein. Infotislillä joutuu odottamaan usein liian kauan. Jonot kassoilla eivät ole useinkaan kovin pitkiä. Myyjät ovat ystävällisiä, mutta tekevät aika liukuhihnamaista työtä. Plussaa on ilmaiset tilavat parkkitilat ulkona. Kannattaa kulkea sinne autolla.

Kattava valikoima Hinta kohdallaan
9
Toni I.

Isot valikoimat, kohtuu hinnoin.

Täältä on tullut parit valaisimet, lamput, verhot yms. hankittua ja kaiken kaikkiaan olen kohtuu tyytyväinen liikkeeseen. Siellä on todella laajat valikoimat erilaisia kodin tarvikkeita sekä muuta perusrautakauppatavaraa, joten harvoin on täytynyt lähteä tyhjin käsin pois. Samalla tulee aina kierrettyä koko tavaratalo, kun tulee paikalle raahauduttua.

Plussaa on todellakin isot valikoimat, hyvät tilat, asiantuntevat ja ystävälliset myyjät.

Miinusta Bauhaus saa ehdottomasti siitä, ettei heidän nettikauppansa tai sivustonsa tarjoa kattavaa tietoa tuotteista, jotta voisi jo etukäteen tarkastella ja katsella mitä sieltä kaupasta löytyisi. Nyt kun kuitenkin eletään 2000-lukua niin odottaisi että tähänkin asiaan olisi kiinnitetty huomiota.

Myös julkisilla liikkuvia ajatellen paikka saa miinusta huonoista kulkuyhteyksistä kävelijöitä suhteen. Bussipysäkki on kohtuu lähellä (noin 500m-1km), mutta ongelmaksi koituu liikennejärjestelyt, joista johtuen kävelyllä oleva asiakas joutuu kiertämään koko kaupan. Talvella tämä aiheuttaa vaaratilanteita liukastumisen ja vieressä ajavien autojen suhteen.

Puutteistaan huolimatta tulee asioitua aika ajoin.

Ammattitaitoiset myyjät, Kattava valikoima Hinta kohdallaan
7
Juliana H.

Kauppa on iso ja varmasti moni saa, mitä on tullut hakemaankin. Meidän käyntimme ei jäänyt tähän. Laminaattia tulimme katsomaan, ja valikoimassa ei ollut mitään vikaa - laaja ja monipuolinen, mutta hinnat olivat melko korkeita, ainakin verrattuna BYGGmaxiin. Myyjä oli ystävällinen, tuli heti näyttämään ja kertomaan. Hyvä kauppa, mutta riippuu, mitä etsii.

Ammattitaitoiset myyjät, Kattava valikoima, Palvelu pelaa
8
Maaria K.

Remontoijan vakiokauppa, johon saa kyllä olla tyytyväinen. Suuret tilat tuovat tunnetta että tavarat ovat järjestyksessä. Tarjoukset ja suuri lamppuosasto tulevat heti mieleen. Valikoima on todella laaja etenkin puulevytavarassa, jota saa edulliseen hintaan suuria paloja. Lattia- ja laattaosastot ovat kattavat ja silti myös pieniin sisustustuotteisiin, kuten kylpyhuonetarvikkeisiin on panostettu. Jos ei halua valita sitä ensimmäistä laminaattilattiaa ja tavallisinta seinälaattaa, niin Bauhausista saa paljon uusia ideoita. Sinne tulee joskus lähdettyä vain huvin vuoksi tavaroita tutkimaan. Myönteisiä kokemuksia on tullut myös vuokrattavien työkalujen osalta, kuten himakoneiden. Niitä on ollut saatavilla ja hinta on ollut hyvä. Palvelua saa usein vähän metsästää.

Erikoistarjouksia, Kattava valikoima Hinta kohdallaan
9
Nina F.

På Bauhaus i Esbo finns det mesta man behöver när det kommer till bygg- och renoveringsgrejer, allt från trävirke till målfärger och verktyg. Även inredningsartiklar så som lampor finns. Det kan vara lite svårt att hitta, så det lönar sig att fråga en försäljare. Service får man fråga efter, men det är ganska långt fast på försäljaren hur bra servicen är, oftast ändå bra. Man får också låna släpkärror gratis, men mot en 50 euros pant. Damen i kassan kunde gärna ha sagt lite tydligare att det var en pant, och inte fråga om t.ex. någon form av hyra.

Ammattitaitoiset myyjät Hinta kohdallaan
8
Petteri H.

Erittäin hyvät valikoimat, isot tilat, helppo parkkipaikka ja aina mukava asioida.

Ammattitaitoiset myyjät, Erikoistuotteita, Palvelu pelaa Hinta kohdallaan
10
Sauli K.

Mukava palvelu. Maalipuolen aktiivinen ja lupsakka myyjä opasti oikean maalin valinnassa asiantuntevasti.

Ammattitaitoiset myyjät, Palvelu pelaa Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Kattava valikoima
2. Ammattitaitoiset myyjät
3. Palvelu pelaa
4. Erikoistarjouksia
5. Erikoistuotteita

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta