7,3
JC Jeans & Clothes, Sello, Espoo

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 44. paras yritys Espoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Todella hyvää ja osavaa palvelua! Voin vain suositella!

10

JC on myymälä, jossa tulee tasaisesti käytyä, mutta koskaan mikän tuote ei hetkauta niin paljon että olisi tullut ostettua. Ehkä suurin syy on se, että yleensä tämän tyyppisistä kaupoista etsin farkkuja poikani kanssa jonka lahkeen tuumapituus on 36 ja sitä pituuttahan ei tästä myymälästä ainakaan kovin monesta tuotteesta löydy. Yleisilme on harmaa, harmaa ja tylsä. Kovin tylsiä ja "turvallisia" vaatteita on kapea ja pitkänomainen kauppa pullollaan. Farkuistakin puuttuu "se jokin" vaikka kalliita laatumerkkejä valikoimasta löytyykin. Peruspuvuston vaatteita täältä voisi hankkia, mutta ne saa halvemmalla jostain muualta. Lahkeiden lyhennyksen saa ilmeisesti odottaessa jos ompelija on paikalla, hintaa en ole tiedustellut koska ongelma on meillä ollut juuri päinvastainen.

Uusimpien trendien mukaista Ylihinnoiteltu
5

Liike tarjoaa laajan valikoiman farkkuja, sekä jonkin verran paitoja yms. Muihin Sellon vaateliikkeisiin verrattuna JC on aika tylsän näköinen, mutta palvelua ei voi moittia. Myyjä tuli heti minua vastaan, kun astuin sisälle liikkeeseen. Hän tunsi farkkuvalikoiman hyvin ja oikea kokokin löytyi nopeasti. Huomautettuani vaatteessa olevasta pienestä viasta, myyjä tarjosi heti tuotteesta alennusta. Farkkujen lisäksi muita vaatteita on aika vähän, vaikka tilaa riittäisi suuremmallekin valikoimalle. Hintalaatusuhde on kohdallaan, vaikka merkkifarkuista saakin pulittaa aika runsaasti.

Hinta kohdallaan
7

Hieman omituinen asettelu ja kehno valikoima varsinkin pitkille miehille. Täältä olen löytänyt tähän mennessä vain yhdet tarpeeksi pitkät pöksyt lukuisista käyntikerroista huolimatta. Yksi syy siihen voi olla myös se, että liikkeestä on hyvin vaikea löytää mitään. Vaatekkaappimaisen myymälän henkilökunta ei aina jaksa kiinnostua kyllin asiakkaiden tarpeista. Myymälässä en myöskään viihdy tavallisesti kovin pitkään. Uskon kuitenkin, että sopusuhtaiset asiakkaat saattavat tehdä täällä löytöjä, mutta hujoppien kannattaa sunnata Jack&Jonesille.

Edullinen, Merkkivaatteita Hinta kohdallaan
5

Ainoa syy minkä takia täällä tulee käytyä, on farkut ja niiden ilmainen lyhennyspalvelu. Malleja, kokoja ja merkkejä on tarjolla runsaasti tosin Espoon puolella hiukkasen vähemmän kuin Helsingin liikkeissä. Valikoimassa myös Replayn farkkuja, jotka ovat äärettömän hyvin istuvia, hyvälaatuisia ja edullisia laatuunsa nähden. Henkilökunta on kimpussa samantien, usein apua tuleekin hyödynnettyä sillä joudun lyhennyttämään jokaikisen ostamani farkkuparin joten pääsevät mittaamaan siinä samalla että kuinka paljon ottaa pois. Lyhennyspalvelun saa odottaessa ja se kuuluu hintaan.

Asiantunteva palvelu, Edullinen, Monipuolinen kokovalikoima
3

Sellon JC ei ole se kaikista isoin vaatekauppa, mutta vaihtuvat valikoimat ja trendikkäät vaatteet tekevät kaupasta ihan mukavan ostospaikan. JC:n omalla Crocker-merkillä on varsinkin tyylikkäitä ja suhteellisen edullisia vaatteita. Muista merkeistä saa yleensä pulittaa enemmän, mutta tällöin saa myös hieman parempaa laatua.

Kauppa sijaitsee hyvällä ja keskeisellä paikalla. Palvelu, mitä sitä nyt esimerkiksi farkkujen ostoon on tarvinnut on ollut ystävällistä. Liikkessä on myös farkkujen lyhennyspalvelu, mikäli sellaista tarvitsee.

Merkkivaatteita, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
7

JC on valikoiman ja palvelun osalta mainio farkkuliike. Mutta käydessäni siellä viimeksi oli osastot nimetty "Kundien vaatteet" ja mikä vielä kamalampaa "Kimmojen vaatteet". Tämä sai minussa aikaan hyvin vahvan vastareaktion. Olin monasti aiemmin ostanut farkut täältä mutta sinä päivänä ostaminen jäi sikseen.

JC:stä ostetut farkut tosin tuntuvat tuppaamaan olemaan muita ainakin jonkin verran pitkäikäisempiä, merkki tuntuu ainakin jonkin verran laadussa. JC:n vaatteet puolestaan tuntuvat tekevän personoidusta massatuotettua; luotetaan enemmän valikoiman riittävyyteen kuin aitoon yksilöllisyyteen. Hyvä esimerkki on kerran löytämäni hirvitys: kauluspaita "persoonallisesti" kiinniommellulla ryppyisellä taskuliinalla. Suositelen ostamaan taskuliinan erikseen, näin vältyt noloilta "täsmälleen samat vaatteet"-tilanteilta.

JC:tä voinkin suositella jos ajoittainen hienoinen pinnallisuus ja ainakin minua kammostuttanut nimeämispolitiikka eivät pelota! Farkkuja täältä kannattaa ostaa, panostaa siis siihen Jeans-osaan :)

Merkkivaatteita Hinta kohdallaan
7

Palvelun puolesta paras farkkukauppa, jossa olen aikoihin asioinut. Farkkujen osto tuntuu aina jotenkin erityisen hankalalta, mutta täällä uskomattoman hyvä myyjä taklasi normaalit koko- ja malliongelmat ammattitaidollaan.

Haettu malli ja merkki (en ollut ostanut farkkuja aikoihin) selvitettiin parilla täsmäkysymyksellä, koosta puhuminen ei tuntunut nololta eikä vaivalloiselta ja sovituskoppiin tuotiin lyhyempää lahjetta kun tarvis oli. Myöskään riekkuva 5-vuotias ostosreissuseuralainen ei häirinnyt myyjää.

Farkkujen ulkopuolinen valikoima on aika perinteistä nuorisotrikoota, mutta farmaria löytyy moneen lähtöön. Hintataso on sitä perinteistä merkkivaatemeininkiä, ketjun omien merkkien tarjonta huokeampaa.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Merkkivaatteita
9

Miksi juuri tänne?

1. Merkkivaatteita
2. Asiantunteva palvelu
3. Edullinen
4. Uusimpien trendien mukaista
5. Ideoi ja ehdottaa
6. Monipuolinen kokovalikoima

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta